Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Grabi 01-27-2008 13:18

mai dühöngésem az, hogy nem értem h újrázáskor a szövi miért marad meg a hadüzi meg miért nem? logikailag nem értem, hogyha az egyik megmarad a másik miért nem.

Remedy 01-27-2008 13:53

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 154676)
Remy, Synkel nem kerestek valami hobbyt amivel elütitek azt az időt amit külső fórumozásra szánnátok ?:)

Felolem... ha soha tobbet nem forumozol, akkor en se :P

Dragi 01-27-2008 14:00

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 154801)
Felolem... ha soha tobbet nem forumozol, akkor en se :P

őhm és én hogyis jövök a képbe ?:p amúgy meg viccnek szántam amit írtam szal nem kell megsértődni ...

Remedy 01-27-2008 14:03

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 154802)
őhm és én hogyis jövök a képbe ?:p amúgy meg viccnek szántam amit írtam szal nem kell megsértődni ...

Ugy, hogy Te emlitetted :) Nem sertodtem meg.

Ha valaki bizonyos ki lesz tiltva, es szerintem erdemtelenul, akkor ugyse fogok tobbet ide irni... :P

Dragi 01-27-2008 14:08

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 154804)
Ugy, hogy Te emlitetted :) Nem sertodtem meg.

Ha valaki bizonyos ki lesz tiltva, es szerintem erdemtelenul, akkor ugyse fogok tobbet ide irni... :P

Szerintem már megtörtént volna a kitiltás, szóval nem kell aggódnod nem lesz kitiltva ...

Remedy 01-27-2008 14:09

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 154806)
Szerintem már megtörtént volna a kitiltás, szóval nem kell aggódnod nem lesz kitiltva ...

Olvasd el, mit irt Ati :)

Dragi 01-27-2008 14:12

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 154807)
Olvasd el, mit irt Ati :)

bocsi, de mikor ? fáradt voltam teljesen átolvasni a témát :o

Remedy 01-27-2008 14:15

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 154808)
bocsi, de mikor ? fáradt voltam teljesen átolvasni a témát :o

Megirtam privatban... Amugy ma, 10:10, elismertseg topic.

Dragi 01-27-2008 14:15

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 154809)
Megirtam privatban... Amugy ma, 10:10, elismertseg topic.

oké már megtaláltam

Synkel 01-27-2008 16:22

Remy, felesleges privátban próbálkoznod a folytatással. Tegnap bebizonyítottad, hogy simán bemásolod a privát üziket is, úgyhogy értelmetlennek találom a dolgot, főleg, hogy én viszont nem teszek ilyet.

Remedy 01-27-2008 17:19

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 154820)
Remy, felesleges privátban próbálkoznod a folytatással. Tegnap bebizonyítottad, hogy simán bemásolod a privát üziket is, úgyhogy értelmetlennek találom a dolgot, főleg, hogy én viszont nem teszek ilyet.

Nem folytattam semmit, es legy oly gerinces, hogy ha valaszolni akarsz, ott valaszolj, ha nem akarsz, akkor meg felejts el, es ezentul eloben probalj meg sertegetni. Koszonom. (Valamint ha velem van bajod, engem sertegess, ne hozzam kozelallo embereket, mert ez nem tul gerinces taktika, en sem sertegetem a fiadat, ezen is gondolkodj el...) A gyonyoru pirosad indoklasat masoltam be, amit ugye nem uzi, es ha mar adtad, vallald.

Dragi 01-27-2008 17:25

nánánánánánánánánááááááánááááááááááá

Synkel 01-27-2008 17:29

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 154826)
Nem folytattam semmit, es legy oly gerinces, hogy ha valaszolni akarsz, ott valaszolj, ha nem akarsz, akkor meg felejts el, es ezentul eloben probalj meg sertegetni. Koszonom. (Valamint ha velem van bajod, engem sertegess, ne hozzam kozelallo embereket, mert ez nem tul gerinces taktika, en sem sertegetem a fiadat, ezen is gondolkodj el...) A gyonyoru pirosad indoklasat masoltam be, amit ugye nem uzi, es ha mar adtad, vallald.

Ami privát az privát, de lehet ez csak az én véleményem.

Élőben nem fogunk találkozni a közeljövőben szerintem, és valahogy nem hiszem, hogy az ilyesfajta keménység számítógép mellől idevaló lenne, vagy megállná a helyét.

Amit Debilkének írtam az neki szólt, az ő hsz-eire volt válasz. Ha nem akarod, hogy beszóljanak neki, vedd rá, hogy ne írjon ide, mert ezzel ezt is kockáztatja. Bár kitelik tőled hogy egy 5 éves gyerekkel keménykedj ( érettség tekintetében nem álltok távol egymástól, bár Bulcsú előnyben van, mert lelkileg sokkal kiegyensúlyozottab mint te), azért azt is vedd figyelembe, hogy ő még nem írt ide semmit...

Synkel 01-27-2008 17:29

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 154827)
nánánánánánánánánááááááánááááááááááá

Te meg ne szólj bele:D:D:D
Ez itt a dühöngő, asszem most végre a helyünkön vagyunk:D

Goldy 01-27-2008 17:30

Ovó bátsi kezdőőődiik....

