![]() |
Quote:
most nézem, hogy bécsi lakos lettél?:) szép város;) |
:):):)
:):):) :):):) :):):) :):):) :):):) |
Phoenix, emlékszel még a téma elején spirit..-re? Az én voltam:) Jó régen volt már...:(
:)szeretem:)ezt:)a:)topicot:) |
Quote:
|
Quote:
|
a legsz*rabb,h valahogy szerintem innen törölték az inaktív regisztráltakat, így eltűntem spirit..-ként, de itt van a rettenethetetlen vityu!:):D:):D:)
:):):) Sőt mióta itt vagyok verset is írtam be, mint régen...mint általában semmi komment...:), bár most kaptam egy ződet érte:D |
Érthető :)
De akkor mostantól újra itt tisztelhetünk köreinkben? :) ui: nem tudnád Atival megbeszélni, hogy visszakapd a régi neved? Mert az azért jobb volt :D :) |
Quote:
Ja és igen, itt vagyok újra! És láttalak valamelyik szinten magam előtt! De az nem a rég országod... törölted? Az az volt,h Régi nagy magyarorszag visszat, ugye?:D De egyébként te biztos nagyobb span vagy Atival... felőlem megdumálhatod vele a névcserét(de csak ha az előbb említett hiányosságokat vele kapom)!:) :):D:) :):D:) :):D:) :):D:) |
Nem is emléxek, hogy megelőztél volna :rolleyes::D:)
Ja a Régi Nagy Magyarország Visszat az már a törölt orik között van :( kár érte Monnyuk azt nem tudom, hogy egy törölt felhasználó "visszaállítható-e" de majd megérdeklődjük :) Az elismertséget meg könnyen lehet gyűjteni, ha jó arc vagy ;) :) |
Quote:
Akkor megpróbálok jóarcoskodni! :) |
All times are GMT +1. The time now is 23:22. |