![]() |
Quote:
Waterworld. Egyik kedvenc filmem. Sokan utálják, nekem nagyon tetszik. Ott is van látvány, de alapvetően a története fogott meg. Még ha minden realitást nélkülöz is. :) Ez egyike azoknak a filmeknek, ahol eléggé igényes voltam, és amerikából rendeltem, hogy DTS hang legyen rajta. Hmmm, csodaszép. :D Másik DTS hangú film, ami tetszik, az a Gladiátor. Azok a csatajelenetek, a hangulatkeltő zenék, brilliáns. Mégegy kedvenc a Twister (csakis az első rész!), nagyon el van találva a film hangulata. Ami nincs meg, és moziban is csak egyszer láttam, mégis ajánlani tudom csak, az a Skeleton Key. Itt kivételesen semmi extra effekt nincs, viszont a története egyedi, nem a sablonfilm, ahol az első perctől kezdve tudod, hogy mi lesz a vége. |
Legutóbbi mozi: Indiana Jones és a kristálykoponyák királysága
Naggyonn jóóóóó film, de jobb lett volna DVD-n, végig majd megsüketültem, ok, hogy hanghatás, de ennyire? |
Quote:
Szerintem is egy aranyos, könnyen követhető és látványos film volt ez. A Kristálykoponyás pohár is begyűjtve ereklyeként. :D A tegnapelőtti Múmiáról csak egy fél Batman jutott. :D (Vagyis két fél. Hazafele majdnem össze is verekedtek... ;) :D) |
Megnéztem a Hancock-ot. Az oké, hogy van, meg szép és jó, de a film lényege?
|
Quote:
|
Quote:
-... -Szép! -... -Sz-é-p! -... -Sz-sz-sz-é-p! -... -Munka! :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
És tanították neki: Bár nekem "good job" rémlik:p Nézd meg a filmet és megérted, röhögtem egy csomót már az elején is, meg a konyhás rész is jó volt ,de ezt nem mondom tovább:p, tessék megnézni! |
Jaa, míg el nem felejtem...:)
Step up 2, egész jó, a zene bejött, a mozgás jobb, mint az 1-ben volt, aki szereti jó pörgős táncot, annak ajánlom... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:11. |