![]() |
Quote:
|
Újabb szomorú hír a zene világából: Ma reggelre virradóan élve találták VV Zsófit az otthonában!!!
|
A nagymama haldoklik.
Magához hívja az unokáját, és így szól: - Mindig jó gyerek voltál, ezért rád hagyom a farmomat, beleértve a nagy házat, az istállót, a munkagépeket és 22 millió dollárt! - Hű, nagymama, nem is tudtam, hogy ilyen gazdag vagy! És hol van ez a farm? - A Facebookon ... |
- Te nem zavar, hogy ott alszik az ablakodban az összes szúnyog?
- Hát hol aludjanak?! Elvégre ott van a szúnyogháló! |
Lány fiúnak: Gyere át este!
Fiú: Majd ha egyedül leszel L: Dehát egyedül vagyok itthon F: Nem ott, hanem a világon... |
Egy középvezető hajótörést szenved egy lakatlan szigeten. Fél évet eléldegél kókuszon és kókusztejen, és egész nap a tengert kémleli. Egyszer csak egy csónakban kiköt egy gyönyörű nő. Középvezetőnk megörül:
- Remek, végre valaki megmentett! - Sajnos én is csak hajótörött vagyok, a sziget túlsó felén lakom. - Milyen szerencsés, hogy a csónakkal jutott el a szigetre, talán megpróbálhatnánk elmenni innen. - Nos a csónakot én építettem, bambuszból háncsból és levelekből. Ahogy a nap járásából és a csillagokból kiszámítottam, legalább 2 hétre vagyunk a legközelebbi lakott szárazföldtől, és ennyi ivóvíz nem fér a csónakba. Nincs kedve átjönni hozzám, biztos régen volt már társasága? Át is eveznek a sziget másik felére. A középvezető teljesen le van nyűgözve, kikövezett út vezet egy csodálatos bungalóhoz. - Iszik valamit? - kérdezi a nő. - Köszönöm nem, elegem van a kókusztejből. - Van egy saját lepárlóm. Egy Martinit? A férfi teljesen döbbenten ül és kortyolgatja a Martinit. - Gondolom szívesen megborotválkozna, amíg én átöltözöm. A középvezető szó nélkül átmegy a fürdőszobába, ahol két kiélezett kagylót talál. Mire megborotválkozik, a nő mindössze néhány liánba öltözötten fogadja: - Gondolom, régóta egyedül van... - Igen. - feleli bizonytalanul a férfi. - És biztosan szeretne olyasmit csinálni, amit már régen nem tett meg... - Nem mondja komolyan! Megnézhetem az E-mail-jeimet? - Miért nem lép be a ló a szakszervezetbe? - ??? - Mert amit ott kapna, az már neki is van. Felkel a gyülekezet papja vasárnap reggel, és kitekintve az ablakon szikrázó napsütést lát. Hamar megállapítja, hogy ez a nap golfozásra termett. Gyorsan megkéri a ministránsát,hogy betegségre hivatkozva mentse ki a gyülekezet előtt, majd amikor az kiteszi a lábát, gyorsan felöltözik, és meg sem áll a legközelebbi golfpályáig. Sehol egy lélek (hisz mindenki a templomban van), ő meg nekiáll az első lyuknak. Hatalmasat suhint, a labda pedig megindul a lyuk felé. Ekkor hajol oda Szent Péter az Úrhoz: - No de Uram, csak nem hagyod, hogy megússza ezt az egészet? - Dehogyis!! Figyelj!! A labda száll, mintha zsinóron húznák, és egyből berepül a lyukba. Szent Péter: - Uram!! Egy háromszáz méteres pálya egyetlen ütéssel! Ez büntetés? Mire az Úr mosolyogva: - Persze. Hát kinek fogja elmondani? |
Elnézést, hogy angolul :)
Google CEO: - I need a phone, can someone buy me a Motorola?
Few hours later: - Done. - Great, which model? - Model ...? Ha valaki nem értené, KLIKK. |
Ez itt angol fórum?
Ha ott beszólnak azért, mert magyarul írok, akkor kérlek titeket, hogy a magyar fórumon magyarul írjatok. Vagy pedig fordítsátok le magyarra. |
Quote:
Quote:
Néhány órával később: -Kész! -Nagyszerű, melyik modell? -Modell...? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:02. |