Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Kreatív sarok :) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=48)
-   -   Verselő kedvű hódítósoknak :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=30)

Valaki 12-30-2006 21:00

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 61467)
Ilyeneket gyakrabban is összecsaphatnál! :)

köszönöm, ez nagyon-nagyon jól esett :), bár én nem érzem jónak azt a "verset", rövid, és igenis összecsaptam. csak leírtam, és bele sem javítottam.

ez a második versem :), ritkán érzek késztetést versírásra, csak ezért írtam be. láttam ezt a fórumot, innen jött az ötlet

Ditke 12-30-2006 21:03

Quote:

Originally Posted by Valaki (Post 61483)
köszönöm, ez nagyon-nagyon jól esett :), bár én nem érzem jónak azt a "verset", rövid, és igenis összecsaptam. csak leírtam, és bele sem javítottam.

ez a második versem :), ritkán érzek késztetést versírásra, csak ezért írtam be. láttam ezt a fórumot, innen jött az ötlet

Amiket én ide írtam, azok is csak "kipörögtek" az agyamból, és mégis megdicsértek érte egy páran. Szerintem az igazán jó verset nem kell 66x átírni, úgy jó, ahogy kicsúszik a "tollból" :)

FJORD 12-30-2006 21:13

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 61485)
Amiket én ide írtam, azok is csak "kipörögtek" az agyamból, és mégis megdicsértek érte egy páran. Szerintem az igazán jó verset nem kell 66x átírni, úgy jó, ahogy kicsúszik a "tollból" :)

Egyetértek veled, ha már gyötrödsz és erőlködsz akkor az már nem az igazi.

Tényleg jókat írtatok:)

Valaki 12-30-2006 21:17

nem akarom elárasztani a fórunot, de...

biztos igazad van, a másikkal sokat küzdöttem, a szótagokkal, pl a "felhőre" eredetileg "vízesésre" lett volna, az szebb lett volna :(
az, amit idéztél, nagyon depressziós lett. nem adtam neki címet, de ha adtam volna, talán "Öngyilkosság" lett volna.

de tényleg nem akarom elárasztani, szóval többet nem írok, és amúgy is hülyén néz már ki :)

Ditke 12-30-2006 21:23

Quote:

Originally Posted by Valaki (Post 61495)
biztos igazad van, a másikkal sokat küzdöttem, a szótagokkal, pl a "felhőre" eredetileg "vízesésre" lett volna, az szebb lett volna :(
az, amit idéztél, nagyon depressziós lett. nem adtam neki címet, de ha adtam volna, talán "Öngyilkosság" lett volna.

de tényleg nem akarom elárasztani, szóval többet nem írok, és amúgy is hülyén néz már ki :)

1. a depresszió hozzátartozik az élethez...
2. én nem nagyon foglalkozom a rímekkel, ha nem rímel, hát nem rímel:rolleyes:
3. és írj csak nyugodtan, szerintem Cassandra nem offnak tekinti, ha megbeszéljük a verseket... :)

Valaki 12-30-2006 21:30

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 61496)
1. a depresszió hozzátartozik az élethez...
2. én nem nagyon foglalkozom a rímekkel, ha nem rímel, hát nem rímel:rolleyes:
3. és írj csak nyugodtan, szerintem Cassandra nem offnak tekinti, ha megbeszéljük a verseket... :)

1. na de azért ennyire nem kéne :D én legalábbis szívesen otthagynám egy néptelen utcasarkon :D
2. nem a rím volt ott a baj, hosszú lett volna
3. nem csak, mert talán off, hanem mert az én "versem", és olyan... gusztustalan valahogy, h beszélek róla. nagyképűségnek tűnik, mintha más, jobb téma nem is létezne számomra (pedig van! :D)

/nyugodtan hülyézz le/

Cassandra 01-01-2007 00:08

Ködös éjjel köszönt Rád a szilveszter,
Most az egész világ egy új évet ünnepel.
Legyen Boldog minden napod, s minden perced,
Legyen az Öröm, s a Szerencse mindig a vendéged.
Én így kívánok minden Hódítósnak Nagyon Boldog Új Évet.:)

Csak, hogy ne váljon az idő martalékává.:)

Cassandra 01-01-2007 00:15

Gyerekek, nyugi.:)
Itt nyugodtan lehet versekről beszélni is, , maximum, ha nagyon a versek rovásáre megy, majd csinálunk neki külön témát.:)

Ditke 01-01-2007 00:24

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 61704)
Gyerekek, nyugi.:)
Itt nyugodtan lehet versekről beszélni is, , maximum, ha nagyon a versek rovásáre megy, majd csinálunk neki külön témát.:)

Szerintem ez jó ötlet :)

Cassandra 01-01-2007 00:38

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 61707)
Szerintem ez jó ötlet :)

Oké, akkor, holnap megcsinálom és átpakolom az eddigi verskitárgyalásokat.:)

holnap=ma:D

All times are GMT +1. The time now is 19:48.