Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

none 10-27-2010 20:10

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 268810)
Kösz Ati, tök jó fej vagy. Egy ártatlan poénért 12 kör = -800 heki. Fasza gyerek vagy...

nevetséges, hogy szabálytalánságot követsz el és még neked áll feljebb..

Remedy 10-27-2010 20:11

Quote:

Originally Posted by none (Post 268845)
nevetséges, hogy szabálytalánságot követsz el és még neked áll feljebb..

Akkor amig tibuval voltal, moka es kacagas lehetett az egesz nap...

none 10-27-2010 20:15

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 268846)
Akkor amig tibuval voltal, moka es kacagas lehetett az egesz nap...

én spec elég keveset voltam Tibuval egy szöviben az is kb tekiírásban merült ki..
de ennek mi köze ehhez? szerinted igaza van a srácnak? vagy csak kötekedni akarsz, hogy megmutasd te mennyivel jobb ember vagy? (mindegy végülis kb nem is érdekel:) vedd költői kérdésnek és ne válaszolj egyikre se)

Sami 10-27-2010 20:19

Quote:

Originally Posted by none (Post 268848)
én spec elég keveset voltam Tibuval egy szöviben az is kb tekiírásban merült ki..
de ennek mi köze ehhez? szerinted igaza van a srácnak? vagy csak kötekedni akarsz, hogy megmutasd te mennyivel jobb ember vagy? (mindegy végülis kb nem is érdekel:) vedd költői kérdésnek és ne válaszolj egyikre se)

Én igazából azt nem értem, hogy Neked mi közöd ehhez?

Hex 10-27-2010 20:20

Quote:

hát persze, hogy nem sokat voltál Tibuval egy szöviben, mivel a te országodat is ő vitte :D

valamilyen szinten igazad van ebben :D:D:D:D

none 10-27-2010 20:23

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 268849)
Én igazából azt nem értem, hogy Neked mi közöd ehhez?

ne olyan helyen "dühöngj", ahol én is látom, ha nem akarod, hogy reagáljak rá.. reklamálni amúgy se itt kell..

halika 10-27-2010 20:24

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 268837)
Nem kapsz érte semmit? Igaz, elvettetek 800 hekit...:(

nem tudom mennyire lehet komolyan venni egy ilyen üzit az A-s dipiben,
de ép elméjű ember nem ír jksz-re való felkérést oda,szerintem.
Egyéni vélemény,túl lett reagálva.
Viszont Atinak nem dolga h. mérlegeljen,mi komoly mi nem.
Bár néha megtehetné:D

Sami 10-27-2010 20:26

Quote:

Originally Posted by none (Post 268851)
ne olyan helyen "dühöngj", ahol én is látom, ha nem akarod, hogy reagáljak rá.. reklamálni amúgy se itt kell..

Ok, ezt észben tartom és majd megfogom előtte kérdezni Tőled, hogy hol dühöngjek...

Remedy 10-27-2010 20:30

Quote:

Szerintem egy adott temaban nem csak egy adott esemenyhez/gondolati szalhoz lehet hozzaszolni. Egyszeruen szamomra fura volt ezt epp a Te szadbol/kezedbol hallani/olvasni, erre vilagitottam ra, ennyi. Az elso mondatod meg mindenki tudja, hogy nem igaz, max technikailag. (Ha kerdezel, azert ne sertodj am meg, ha valaszolnak)

A mennyivel jobb embert meg vegkepp nem ertem, hogy jon ide.

A masik temaban nem foglalnek allast, mert nem feher es nem fekete egyik oldal sem.

Pumi 10-27-2010 20:33

Azért szomorú, hogy van aki a kitiltott időben ütötte az orit, az pedig, hogy melyik klánból, még szomorúbb. Feltételeztem volna, hogy annyi tapasztalt játékosból álló klán többet tud ennél és megadja a lehetőséget a harcra.
Remélem lesz nagyobb ütés ennél még ma és reggel nem ezt fogja valaki az 1/A események topicba másolni egy nagy gartulával együtt......

All times are GMT +1. The time now is 00:14.