Dragi 01-27-2008 17:31

Folyt. köv. a Maúnika Showba .....

Remedy 01-27-2008 18:33

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 154830)
Ami privát az privát, de lehet ez csak az én véleményem.

Élőben nem fogunk találkozni a közeljövőben szerintem, és valahogy nem hiszem, hogy az ilyesfajta keménység számítógép mellől idevaló lenne, vagy megállná a helyét.

Amit Debilkének írtam az neki szólt, az ő hsz-eire volt válasz. Ha nem akarod, hogy beszóljanak neki, vedd rá, hogy ne írjon ide, mert ezzel ezt is kockáztatja. Bár kitelik tőled hogy egy 5 éves gyerekkel keménykedj ( érettség tekintetében nem álltok távol egymástól, bár Bulcsú előnyben van, mert lelkileg sokkal kiegyensúlyozottab mint te), azért azt is vedd figyelembe, hogy ő még nem írt ide semmit...

"Kozonseg": igyekszem, hogy ez legyen az utolso beirasom, de ha beszol, ugysem fogom megallni sosem, hogy ne valaszoljak Neki.

Az utolso gondolatokat nem tudom, mennyire gondoltad komolyan, ha tenyleg egy 5 eves gyerekevel tartod egyenertekunek a szellemi szinvonalam, akkor tenyleg nincs mirol beszelni, es ilyen kisstulu sertegetesekbe tenyleg nem kellene belemenni, szerintem.
Termeszetesne eszembe nem jutna akar egy hangos szot is mondani a gyerekednek, egyszeruen parhuzamot szerettem volna vonni, hogy az embernek rosszul esik, ha omiatta a szeretteit bantjak. Egy a lenyeg: ne miattam szolj be neki, erted? Ez egy normalis keres, es szerintem ertheto.

Bantani sem akarlak, bar neha olyanok a beszolasaid, hogy kinyilik a bicska a zsebemben, egyszeruen mar itt neten nem tudom lereagalni, annyira szanalmasnak tartom nemelyik mondatodat iranyomban...

Egy a lenyeg: ha velem van bajod, szolj be, sertegess, koss bele minden mondatomba, szidj, de engem.
Miutan igy viselkedtel velem mostanaban, ezentul egy mas jellegu beirasodba sem fogok belekotni, abszolut nem motival mar, hogy kijavitsam a hibaid, majd megteszi mas, vagy ha senki se, felre lesznek vezetve a kezdok, nem erdekel. De ha nekem szolsz be, nem fogom szo nelkul hagyni.

(Csak tudnam a jajjgatocsapatnak (Goldy, Dragi, stb...) mi baja van.... Mint a venasszonyok, komolyan...) :D

Goldy 01-27-2008 19:24

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 154841)
(Csak tudnam a jajjgatocsapatnak (Goldy, Dragi, stb...) mi baja van.... Mint a venasszonyok, komolyan...) :D

Csak annyi hogy ez fárasztó és rettenetes unalmas is már...

Ti meg mint a bölisek a homokozóban...:p

Synkel 01-27-2008 19:59

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 154849)
Csak annyi hogy ez fárasztó és rettenetes unalmas is már...

Ti meg mint a bölisek a homokozóban...:p

A bölis böllért jelent?:D:D

Hóhér 01-27-2008 20:11

van egy csomó topic ami számomra is unalmas, de nem emlékszem hogy elolvastam volna...

:p:p

ez a dühöngő ,pls csak mazohisták olvassák
idegeket borzolhat...

:D:D

és én is mérgelődők egyet, tele van síránkozással a fórum , pedig olyan szépen tovább lehet görgetni az egeret, ha nem tetszik valakinek a beírása...
miért gondolja az, aki tele sírja a fórumot hogy itt ezt nem kéne meg ott azt nem kéne, meg hogy ez itt menyire Off , ott mennyire Off, ugyanolyan egér tovább görgetős az is Hsz az is... ( mint az enyém is...:mad::mad:)

[HTPA]GeeForce 01-27-2008 23:11

Bár konkrétan nem düh9öngés, de megírom, hogy töröltem a nem elfogadható hangvételű hozzászólásaimat.
Bár még mindig nem értem, kit/mit/kiket/miket fenyegettem/bántottam/aláztam meg.

Úgyhogy itt is elnézést kérek mindenkitől, akit esetleg bántott a hozzászólásom.
És még mielőtt valaki félreérti, és asziszi, hogy valami "alvilági" akármieim lennének, a kést, ami miatt probléma volt a hsz-emmel, Pécsen vettem a Hungária utca Uránia mozi felőli oldalán lévő legális vadászboltban, áfás számla ellenében, a törvényes fizetésemből. (A bolt nevét esetleges reklámozási problémák miatt nem közlöm.)
És még egyszer modnom, mint azt akkor is leírtam, én ezeket gyűjtöm, és nem fenyegetőzöm velük.
Hát csak ennyit akartam. A 2 hsz mge törölve. És most alszom. Jóéjt!

