Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Jáj! :S (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2469)

Redback 02-11-2009 23:17

Chris:EGy msn reinstall nekem megoldotta a dolgot :)

Burning 02-12-2009 16:31

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 203587)
pontositok, az enyémnek is bevált:)
amúgy Christian hogy lehetsz ilyen butus, hogy msn-en bármi linket is megnyitsz a másik megkérdezése nélkül??? nem szabad, tilos!!!:D ha ő azt mondja,hogy nem kamu és tényleg küldött ilyet csak akkor...:D

hallod:D
már vagy 2 millió ilyet kaptam és soha nem nyitom meg...biztos fáradt voltam, meg jött mellé valami szöveg, aminek a stílusa úgy kb egyezett is az osztálytársaméval:D nem tudom hogy sikerült, de összehoztam:/
minden esetre találtam egy programot, ami meg is találta, hogy hol a vírus (a biztonsági mentések között) azonban amikor megtalálta nem ajánlott fel semmi lehetőséget és a keresés is leállt:D
gondoltam akkor egybekötöm a hasznosat a jóval és letöröltem 28 giga biztonsági mentést, ami nem kellett, úgyhogy a vírus eltűnt, és mostantól a vírusirtóknak 28 gigával kevesebbet kell átnézni:D
így sikerült:)

Redback 02-12-2009 17:07

Tesóm freemailos címét feltörték, nagyon fontos lenne hogy valaki "vissza"törje.Érettségis cuccokat kap rá, stb.Aki tud segíteni az vegyen fel msn-re pls, vagy pm-ben keressen meg :mad::o

Andrew 02-12-2009 18:15

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 203633)
Tesóm freemailos címét feltörték, nagyon fontos lenne hogy valaki "vissza"törje.Érettségis cuccokat kap rá, stb.Aki tud segíteni az vegyen fel msn-re pls, vagy pm-ben keressen meg :mad::o

Hogyan lehet amúgy emailcímet feltörni? :o

Redback 02-12-2009 18:52

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 203642)
Hogyan lehet amúgy emailcímet feltörni? :o

Passz, de tesóm nem tud belépni :(

Andrew 02-12-2009 18:57

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 203645)
Passz, de tesóm nem tud belépni :(

Ezt hallva én is gyorsan módosítottam a jelszavamat. Nem szeretném, ha pont a felvételi közben lenne valami gond...

Redback 02-15-2009 17:38

Havernál történt valami gond.Az oldalakat sem az FF, sem az IE nem jeleníti meg, kapcsolat megszakítva hibajelzéssel.Avastja van, azzal végig is futatta, Spybottal, de semmi.MSN megy, tölteni tud, de semmilyen oldal nem jön be.Én XP hibára gyanakszom, de nem vagyok benne biztos.Szerintetek?

Redback 02-15-2009 17:54

Közben az Avastja talál két vírust, Win32:Sality-gen , és Win32:Trojan-gen{Other}.Utánanéztem, ebből talán a sality gen csinál ilyet, de arra sem jellemző.

levi18 02-15-2009 18:23

nekem is ez volt....a FF nemhozta be az oldalakat de az opera igen...egy gyors FF ujra telepites es minden ment utana :D

Redback 02-15-2009 18:55

Quote:

Originally Posted by levi18 (Post 203804)
nekem is ez volt....a FF nemhozta be az oldalakat de az opera igen...egy gyors FF ujra telepites es minden ment utana :D

Neki nem :(

All times are GMT +1. The time now is 11:09.