Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Tsobi 11-02-2010 19:03

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 269802)
Tsobit meg megkérném, hogy ne célozgasson semmilyen formában az országom felépítésére. Köszönöm.

Nem tettem ilyet, nem tudom miről beszélsz.

Sami 11-02-2010 19:07

Ez még mindig homályos számomra, de mindegy is, semmi közöm hozzá. :)

Merengő 11-02-2010 20:50

Érdekes Tsobi, amikor úgy szóltak bele egy másik háborúba, hogy te voltál a "kedvezményezett" akkor semmi bajod nem volt ezzel az etikettel. és másnak sem ha jól emlékszem Remyn kívül. És akkor mindenki fel volt háborodva még a gondolattól is, hogy szándékos volt.

Tsobi 11-02-2010 21:30

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 269814)
Érdekes Tsobi, amikor úgy szóltak bele egy másik háborúba, hogy te voltál a "kedvezményezett" akkor semmi bajod nem volt ezzel az etikettel. és másnak sem ha jól emlékszem Remyn kívül. És akkor mindenki fel volt háborodva még a gondolattól is, hogy szándékos volt.

Gondoltam, hogy valaki meg fogja említeni a múltkori esetet, ami tökéletesen más volt, mint ez. Vagy szerinted nincs különbség az egyértelmű szöviháború közt (amit még a topban is megemlítettek) és aközött, hogy egy szövi majd' minden tagja által leföldelt (kivégzett) orira rámegy az ember úgy, hogy előzetes harc azzal a szövivel nem volt?

Egyébként nem is az a valódi gond, hogy megtörtént az eset, hanem a megemlítés utáni hozzáállásuk.

Debilke 11-02-2010 21:38

Az a baj Ts, hogy Te mindent úgy értelmezel, ahogy Neked éppen jól esik, régebben volt tartás Benned, de mostanság ez valahogy kihúnyófélben van... csak a makacs magyarázkodás maradt

Tsobi 11-02-2010 21:50

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 269823)
Az a baj Ts, hogy Te mindent úgy értelmezel, ahogy Neked éppen jól esik, régebben volt tartás Benned, de mostanság ez valahogy kihúnyófélben van... csak a makacs magyarázkodás maradt

De jó, hogy ennyire ismersz, Orsi. :)
Köszönöm a kritikát, rászánok egy estét és elmélkedem rajta.

Merengő 11-02-2010 21:58

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 269822)
Gondoltam, hogy valaki meg fogja említeni a múltkori esetet, ami tökéletesen más volt, mint ez. Vagy szerinted nincs különbség az egyértelmű szöviháború közt (amit még a topban is megemlítettek) és aközött, hogy egy szövi majd' minden tagja által leföldelt (kivégzett) orira rámegy az ember úgy, hogy előzetes harc azzal a szövivel nem volt?

Egyébként nem is az a valódi gond, hogy megtörtént az eset, hanem a megemlítés utáni hozzáállásuk.

én nem ismerem a háttérinfókat, sőt még azt sem tudom melyik csoportban volt. és nem is érdekel :) én csak az alapján írtam, amit itt olvastam. és az is lehet, hogy nincs igazam, csak halkan megjegyeztem.

Princ 11-03-2010 05:53

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 269825)
én nem ismerem a háttérinfókat, sőt még azt sem tudom melyik csoportban volt. és nem is érdekel :) én csak az alapján írtam, amit itt olvastam. és az is lehet, hogy nincs igazam, csak halkan megjegyeztem.

Amikor a mi szövinkbe ütöttek be (Pool), ugyanilyen reakciót láthattál. Nagyjából hasonló szitu volt, ott sem nézte a beavatkozó fél hogy szöviháborúba pancsol. Most az ellenfelünkbe csaptak egyet - sokan nem is értik hogy most akkor mi a bajunk. De egy a lényeg: a Tsobi a hibás! ;)

J.Ati 11-03-2010 06:07

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 269807)
Nem tettem ilyet, nem tudom miről beszélsz.

Te is tudod, én is tudom, hogy mire gondoltam.

Vent 11-03-2010 06:25

Miert nem tudnak felelosseggel vezetni az utakon? ;(

All times are GMT +1. The time now is 13:57.