Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Viccek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=32)
-   -   Viccek-bármi jöhet (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=252)

Vent 07-07-2011 10:32

Az olimpián az orosz és az amerikai birkózó mérkőzése következik.
Az edző okítja az oroszt:
- Nagyon vigyázz, nehogy azt a híres fogását bevesse, mert abból még senki nem tudott kijönni.
Elkezdődik a menet, az amerikai az első pillanatban beveti a rettegett fogást, az orosz meg csak kínlódik. Az edzője nem bírja nézni tovább, elfordul...
Egyszer csak egy iszonyú sikolyt hall, odanéz, látja, hogy az orosz az amcsi mellkasán térdel. Megnyeri a menetet.
A nagy ünneplés közepette megkérdi az edző:
- Mégis, hogy sikerült? Nem hittem volna, hogy lesz ember, aki megveri!
- Mester, egyszerű! Ahogy ott szenvedtem, látom, hogy két heregolyó lebeg a szemem előtt. Gondoltam, mit veszthetek, beleharaptam teljes erővel... Tudta maga, milyen erőt ad, ha az ember tökön harapja saját magát??

Vent 07-07-2011 10:34

SP és Fluor Tomi együtt laknak, de egyikük se viszi ki a szemetet.
Kiadják CD-n…

Eke 07-07-2011 18:53

Quote:

Originally Posted by Vent (Post 289887)
SP és Fluor Tomi együtt laknak, de egyikük se viszi ki a szemetet.
Kiadják CD-n…

Ez nem vicc,ez a valóság.Gyerekkoromban mindenki mozdonyvezető akart lenni....de innen nem folytatnám .

Redback 07-08-2011 11:24

Darwin-díjra érdemes cigányok, avagy mitől fénylik a sötét cigánysor?

Másfél tucat gyöngyösi cigány került kórházba az utolsó júniusi hétvégén. A hátrányos helyzetűek hatalmasra duzzadt, vörös szemekkel jelentek meg a helyi kórházban.
Jóhiszemű ember azt gondolná, hogy még éjszaka is hegesztettek, de az igazság az, hogy a páciensek "valahonnan" szereztek egy UV szoláriumot, ami egész éjszaka üzemelt. Mivel barnulni már nem tudnak, úgy döntöttek, hogy felrakják a falra, mert milyen jól néz ki, ha bulizás közben világít a ruhájuk.
A buli hevében arról elfeledkeztek, hogy az UV sugárzás erősen károsítja a szemet. Mivel órákon át a rögtönzött diszkófényben mulattak, így hajnalban nyolcan, másnap tízen kerültek kórházba súlyos szemgyulladással.
Ez az eddig egyedülálló, de a cigányoktól nem meglepő eset legyen tanulság mindenki számára. A híresen sötét gyöngyösi éjszakában ne menjetek a fény felé...

http://kuruc.info/r/35/81734/

Ezeknek tényleg nem adatott némi ész?!

BeeLord 07-08-2011 14:06

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 289933)
Darwin-díjra érdemes cigányok, avagy mitől fénylik a sötét cigánysor?

Másfél tucat gyöngyösi cigány...

"Hát mi folyik itt Gyöngyösön?!":D

Pool 07-08-2011 14:13

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 289949)
"Hát mi folyik itt Gyöngyösön?!":D

A művirág száradjon el felette....

Pool 07-08-2011 14:23

"Amikor fiatalon felkerültem a Honvéd felnőttbe, ott például együtt játszhattam Vincze Piluval, Illés Bélával, Duró Józsival és Hamar Pistivel. Olyan erős volt az a Honvéd, hogy még a kispadon is válogatottak ültek. Ilyen szempontból leginkább a mostani Real Madridhoz tudom hasonlítani."

Bárányos Zsolt arra a kérdésre, hogy ki az a játékos, akivel a legnagyobb élmény volt együtt futballozni.

Vent 07-08-2011 14:51

Kiveszed a képet a keretből és leveszed a falról, majd egy jó éles késsel elkezded szabdalni össze-vissza. Már verejtékezik a homlokod, annyira belejössz, miszlikben már az egész, de csak szabdalod mániákusan, mikor bejön anyád és azt mondja:

- Jaj fiam, ne vágj már ilyen hülye képet!

Tsobi 07-08-2011 15:57

Quote:

Originally Posted by Vent (Post 289959)
Kiveszed a képet a keretből és leveszed a falról, majd egy jó éles késsel elkezded szabdalni össze-vissza. Már verejtékezik a homlokod, annyira belejössz, miszlikben már az egész, de csak szabdalod mániákusan, mikor bejön anyád és azt mondja:

- Jaj fiam, ne vágj már ilyen hülye képet!

Ez annyira jó, hogy csak saját kreálmány lehet. :p

kistigris 07-08-2011 19:30

Obama: Amerikában 3000 dollárt keresnek az emberek, 1200-ból lehet megélni és az államot nem érdekli, hogy hova költik a többit…
Brown: Angliában 2400 fontot keresnek az emberek, 1000-ből lehet megélni és az államot nem érdekli, hogy hova költik a többit…
Orbán: Magyarországon 65 ezer forintot keresnek az emberek, 110 ezer forintból lehet megélni és az államot nem érdekli, honnan szedik össze a többit…

All times are GMT +1. The time now is 12:57.