Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Hex 11-19-2010 05:49

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 271199)
Sajnos ez egy szükségszerű áldozat a többség érdekében, remélem Te nem leszel köztük.

szükségszerű áldozatnak én nem ezt tartanám koma :) Hanem, azt hogy ne basztassák az alkotmánybírákat, mert ezentúl akár megszavazhatják azt is, hogy mindenki számláját zárolják és x összeg felett lenyúják a pénzt (ráhúznak valamilyen adó nemet), megszavazhatnák azt is, hogy mivel elismerten nem csináltak semmit 8 éven keresztül (a fidesz is csak úszította a népet, ez nem munka volt tőlük sem) késedelmi kamatokkal növelve fizessék vissza a bért, megszavazhatnák, hogy állítsák vissza a kétkulcsos adórendszert, mivel így sérül az arányos közteher viselés, megszavazhatnák, hogy ne 8-9 millákat vigyenek haza.

Rengeteg olyan dolgot tehetnének, ami nem nekünk kis embereknek fájna a legjobban, de amíg birkák leszünk, azt tesznek velünk, amit akarnak. szvsz

Batu 11-19-2010 06:04

A Magyar Választópolgárok választották a vezetést, demokratikus módszerekkel.
Ki mit szakít, azt szagolja. Nem mintha tetszene ez az egész, amit csinálnak, de ez a többség akarata. Ezt kell elfogadni.

Tsobi 11-19-2010 06:14

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 271209)
A Magyar Választópolgárok választották a vezetést, demokratikus módszerekkel.
Ki mit szakít, azt szagolja. Nem mintha tetszene ez az egész, amit csinálnak, de ez a többség akarata. Ezt kell elfogadni.

A társadalom 52%-a szerencsére nem elsöprő többség, így van esély korlátok felállítására abban az esetben, ha végzetesen elszaladna velök a ló.

Hex 11-19-2010 06:18

itt nem magával a szektorokra kivetett adóval van a gond, hanem annak a mértékével és azzal, hogy ez az egész nem lett kellően átgondolva. Ez mind ránk kisemberekre vissza fog csapódni, mivel szépen hangzik, hogy nem háríthatják át, de átfogják, ezt mindenki tudja. mentem melózni.

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 271210)
A társadalom 52%-a szerencsére nem elsöprő többség, így van esély korlátok felállítására abban az esetben, ha végzetesen elszaladna velök a ló.

törvényi szinten lopnak meg, mivel sehol nincs konkrétan leírva, hogy ki, mikor, hogyan adja vissza az ellopott MNYP befizetéseket. Mit jelent nálad az, hogy végzetesen elszaladna a ló? Mert nálam, már ez sem fér bele egy demokratikus állam fogalmába

Ati 11-19-2010 10:11

Folytatás a Politika témában.

Köszönöm.

Redback 11-29-2010 21:57

egy kép facebookon

*Akinek nincs facebookja: egy kép, melyen a 13 aradi vértanú van, 16-17 éves "emberek" vannak bejelölve. A kép aláírás : "b-13" .... A hozzászólások nagy magyar nyelvtudást feltételeznek : "leg idősebb","fokal fiatalabb vok" és társaik. *

:mad::mad:

vityu 11-29-2010 22:18

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 271856)
*Akinek nincs facebookja: egy kép, melyen a 13 aradi vértanú van, 16-17 éves "emberek" vannak bejelölve. A kép aláírás : "b-13" .... A hozzászólások nagy magyar nyelvtudást feltételeznek : "leg idősebb","fokal fiatalabb vok" és társaik. *
:mad::mad:

Köszi, hogy gondoltál pl rám :) Egyébként meg min csodálkozol? Sajnos ugyanilyet már a te korosztályod simán produkál. A fiatalabbak meg még többet. Sajnos.

Redback 11-29-2010 22:26

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 271858)
Köszi, hogy gondoltál pl rám :) Egyébként meg min csodálkozol? Sajnos ugyanilyet már a te korosztályod simán produkál. A fiatalabbak meg még többet. Sajnos.

Számomra vannak olyan személyek a történelemben, akikhez nagyon kevés embert hasonlítanék. Damjanich János holmi Lakatos Márióként ( beszédes név...) van megjelölve. Az elmúlt 10 évben tevékenykedő hazafiak közül sem ér fel hozzá egy-kettőnél több szerintem, mert Ő meghalt Magyarországért és ami fontosabb, nem keveset tett is érte.

Dragi 11-29-2010 22:32

jelentsd fel, én már megtettem

Redback 11-29-2010 22:49

Quote:

Originally Posted by Dragi (Post 271864)
jelentsd fel, én már megtettem

El is felejtettem, hogy van ilyen funkció. Köszi!

All times are GMT +1. The time now is 21:41.