![]() |
Akkor legyen az hogy az elf +10 védelem bónusza 20%-ra lemegy és a maluszok is eltűnnek. Levan a gond, nem szodják az adrimisztátorokat, és béke honol.
Na jó ötlet??? |
Quote:
de végérvényesen ne is legyen olyan pont és akkor nem esik egyik játékos sem kisértésbe hogy Békésen felfedezve jusson elöre csak a harc mindörökké :) |
Quote:
|
Quote:
ez azért kicsit fura valjuk be:D :D :D és az is amiket válaszoltok tipikus esete annak amikor mindenbe mindent bele lehet magyarázni:) nem tudom hány száz hozzá szólásnál tartunk amik tele vannak olyan tényekkel és igazságokkal amikre mindig uaz a válasz túl tápos volt!!! gyanúúús nagyon gyanúúús:D |
Goldika! miért nem csináltok szavazást mi? talán féltek az eredménytől?:DD
|
Quote:
ez a játék stílus nekem nem fekszik... vagy játszom vagy nem játszom... |
Nekem a gyujtogatásrol meg egyéb ártozásrol mindig a hatás ellenhatás jut eszembe..mert az hallottuk állandoan hogy Goldyt gyujtogatják az Elf-ek de azt tudjuk -e hogy miért?? aki gyujtotta talán elmondhatná hogy tényleg csak unatkozott vagy amikor Goldy elindult mint a gözmozdony felfele akkor pár orin keresztül kellett menni vagy klánban vagy egyéniben..mi van ha klánba leverte Öket ahol volt ELF és csak most ért oda és megbosszulja az egészet????:)
|
Quote:
sima fedezessel is kaphatsz 4es szamot. nem tamogatom, de ez van. 5os kell ? kuzdj! |
Az elf már nem tápos hanem bónuszra éhező :D
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:08. |