Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Cyby_ 05-24-2008 19:20

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 176648)
Mester taníts meg engem hogyan kéne játszanom,bölcs útmutatásoddal valószinűleg sokkal jobb játékos lehetnék...
Engem meggyőztél tudásodról ,de a többiek kedvéért légyszi sorold fel hősi tetteid hogy ők is láthassák ki is vagy Te valójában!:D
Ja és sürgősen menj el egy elmefürkészhez mert olyan dolgokra emlékszel amik nem történtek meg és ez súlyos személyiségzavarra vagy kisebbrendűségi komplexusra utal!

bocs még nem tudtam annyi vagyont összegyüjteni,h mutassak fel vmit d erajta vagyok,h letesessek alábad elé vmit ó nagy Serg....
A másik akkor csak olyna szóbeszéd féle volt,h 4hónap laatt visszamászol fedzeés nélkül az visszavonva.

Paliking 05-24-2008 19:28

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 176333)
Ez engem erdekelne, hogy tortent, vki resztvevo esetleg? 3 koros bontas es kiseres 3 korre esetleg? :)

Ez történt, grat nekik, nem sokon múlott, hogy megfogjuk :)

vityu 05-24-2008 20:29

A tegnapi utolsó, és a mai első szövetségi támadás között 27kör telt el! :eek::eek:
Nem volt nagy az aktívkodás! :)

Serg 05-25-2008 08:28

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 176657)
bocs még nem tudtam annyi vagyont összegyüjteni,h mutassak fel vmit d erajta vagyok,h letesessek alábad elé vmit ó nagy Serg....
A másik akkor csak olyna szóbeszéd féle volt,h 4hónap laatt visszamászol fedzeés nélkül az visszavonva.

Még annyit hozzáfűznék hogy ha bajod van velem keress meg privátban igaz akkor nem tudod önfényezni magad,de nem is untatod a többieket...

dzso 05-25-2008 08:36

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 176657)
bocs még nem tudtam annyi vagyont összegyüjteni,h mutassak fel vmit d erajta vagyok,h letesessek alábad elé vmit ó nagy Serg...

látom itt még mindig az irigység szolgáltatja a legtöbb témát... micsoda meglepetés :D

Arwyl szelleme 05-25-2008 10:25

Quote:

Originally Posted by dzso (Post 176761)
látom itt még mindig az irigység szolgáltatja a legtöbb témát... micsoda meglepetés :D

Semmi irigylésre méltót nem látok abban, hogy egy klán felfedezte magát az 1. helyre. :) Nézzétek csak meg hogy mennyi kedvezményes hekitek van a felfedezésre, ott meglátszik, hogy mennyit fedeztetek. :) Ha egyáltalán számon van tartva nálatok, mivel már több mint 2 éve ott vagytok... (amihez azért gratula is jár)

Reaktor 05-25-2008 14:54

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 176387)
Soha nem lehet tudni :)
Amúgy ha 600k katit fokoztak, akkor a másiknak is elég volt 600k fokozás kb

Na eddig ez a legnagyobb butaság.

Honnan a fenéből tudod, hogy pontosan mennyit fokozott?
És hogyan fog mozogni a beütés körében?
Éhez-e képez-e bont e épít-e?

Xepi tőled mindenképpen többet várok.

Xeper 05-25-2008 16:17

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 176909)
Na eddig ez a legnagyobb butaság.

Honnan a fenéből tudod, hogy pontosan mennyit fokozott?
És hogyan fog mozogni a beütés körében?
Éhez-e képez-e bont e épít-e?

Xepi tőled mindenképpen többet várok.

Azzal kezdtem, hogy soha nem lehet tudni... és írtam egy szélsőséges esetet :)
Volt már szerencsém olyanhoz, hogy két idióta döntés eredménye jól sült el, és senki nem értette hogy ezt hogy lehet megcsinálni...

Serg 05-25-2008 17:21

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 176821)
Semmi irigylésre méltót nem látok abban, hogy egy klán felfedezte magát az 1. helyre. :) Nézzétek csak meg hogy mennyi kedvezményes hekitek van a felfedezésre, ott meglátszik, hogy mennyit fedeztetek. :) Ha egyáltalán számon van tartva nálatok, mivel már több mint 2 éve ott vagytok... (amihez azért gratula is jár)

Sokat fedeztünk az igaz,de pl fogtunk Wand kigyurt hadiklánjának támadását is(amihez akkor még te is gratuláltál:D)és ennek a klánnak a nevéhez fűzödik a legnagyobb tiszta ütés is: 2006-11-17 05:00:58 Pannonfölde (#2755) támadást indított Anti (az) Alkoho(l) Lista (#2049) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 8970 hektár földet.
(Mielőtt kezdődne a sárdobálás halkan elmondom hogy azért ez a legnagyobb mert a bogaras klán cirka 5k hekit elvesztett a 13k hekis ütéséből,mert kapott egy sereget szembe)
Ha esetleg nem helytálló amit írtam akkor bocsi és szóljatok mert ez esetben rohannom kell kavintont venni...

Cyby_ 05-25-2008 18:09

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 176937)
Sokat fedeztünk az igaz,de pl fogtunk Wand kigyurt hadiklánjának támadását is(amihez akkor még te is gratuláltál:D)és ennek a klánnak a nevéhez fűzödik a legnagyobb tiszta ütés is: 2006-11-17 05:00:58 Pannonfölde (#2755) támadást indított Anti (az) Alkoho(l) Lista (#2049) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 8970 hektár földet.
(Mielőtt kezdődne a sárdobálás halkan elmondom hogy azért ez a legnagyobb mert a bogaras klán cirka 5k hekit elvesztett a 13k hekis ütéséből,mert kapott egy sereget szembe)
Ha esetleg nem helytálló amit írtam akkor bocsi és szóljatok mert ez esetben rohannom kell kavintont venni...

Nem vok illetékes,de a 13k hekis ütésnél én ugy tom,h nem volt szembe sereg,mert Monro miután pattant megint ment és akkor ,ahogy HALLOTTAM Wandék üresek voltak mert ijakat kipakolták és szembe se mentek,de irom megint,én igy tudom(hallottam).

All times are GMT +1. The time now is 03:12.