Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Hex 10-27-2010 20:37

Quote:

Originally Posted by halika (Post 268852)
Viszont Atinak nem dolga h. mérlegeljen,mi komoly mi nem.
Bár néha megtehetné:D

megtette :) ezért nem ment anarchba :)

Én már egyszer megtanultam a saját káromon, hogy normálos oriból még csak poénkodni sem szabad ilyennel. :) Volt, hogy a szövimnek kellett helpet küldeni ilyen miatt, hogy le ne üssenek. Mihelyt kaptam a kitiltást, ők 5 körös helpet küldtek :)

halika 10-27-2010 20:39

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 268853)
Ok, ezt észben tartom és majd megfogom előtte kérdezni Tőled, hogy hol dühöngjek...

Én is és aki ismer tudjuk,h. vicc volt.
Sajna ez nem enyhítő körülmény.

Az viszont tényleg kabaré,h. az ugat akinek bőven van mit takargatnia.
Legalább is az olvasottak alapján.

halika 10-27-2010 20:43

igen,ezt már én is megtanultam.
én is kaptam már büntit,feleseltem olyannal akivel nem kellett volna.ő nyert:D
vigyázni kell a normális orikra:)

Ati 10-27-2010 20:46

Quote:

Originally Posted by halika (Post 268859)
vigyázni kell a normális orikra:)

Ha már ez így felvetődött... Nem minden esetben csak az ország van szankcionálva. Ha szemmel látható, hogy valaki csak azért csinál egy országot, hogy azzal kapja a büntetéseket, akkor az EMBER van szankcionálva, hiszen a többi országot is ő irányítja. De ha nem is ezért csinál országot, de hasonló a helyzet, akkor is előfordulhat. Szerencsére ritka.

Pool 10-27-2010 20:49

Sami, tudod, hogyan viszonyulok hozzád, de most azt kell, hogy mondjam:Nincs igazad.
Vagy Te olyan jó játékos, hogy a 800 hekit hamar összeütöd, inkább, mint Y...
Nem?

halika 10-27-2010 20:50

Olyan súlyos szabály szegésremár nem is merek gondolni:P

Ati 10-27-2010 20:53

Quote:

Originally Posted by halika (Post 268862)
Olyan súlyos szabály szegésremár nem is merek gondolni:P

Valójában nem is kell, hogy súlyos legyen. Ami miatt eddig példa volt erre, az sose a súlyossága miatt volt. Sokkal inkább a rendszeressége miatt. Amikor valaki 20-30-40 figyelmeztetés+tiltás után sem képes felfogni valamit, akkor ott -- és ez tudom, hogy az én hiányosságom -- végetér az én tudásom, és nem tudom, hogy hogyan máshogy adjam az illető értésére, hogy ez nem az a hely, ahol ez a stílus elfogadható. Ilyenkor a többiek védelme érdekében, mivel megváltoztatni nem tudom az illetőt, marad az eltávolítás.

halika 10-27-2010 20:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 268863)
Valójában nem is kell, hogy súlyos legyen. Ami miatt eddig példa volt erre, az sose a súlyossága miatt volt. Sokkal inkább a rendszeressége miatt. Amikor valaki 20-30-40 figyelmeztetés+tiltás után sem képes felfogni valamit, akkor ott -- és ez tudom, hogy az én hiányosságom -- végetér az én tudásom, és nem tudom, hogy hogyan máshogy adjam az illető értésére, hogy ez nem az a hely, ahol ez a stílus elfogadható. Ilyenkor a többiek védelme érdekében, mivel megváltoztatni nem tudom az illetőt, marad az eltávolítás.

pl. ha én össze veszek a fórumon valakivel és kitiltják az orim a fórumról,de mivel igazságtalannak érzem,ezért a másik orimbol vissza lépek és meg reklamálom.akkor te tiltani fogod az összes orim x órára.:D
és ez akkor még gondolom a figyelmeztetés kategória.

Ati 10-27-2010 21:02

Quote:

Originally Posted by halika (Post 268864)
pl. ha én össze veszek a fórumon valakivel és kitiltják az orim a fórumról,de mivel igazságtalannak érzem,ezért a másik orimbol vissza lépek és meg reklamálom.akkor te tiltani fogod az összes orim x órára.:D

Nem emlékszem, hogy ilyen történt volna. Persze a másik országodra is megy a figyi, vagy más, attól függően, hogy a "megreklamálás" milyen stílusban történt, de ilyen helyzetben nagyon durván kell "megreklamálnod" a dolgot ahhoz, hogy minden országodat érintő tiltás legyen a vége.

Sokkal inkább a hetek/hónapok alatt visszatérő esetekre gondolok. Például amikor valaki minden este részegen jön fórumozni, és minden este kitiltásra kerül 3-4 országa emiatt. Egy idő után ez unalmassá válik.

Hex 10-27-2010 21:03

Quote:

Originally Posted by halika (Post 268864)

a figyelmeztetésnek is több kategóriája van:
figyelmeztetés, 5 kör, 12 kör, stb. stb. egészen a nemkívánatos játékosig

All times are GMT +1. The time now is 13:05.