Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdezz! Felelünk? :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=209)

Kisbér 05-17-2006 10:05

Quote:

Originally Posted by Cyrano
Sziasztok,
Arra lennék kíváncsi, hogy a katonai morál milyen mértékben befolyásolja a katonai támadásokat, illetve a védekezést. Konkrétan, ha egy orinak 1000 íjásza van 50 % kat morál mellett, az olyan mintha csak 500 íjásza lenne?
Köszi

Igen... tehát a morál hatása (Csak kat. akcióknál!!!): védő/támadó-pont * (kat. morál/100)

Kisbér 05-17-2006 10:05

Quote:

Originally Posted by Ati
A mészárlás is fix, semmi random nincsen benne.

Régen se volt?!
Szerintem amikor bevezetésre került, akkor még volt benn egy kicsi randi :D

Ati 05-17-2006 10:12

Quote:

Originally Posted by Kisbér
Régen se volt?!
Szerintem amikor bevezetésre került, akkor még volt benn egy kicsi randi :D

Régen se volt. Sőt, régen mégtöbbet vitt, mondjuk az nem tartott sokáig, hamar visszább lett véve. Szerintem erre gondolsz, mint random, hogy 2 féle verzió volt belőle, és ha mindkettőt kipróbáltad, akkor nem egyeztek.

Kisbér 05-17-2006 10:28

Quote:

Originally Posted by Ati
Régen se volt. Sőt, régen mégtöbbet vitt, mondjuk az nem tartott sokáig, hamar visszább lett véve. Szerintem erre gondolsz, mint random, hogy 2 féle verzió volt belőle, és ha mindkettőt kipróbáltad, akkor nem egyeztek.

Jaja, 2x teszteltem... Egyszer valami 10%-ot mészároltam felfele, utána 1 nappal már csak valami 6%-ot (gondolom ez a mostani érték)...
Ezért gondoltam, hogy 6-10% között random (illetve 3-5%, mert felfele a dupla miatt...):D

Grabi 05-17-2006 12:30

tudomásom szerint stablin 3 ill. 6%

Láma 05-17-2006 12:44

1 ben persze már az is függ a klánlétszámoktól.

Láma 05-17-2006 12:47

Tényleg, azt nem lehetne bevezetni, hogy csak a földfoglalás mértéke függjön a klánlétszámoktól? Elég idegesitő, amikor ott van egy ori 1 fős klánban, gyújtogat, meg renget állandóan, és katonailag nem tudok ellene mit tenni hatékonyan. Sztem nem kéne korlátozás a mészárlásra, a fosztogatást, meg nem tudom, annak mi értelme van, hogy az is korlátozva legyen?

Kisbér 05-17-2006 13:31

Quote:

Originally Posted by Láma
Tényleg, azt nem lehetne bevezetni, hogy csak a földfoglalás mértéke függjön a klánlétszámoktól? Elég idegesitő, amikor ott van egy ori 1 fős klánban, gyújtogat, meg renget állandóan, és katonailag nem tudok ellene mit tenni hatékonyan. Sztem nem kéne korlátozás a mészárlásra, a fosztogatást, meg nem tudom, annak mi értelme van, hogy az is korlátozva legyen?

Vagy legyen korlát a tolizásra, meg a varizásra is :D

Steve 05-17-2006 16:17

Quote:

Originally Posted by Kisbér
Vagy legyen korlát a tolizásra, meg a varizásra is :D

Meg akkor már az egész hodra?:eek:
:D

Senki 05-17-2006 21:43

Kisbér, ügye a képletedet úgy kell értelmezni hogy a katonai erőd támadásra vagy védésre úgy számolódik, hogy minden bónuszoddal, faji vicikvacakoddal kiszámolod és veszed annyi %át amennyi a katonai morálod? ...Mert ha igen akkor nem szóltam bele :D

All times are GMT +1. The time now is 12:03.