Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Elf faj faji sajátosságainak változása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1779)

-(0Kristóf0)- 05-07-2007 17:22

Akkor legyen az hogy az elf +10 védelem bónusza 20%-ra lemegy és a maluszok is eltűnnek. Levan a gond, nem szodják az adrimisztátorokat, és béke honol.
Na jó ötlet???

Blacky 05-07-2007 17:23

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 93657)
Mar kivettek.... :)

jo azt tudom:mad:
de végérvényesen ne is legyen olyan pont és akkor nem esik egyik játékos sem kisértésbe hogy Békésen felfedezve jusson elöre csak a harc mindörökké :)

Hege 05-07-2007 17:24

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 93658)
Ó igen ez csak azért van mert engem felgyújtottak, én vagyok az elfek antikrisztusa, ide kell lőni....

A bajom szimplán az hogy az elf a többi fajhoz képest aránytalanul tápos volt...
Most lehet utálni azért is lehet utálni hogy a mészár is az én ötletem volt...

Nekem úgy tűnik, hogy ezeknek a változásoknak nagymértékben te vagy az előidézője. Nem emlékszem, hogy rajtad kívűl kik mondogatták még folyton, milyen rossz is nekik, mert állandóan felégetik őket azok a csúny gonosz elfek.

sifu 05-07-2007 17:26

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 93658)
Ó igen ez csak azért van mert engem felgyújtottak, én vagyok az elfek antikrisztusa, ide kell lőni....

A bajom szimplán az hogy az elf a többi fajhoz képest aránytalanul tápos volt...
Most lehet utálni azért is lehet utálni hogy a mészár is az én ötletem volt...

azért az érdekes h rajtatok kívül csak 1-2 embernek uez a véleménye;)
ez azért kicsit fura valjuk be:D :D :D
és az is amiket válaszoltok tipikus esete annak amikor mindenbe mindent bele lehet magyarázni:)
nem tudom hány száz hozzá szólásnál tartunk amik tele vannak olyan tényekkel és igazságokkal amikre mindig uaz a válasz túl tápos volt!!!
gyanúúús nagyon gyanúúús:D

Rém 05-07-2007 17:27

Goldika! miért nem csináltok szavazást mi? talán féltek az eredménytől?:DD

Goldy 05-07-2007 17:27

Quote:

Originally Posted by Rém (Post 93661)
tudod mit goldi! ha végigviszel a 5. szintről 1 gyors csopiba 1 orit az 1. szintig most elffel egyedül mf ként akkor minden elismerésem...

eszem ágában sincs bungi fajjal játszani, mégha minden maradt volna a régiben akkor sem...
ez a játék stílus nekem nem fekszik... vagy játszom vagy nem játszom...

Blacky 05-07-2007 17:28

Nekem a gyujtogatásrol meg egyéb ártozásrol mindig a hatás ellenhatás jut eszembe..mert az hallottuk állandoan hogy Goldyt gyujtogatják az Elf-ek de azt tudjuk -e hogy miért?? aki gyujtotta talán elmondhatná hogy tényleg csak unatkozott vagy amikor Goldy elindult mint a gözmozdony felfele akkor pár orin keresztül kellett menni vagy klánban vagy egyéniben..mi van ha klánba leverte Öket ahol volt ELF és csak most ért oda és megbosszulja az egészet????:)

-Hiena- 05-07-2007 17:28

Quote:

Originally Posted by Blacky (Post 93660)
szeretném elmondani hogy sztem az elönyök és hátrányok nem csak a Hodfüggö monitortbámulo éjjel oracsörgésrekelö zombiknak jár hanem pl azoknak is akiknek nincs esetleg annyi idejük a hodra mint egy kettö függönek..Sehol nem láttam leirva a fajválasztásnál hogy pl csak akkor választhatom az orkot ha napi 24 orában játszom és sehol nincs az sem leirva hogy ELf fel csak akkor lehetsz ha nincs idöd, d eha ELF-fel avgy akkor nem kaphatsz csak max 3 kék számot azt is minden páros évben...ne viccelj már:eek:

ezzel teljesen egyetertek. azert van az elf, hogy ne csak kockafejuek hoditozzanak. de konyorgom, nehogymar ezzel a minusz raforditassal konnyebben akarj eredmenyt elerni azoknal akik telo/oracsorgesre ebrednek ejjelente akar tobbszor is.
sima fedezessel is kaphatsz 4es szamot. nem tamogatom, de ez van.
5os kell ? kuzdj!

-(0Kristóf0)- 05-07-2007 17:28

Az elf már nem tápos hanem bónuszra éhező :D

Goldy 05-07-2007 17:29

Quote:

Originally Posted by Rém (Post 93666)
Goldika! miért nem csináltok szavazást mi? talán féltek az eredménytől?:DD

ne Goldikázz én se Rémikézlek köszi!

All times are GMT +1. The time now is 19:08.