![]() |
Harcosok, en figyeltem, hogy mikor fedeztel 192 hekirol 19 hekit...azt is lattam, hogy az alapjan fedeztel, ahogy en utottem...soot, azt is, ahogy Tudakozot utotted, asszem 1*.
De viszont az ...-nak tartom, hogy mindosszesen 3 hektar utessel lettel elso helyezett. Lehet engem ezert szidni, meg minden, de aki nem a jatekert jon, az ne jojjon :) Nezd meg, Synkel es Cassandra is egy baromi jo orit hoztak ossze...ahogy figyeltem oket jatek kozben :) Pedig -akar arra is hivatkozva, hogy ok ritkan jatszanak- csinalhattak volna egy hasonloan vedekezos orit, mint amilyen a Tied volt. De megsem :) Azert ha megosztanad, Harcosok hogy milyen egysegeid voltak es azokbol kb mennyi akkor szerintem sokan boldogak lennenk, hogy milyen ori is lett az elso helyezett :) Lassuk mi a helyes utirany egy parbaj megnyeresehez. (bocsi, ha szarkasztikus voltam) |
Quote:
|
Quote:
Nekem is lehetett volna, ha nem lopnak egyszerre négyen embereket tőlem(köztük Harcosok is) és, ha nincs rajtam összesen vagy ötven körön át vihar. A végére egész hozzászoktam az igencsak csapadékos időjáráshoz.:D |
Quote:
2006-11-19 19:57:03 Járvány (#321676) megtámadta Buter land (#331696) országát, de nem tudott áttörni a védelmen. 2006-11-19 20:00:06 Buter land (#331696) elfoglalt 14 hektárt Járvány (#321676) országától. akkor ezt nem is lattad, szecsa? ezzel nyert :P |
De, lattam :)
Csak vhogy ez kimaradt :P |
Quote:
|
Ezert kertem, hogy ossza meg velunk.
S bizonyara kellett neki lennie. De hatha Iron is hozzaszol a temahoz...elvegre o lathatta, hogy mennyi egyseg ment ra tamadni. |
Quote:
200 hsz egy 4 órás párbaj alatt:) |
Quote:
csak az a baj, ha 16 fős párbaj van, és 4 órás, akkor pl nekem 18-kor amikor még itt voltam, már tele volt az összes házam, és ha jól emlékszek 96 házam volt plusz 2k laki teki és amikor elmentem utána rá 15-20 percre jött még be 1800 laki teki, szal támadás nélkül nem lehet nagyon végig csinálni ezt a taktikát, mert kell a terület növekedés jah és 18-kor aszem 7k népem volt és Járványt leloptam a képzés elött kb 400 embert tőle, és úgy indítottam a képzést amit már ugye nem láttam amikor beérkezett:) úgy kb a végére össz egységem száma: 1239 egységem lett volna készen 19:30-ra:) nemtom kinek mennyi volt, de ennyivel szerintem lazán a dobogó 1-2 fokáért harcoltam volna:D:DD |
Quote:
|
Én úgy látom, Harcosok kezd úgy járni, mint a nyuszika a viccben: ha van sapkája, az a baj, ha nincs, akkor meg az.
Most taktikától függetlenül: beállt a párbajba, megnyerte, mit kell kötekedni azzal, hogy milyen taktikával tette? Ha meg nem nyerte volna meg, akkor meg az jönne, hogy mekkora szája van és mégis milyen béna. |
Quote:
nem kel belém kötni:D inkább megyek aludni, amúgyis fáradt vagyok pápá |
Quote:
|
Quote:
szerintem a normális emberek ha tudták volna ha nem, akkor is ugyanúgy játszottak volna, és nem azt csináltál volna, hogy na most csak Harcosokat bántani engem legalábbis nem érdekelt hogy melyik ő, én folyamat csak az elöttem lévőkre figyeltem:) jó a legelején nyersit loptam picit Synk bácsitól:) |
Quote:
A témára visszatérve, lehet, hogy Harcosok jól taktikázott, de a felfedezősdivel marhára nem tudok kibékülni. Sok a lehet és a ha... de lehet, hogy, ha nem kamikaze módjára játszok és nem mindenki rajtam élősködik a legelején, illetve nem azzal megy el a játék fele, hogy a legtöbben Steve-t üti, akkor feljebb végzek. Bevallom én is megtámadtam, egyszer, de sokak előnye abból adódott, hogy folyamatosan őt ütötték vagy Lagent miután elment. Nem érdekelt hányadik leszek, csak az zavar, hogy, ha én sportszerüen próbálok játszani és úgy, hogy az tényleg érdekes legyen, akkor mások felfedezéssel és üres országok ütésével jutnak előnyhoz. |
A párbaj arról szólt, hogy Harcosok mutassa meg mit tud. A felétől minimum lehetett tudni, hogy melyik országgal van ő, mégis első lett. Ezek után szerintem egy picit át kell értékelni ezt a topicot. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Azért a topicot éppen nem:) A magam részéről sose vontam kétségbe a párbajtudását, sőt, kijelentettem, hogy tutira leverne bármikor, mert gőzöm nincs az egészhez. A topicot azért indítottam, mert elegem lett abból, hogy akár a tippek, akár a kezdők segítése rovatokat olvasom, mindig az ő bődületes ökörségeivel találkozom, gondolom ahogy azt ő 1k heki induló földes párbajok alapján elképzelte. Mióta ez a topic létezik erősen visszafogta magát másfele, sőt ha ír valamit, annak rendszerint még értelme is van:) Amúgy meg nem olyan egyszerű ez a dolog, hogy volt Harcosok meg voltunk mi többiek. Kérdezzétek meg Poolt vagy Járványt, szerintem fogalmuk sincs kijaza Harcosok, márpedig a párbajnak elég karakteres szereplői voltak. |
Azért az is ökörség, hogy csúnya taktikával nyert... ÉS hogy bénya harcosok, mert nem ütögetett.
