![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ezt a topicot nem lehet offolni, mert a címe:
Viccek - --->bármi<--- jöhet! :D :D :D :D :D :D :D :p |
Egy 60-as éveinek elején járó házaspár, 35-ik házzassági évfordulóját ünnepelte, egy csendes, meghitt kis étteremben...
Egyszer csak egy gyönyörű tündér jelent meg az asztaluk mellett és azt mondta: "Mivel ennyire különleges házaspár vagytok és hűek voltatok egymáshoz ezalatt a hosszú idő alatt kívánhattok tőlem egyet-egyet én teljesítem kívánságotokat!" "Ó! Én szeretném körbeutazni a Földet az én nagyszerű férjemmel!" - kérte a feleség. A tündér meglengette a varázspálcáját és - abrakdabra - két elsőosztályú jegy termett az asztalon a Luxus utazási iroda világkörüli útjára. Most a férjen volt a sor. Gondolkodott egy percet és így szólt: "Nos, ez az egész nagyon romantikus, de egy ilyen alkalom csak egyszer adatik meg az életben, szóval ne haragudj kedvesem, de az én kívánságom egy nálam 30 évvel fiatalabb feleség!" A tündér és a feleség nagyon csalódott volt, de hát a kívánság az kívánság... Így hát a tündér kőrözött egy a varázspálcájával és - abrakadabra - a férj 92 éves lett! Mi a mese tanulsága? A férfiak hálátlan idióták, DE a tündérek nők...:) ;) :) |
Nők között barátság:
Egy napon a feleség nem jött haza este. A férj megkérdezte, hol aludt, mire a feleség azt válaszolta, hogy az egyik barátnőjénél. A férj felhívta a 10 legjobb barátnőt, de egyik sem igazolta ezt. Férfiak között barátság: Egy napon a férj nem jött haza este. A feleség megkérdezte, hol aludt, mire a férj azt válaszolta, hogy az egyik barátjánál. A feleség felhívta a 10 legjobb barátot, és 8-an igazolták, hogy ott aludt, 2-en pedig, hogy még ott is van. |
Quote:
*Sajnálom, ha megbántottam valakit.* |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:00. |