![]() |
Quote:
Vagy lehet cella, mint hálózat, de arra is mást szoktak írni. Mellesleg miért jó egy személyhívó? Erre a mai napig nem jöttem rá. Pedig egy időben volt nekem is... :) Akkor se értettem miért jó. :) |
Quote:
|
- Nézd egy stoppos!
- Á, biztos csak lájkol minket. |
Szeretem a google-t, mert képes a legszorultabb helyzetekre is logikus megoldást adni. Íme egy példa:
Nyisd meg a Google Maps-t. Az útvonaltervezőbe írd be A pontként azt, hogy China, B pontként azt, hogy Taiwan. Menj autóval, mégiscsak az a biztos. Az útvonalterv részletes leírásában keresd meg a 48. pontot. Utazzon Ön is a Google Travel segítségével! |
Quote:
|
valahol láttam egy ilyet, japánból kellett valahova kínába menni azt hiszem, és egy párszáz kilométeres jetski-s utat ajánlott fel a vízen azt hiszem :)
|
Quote:
Japan -> USA - 29. pont: kajak China -> Taiwan - 48. pont: egyszerűen csak ússz! :D |
Pálinka mértékegység rendszer, csak IT felhasználóknak:
0,1 l - Demo 0,25 l - Trial version 0,5 l - Personal edition 0,7 l - Professional edition 1,0 l - Network edition 1,75 l - Enterprise edition 3 l - Small business edition 5 l - Corporate edition Házi pálinka - Home edition Sörhöz feles - Service pack Reggeli feles - Recovery tool Sör - Patch Coca-cola, Fanta, 7-up... - Trojan viruses |
Lány a fiúhoz:
- Szeretsz? - Igen. - Úgy félek a szívműtéttől! - Ne félj szerelmem, minden rendben lesz… Műtét után a lány felébred, és sehol nem látja a fiút. Apjához fordul: - Apa, hol van a szerelmem? - Hát nem tudtad? Ő adta neked a szívét. - Istenem!!! Ez igaz??? - Dehogy, csak szívatlak. Kiment szarni. |
Lázár János és Orbán Viktor helikopteren utazik. Egy város fölött lepillantva elégedetlen tömeget vesznek észre. Lázár megszólal:
- Tudod Viktor, ha én most kidobnék egy mázsa kenyeret, ezek a kezemet is megcsókolnák! - Ha én kidobnék egymillió forintot, a lábamat is megcsókolnák! - így Orbán. A pilóta rezzenéstelen arccal fordul hátra: - Ha én meg kidobnám magukat, a seggem is kinyalnák! |
All times are GMT +1. The time now is 09:48. |