Kicsit gyerekes ilyen olyan nem szép játékra fogni. Kész röhely, aki ezt írja... |
Tudjátok, savanyú a szőlő :D :D
|
Nos, en velemenyt nyilvanitottam :) Ezt ugy erzem szabad.
Harcosok, a szememben a mai gyozelmevel semmit nem valtozott, amit eddig gondoltam a parbaj tudasarol, azt a mai napon igazolta. Ez fuggetlenul attol, hogy negativ vagy pozitiv velemeny, neki megfelelt a jatekstilus, hisz ezt jatsza. Játsza. Nem számít :) Lesz ujabb parbaj, lesz ujabb jateköröm. Hisz a változik minden...még Harcosok is. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Én is tartom magam a véleményemhez. Nem érdekel a helyezésem, sose nyertem párbajt, nem gondoltam, hogy most majd aztán fogok. De az eddigi párbajaim során egyszer nem volt az, hogy valaki felfedezgetett volna.
Így is lehet játszani és nyerni, ez tény, nem mondtam, hogy nem igaz, csak én párbajra nem azért megyek, hogy felfedezgessek. |
Quote:
|
Quote:
:) |
Quote:
|
Quote:
én végigolvastam ezt az egész "izét",és itt pontosan a nyuszika és a sapka esete forog fenn már jó ideje!! mindegy mit csinálsz vagy nem csinálsz Harcosok jópár ember úgyis csak kötekedni fog veled!!! szerintem ha eleinte egy kicsit nyagyképű stílusban nyomtad is a végére kiderült hogy kik az igazi "gyökerek"!!:D ja a végére csak annyit: 1NEM vagyok Harcosok 2NEM ismerem Harcosokat |
igaz,igaz!!!
Quote:
Pár egyénnek mind1,hogy Harcosok mit csinál!! Egyszer már elkönyvelték és ezt semmi sem változtathatja meg. Harcosok!GRAT!! -A negatív hozzászólásokra meg ne is reagálj létszives. -Legyél megint okosabb Máté!!!!:cool: Én éppen azért vagyok már régóta Harcosok mellett,mert úgy látom ő van egyedűl!! A tábora persze növekszik:p |
Quote:
(páran úgyse tudják):D :D :p sajna:( |
Nem tudom de nem érzem úgy, hogy megbántottam valaha is Harcosokat :D és tudjátok mért mert ő Chuck Norris :D Na de komolyan szerintem amit itt róla mondunk azt fel se veszi. Ha felvenné írna ,-let :D meg stb. :)
u.i.: Harcosok gratula az 1. helyhez :) |
Chuck Norris!!
Ez jó:) |
Harcosokkal az a baj, hogy írt itt egetrengető butaságokat, volt, hogy normális dolgokat akart leírni, de őszintén szólva mindezt elég fennhéjjázó módon tette. Elismerem, megnyerte a párbajt és gratulálok hozzá.
De ettől nem gondolom kevésbé nagyképűnek. |
Quote:
|
En is elismerem, hogy megnyerte a parbajt, de ezzel minek kéne valtoznia? :)
Ezzel mint ahogy Harcosok sem valtozik, egyes emberek rola alkotott velemenye sem fog, ugy gondolom. |
Quote:
|
Rengeteg esetben meghozhatjuk a felteleket: "ha..."
De attol egy parbaj ilyen-olyan, hogy megtortennek dolgok :) Magat a parbajt, es az ottani feelinget tobbre tartom annal ki nyeri; teljesen mindegy ki nyeri. En annak orultem a legjobban, hogy volt 12-13 aktiv jatekos, akik vegigjatszottak az egeszet :) Ebben allt szerintem a tegnapi parbaj nagysaga...nem pedig abban, hogy ki nyerte. Ugyhogy, a jovoben is lehet ilyeneket szervezni :) |
All times are GMT +1. The time now is 19:06. |