![]() |
Quote:
A felfedezési képlettel is ez a problémám jelenleg. Visszajelzések alapján rengetegen nem tudják, hogy az mi a fene, csak látják, hogy mennyi katona kell, és annyi. Előre nem tudnak vele számolni. Ezt semmiképp nem szeretném. |
Nekem meg mindig a 2k koronkenti top korokhoz kotott konnyites tetszik, ami nem vonodik le.(asszem ennek csak 2 ellenzoje volt, wand, es talan xepi egy kicsit)
Nem lesz majd vmi szavazas? :) |
Quote:
Klánbelépésenként 0.18%-kal nő a leadandó föld. Ez ugyanaz a képlet, mint a jelenlegi, ahol klánbelépéseknél 1%-kal nő a leadandó föld, csak a benne szereplő konstans más. Tizedes számokkal számolni már probléma? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
1-5 klánba lépés esetén 1% 5-10 2% 10-15 3% 15-20 4% . . 45-50 10% bár mind ebben mind Fegya ötletében az elején keveslem a közepén (pl 10 klánbalépés 3%) 30k-s orinak sokallom a 900 hekit 10k-s nak meg keveslem a 300 at :) |
Quote:
|
Quote:
Engem sokkal jobban zavar, hogy ha kihagyok SZK-n egy nyarat, akkor rengeteg topköröm elvész. |
Quote:
|
Quote:
A szövetségi történetbe ahogy írtad is ( bevallom egyből nem jutott eszembe) követhető kinek hány belépése van, most már csak az érdekelne azt miből lehet kikövetkeztetni h kinek mennyi topköre van , ahoz h lehessen számolni azzal kinek mennyire éri meg esetleg kiugrani... Elismerem, h enélkül is lehet némileg szűkíteni a kört, h ki jelenthet ilyen veszélt, de véleményem szerint aki fennt van az akár 1% foglalásért bevállalja a kiugrás, nem beszélve ha esetleg többet tud előre betervezni magának.. Javíts ki ha tévedek.. Engem is érdekelne Ati milyen konkulziót vont le ezidáig és esetleg mire szükül a megbeszélés...:confused: |
All times are GMT +1. The time now is 10:51. |