Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Grabi 05-23-2008 16:49

hiphip hurrá!! hajrá ovisok!!

Serg 05-23-2008 17:04

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 176395)
Azt hittem a megegyezés 1k heki feletti ütésekrol volt szó,ez még összeadva sincs annyi :p

Mióta van ez a megegyezés?Ide az 1A-s események kerülnek és láttam én itt kisebb ütéseket is megemlítve...

vityu 05-23-2008 17:12

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 176432)
Mióta van ez a megegyezés?Ide az 1A-s események kerülnek és láttam én itt kisebb ütéseket is megemlítve...

Nem olvastál eleget vissza...engem toltak le azért, hogy a pattanásokat, meg a kis foglalásokat ne rakjam be, mert valami megegyezés volt, de úgy látszik, hogy erről csak az a 2-3ember tud. lehet nekünk elfelejtettek szólni...:confused:

Pepa 05-23-2008 17:37

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 176433)
Nem olvastál eleget vissza...engem toltak le azért, hogy a pattanásokat, meg a kis foglalásokat ne rakjam be, mert valami megegyezés volt, de úgy látszik, hogy erről csak az a 2-3ember tud. lehet nekünk elfelejtettek szólni...:confused:

Én emlékszem rá;)

Tsobi 05-23-2008 18:14

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 176434)
Én emlékszem rá;)

Én is emlékszem,ettől függetlenül semmi kivetnivalót nem látok a "megszegésében" :)

Serg 05-23-2008 20:12

Nem olvasok vissza, én nem egyeztem meg senkivel és nem is tartok be nem létező egyezségeket:D

Kutyuleee 05-24-2008 00:38

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 176393)
Akkor hallgatom a megoldast :) (Minden korben meg nezzen klanlistat az, akinek erre szuksege van) :)

Ugyan akkor nem néztem listát, de sztem 2 reális lehetőség van:
1. 3körre mentek szembe
2. a baromi nagy fokozás helyett, inkább 1főt bevettek, ami nem is elképzelhetetlen mivel adtak fel hirdetést pár napja:)

Cyby_ 05-24-2008 11:18

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 176432)

hát igen ,ez csak ilyen megegyezés,tudod iratlan szabály,de én szeretném tartnai a megegyezést és egy 2k feletti fedezésröl érdeklödnék 650k értékröl ~750k értékig,erröl mit tudnál mesélni Serg?Aki ha jól emléxem(nem biztos)de vmi olyan ígéretet tett ,h 4hónap alatt vissza üti magát ahonnan lefordult!

Remedy 05-24-2008 12:10

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 176513)
Ugyan akkor nem néztem listát, de sztem 2 reális lehetőség van:
1. 3körre mentek szembe
2. a baromi nagy fokozás helyett, inkább 1főt bevettek, ami nem is elképzelhetetlen mivel adtak fel hirdetést pár napja:)

Az 1est emlitettem elsore is, a masodikat nem tartom valoszinunek :)

Serg 05-24-2008 17:33

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 176542)
hát igen ,ez csak ilyen megegyezés,tudod iratlan szabály,de én szeretném tartnai a megegyezést és egy 2k feletti fedezésröl érdeklödnék 650k értékröl ~750k értékig,erröl mit tudnál mesélni Serg?Aki ha jól emléxem(nem biztos)de vmi olyan ígéretet tett ,h 4hónap alatt vissza üti magát ahonnan lefordult!

Mester taníts meg engem hogyan kéne játszanom,bölcs útmutatásoddal valószinűleg sokkal jobb játékos lehetnék...
Engem meggyőztél tudásodról ,de a többiek kedvéért légyszi sorold fel hősi tetteid hogy ők is láthassák ki is vagy Te valójában!:D
Ja és sürgősen menj el egy elmefürkészhez mert olyan dolgokra emlékszel amik nem történtek meg és ez súlyos személyiségzavarra vagy kisebbrendűségi komplexusra utal!

All times are GMT +1. The time now is 12:45.