![]() |
Quote:
Ja, és full íjat tartok benn, plusz helyet a képzésnek. És van benn annyi pénz, hogyha kell, akkor tudok cserélni sereget a piacon, és egy érdemleges szembetámadást véghezvigyek. Ha meg le is ütnek, akkor 1-2napi termelésből simán visszamegyek oda ahol voltam. Szerintem kell hozzá a diplomácia, és az, hogy ha a tolvajok sűrűsödnek körülötted, akkor érdemes gyorsan elfedezni onnan. Jól lehet vele pénzt keresni, annyi fix. A csoportba úgy léptem fel, hogy egy balszerencsés eset után gyakorlatilag egység nélkül léptem, szinte full üres voltam. Most tele vagyok, van tartalék is, és a top-ot is elértem. Mindezt rettenetesen rossz bányatalálási aránnyal -> minden jött, aminek eleinte semmi ára nem volt... |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
de ha 2-3 belépshez mf törpét ajánlotok én kérek elnézést.. nem a törpe lehetőségeiről beszélünk.. konkrét kérdés volt..(igen az, hogy 2-3 belépsre éremes-e mf törpével menni.. és igen, ezért kérdeztem mindkettőtöktől..) szóval, ha írsz legalább neki válaszolj (ha kérhetem.. mielőtt még azzal vádolsz, hogy utasítalak mint multkor:)) mivel, amit én írtam szerinted butaság, így írd le neki az okosságot hagy tudjon játszani törpével (eredményessen, hogy ne menjen el a kedve az egésztől).. és megértettem.. többet senkinek nem próbálok segíteni, mint kiderült nincs meg hozzá a tapasztalatom/tudásom, így meghagyom a nagyoknak.. |
Quote:
Sőt, azt kell mondjam, hogy a csoport alsóbb részén sokkal több atrocitás ért, mint fenn. 3napja nem lopott senki semmit, pedig volna mit. 5fajta tekercset tartok benn, azt is lophatnák, és naponta max egyszer adom el a cuccokat, mert elfelejtem. Volt hogy egy napig rá se néztem. És él. Lehet, hogy ez a véletlen műve, de az ország a top-köreit tölti, bőven a top-ban. |
Quote:
|
Azt mondom, egy próbát megér, ha nem jön be, akkor max újrázik, és kész. Ez egy játék :)
|
szóval 2-3 belépéssel életképes csak elég nagy annak a veszélye hogy tönkre vágnak nem is kicsit ha nincs szerencsém
|
Angol V-s tapasztalatai vannak valakinek törpével?
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:44. |