![]() |
Quote:
Én továbbra is az 1-es változatot támogatom. |
én is az 1. verzió mellett vagyok, de ennek ellenére szeretnék 1 orit véglegesen otthagyni az A-ban a közeljövőben.
viszont akkor 1000 kör után lehessen lefordulni az A-ból is (természetesen a minimum föld fölött) úgy, hogy nincs teljesítve a topx%. ez is egy fél kicsi számnak felelne meg. ha az 1. verzió lesz, akkor szerintem így lenne az igazságos... |
Quote:
20 év ? |
Quote:
én pl erre sosem vágytam de arra sem hogy restartra vagy leadásra legyek kényszerítve, mert az nem játék |
Quote:
Az 100 éves orik óriási előnyel rendelkeznek, nem vélertlen lett a lenti csoportokba bevezetve a szabis hekivesztés... |
Quote:
|
Quote:
Megjegyezném, hogy épp ezért nem írtam eddig sem, mert bármi amit én írtam "nem volt értelmes hozzászólás". Most sem magam miatt pofátlankodtam ide ki, de ha baj akkor ezután sem teszem. |
Quote:
A "magasabb követelmények" évek múlva lesznek esedékesek a játékosok túlnyomó többségének. Kevés olyan lényeges szabály van, ami 3 évig is változtatás nélkül fut, szal ezen kár már most problémázni. |
Quote:
|
Quote:
Arra: Elég fura a felfogásod. Hogy miért? Talán mert nem tetszik az ottani légkör pont azilyen megnyilvánulások miatt sem. Rögtön megy a kombinálás ki hogy merre meddig meg kivel hányszor. Nem vettek rá képzeld, muszáj volt az A-ba menni, egyszer a 1000 kör miatt. Tudod mikor volt ez? wand akkor abszolut nem volt az A top közelében. Az R-ben ismertem még meg jókat beszéltübk a fórumon vhogy ismerős klánjába előbb megyek termeli az 1000 köröm alatt mint ismeretlen helyre. Az A-ba meg megint csak muszáj volt felmeni a 30% miatt /már ez sem tetszett de még lenyelhető volt/ És mit ad isten ismerőshöz megyek... a klán feléről azt sem tudom kik voltak azok nem érdekelt. Hogy miért bomlott szintén nem érdekel jött egy teló hogy felbomlottunk még gépközelben sem voltam. Aztán tényleg hívott Synkel bár ne tette volna akkor amúgy is rossz paszban voltam a H-t illetően és ez egyre mélyül. Hogy Serg meg kicsoda képzeld nem tudom annyira utálom az A-t nem követem hogy épp ki a fene feszít a poszteren. Eddig azért nem írtam iyeneket mert nem akart senki egy számomra nem tetsző közegbe kényszeríteni. |
All times are GMT +1. The time now is 04:07. |