Tsobi 01-28-2008 09:31

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 154890)
Bár konkrétan nem düh9öngés, de megírom, hogy töröltem a nem elfogadható hangvételű hozzászólásaimat.
Bár még mindig nem értem, kit/mit/kiket/miket fenyegettem/bántottam/aláztam meg.

Úgyhogy itt is elnézést kérek mindenkitől, akit esetleg bántott a hozzászólásom.
És még mielőtt valaki félreérti, és asziszi, hogy valami "alvilági" akármieim lennének, a kést, ami miatt probléma volt a hsz-emmel, Pécsen vettem a Hungária utca Uránia mozi felőli oldalán lévő legális vadászboltban, áfás számla ellenében, a törvényes fizetésemből. (A bolt nevét esetleges reklámozási problémák miatt nem közlöm.)
És még egyszer modnom, mint azt akkor is leírtam, én ezeket gyűjtöm, és nem fenyegetőzöm velük.
Hát csak ennyit akartam. A 2 hsz mge törölve. És most alszom. Jóéjt!

Szerintem nem konkrétan Miattad lett bevezetve,ami. :)
Ha az illetékesek kívánják,akkor én is törlöm őket ..

[HTPA]GeeForce 01-28-2008 09:49

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 154940)
Szerintem nem konkrétan Miattad lett bevezetve,ami. :)
Ha az illetékesek kívánják,akkor én is törlöm őket ..

Ha nem miattam, megnyugodtam. :) Bár piros téglát kaptam, úgyhogy egy kicsit magamra is vettem. Töröltem. Ennyi. A témát ezennel lezárom a részemről.

J.Ati 01-28-2008 09:52

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 154948)
Ha nem miattam, megnyugodtam. :) Bár piros téglát kaptam, úgyhogy egy kicsit magamra is vettem. Töröltem. Ennyi. A témát ezennel lezárom a részemről.

Amelyik témában kapsz egy pirit azt nem kell lezárni rögtön:)

[HTPA]GeeForce 01-28-2008 09:58

Höö ??? :S
*nemértemmivan...:D de hagyom a döhüngőt a döhüngőknek, most nincs problémám-asszem-*

J.Ati 01-28-2008 10:02

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 154953)
Höö ??? :S
*nemértemmivan...:D de hagyom a döhüngőt a döhüngőknek, most nincs problémám-asszem-*

Okay!
A lényeg lényegében lényegtelen!:mad:

Ati 01-28-2008 14:05

Miért van az, hogy ha valaki csal, és ezen rajtakapják, akkor nekiáll idiótaságokat beszélni?

Ha valakinek 2 országa van egy csoportban, akkor nem kell azzal jönni utólag, hogy teljesen más csoportban volt. Mégis kit akar hülyének nézni az illető ilyenkor?!

Nem értem mi szükség erre.

Ha valaki lebukott, lebukott. Nem egyedi eset. Nem kell ezért hazugságokat kitalálni, amiről úgyis mindketten tudjuk, hogy marhaság...

Pffff.....

Hóhér 01-28-2008 15:32

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 155045)
Te nagyon ügyes ügyvéd vagy. Itt ott kivágni részleteket az már nem is fontos mire, milyen beírásokra írtam ezeket. ;)

Én is összeállíthatnék egy ilyen válogatást de megkímélem a többieket ettől.
A személyeskedésed, pedig igyekszem nem felvenni.

itt morgolódok :p

veled ellentétben nem vagyok hajlandó szét offolni a topicot.

amiket beidéztem, teljesen mindegy mire írtad.

sértés, személyeskedés stb...

állíts össze amit akarsz én olvastam a hsz-eket, Serg töredékét sem személyeskedik veled...

és nem Offolja szét a saját témáját. ha felvette volna a dolgokat, és belement volna a személyeskedésbe, akkor Ati be is zárhatta volna a topicot.
Serg ebbe nem ment bele, ahárhogy is erősködtél.
Csak azt nem értem ezt az erőlködésed (topic tönkre tétele) miért nem jutalmazták kellőképpen , az új szabályoknak megfelelően...

veheted tőlem személyeskedésnek, akárminek miért érdekeljen annyi megjegyzésed után?

:eek::eek:

Kubbi 01-28-2008 15:41

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 155047)
itt morgolódok :p

veled ellentétben nem vagyok hajlandó szét offolni a topicot.

amiket beidéztem, teljesen mindegy mire írtad.

sértés, személyeskedés stb...

állíts össze amit akarsz én olvastam a hsz-eket, Serg töredékét sem személyeskedik veled...

és nem Offolja szét saját témáját...

veheted tőlem személyeskedésnek, akárminek miért érdekeljen annyi beírásod után?

:eek::eek:

Annak veszem. Személyes sértésnek.
De ez van.
Szeretném itt is befejezni a vitát, veszekedést veled.
Köszönöm.
Ez egy játék fóruma, nem az életem. Emiatt nem veszek össze senkivel.
Továbbiakban nem szeretném ha úgy alakulna a mi esetünk mint Remy, és Synkel története.

A javaslatot rossznak tartom, a továbbiakban is. Ám ama témához többet nem szólok hozzá.

Hóhér 01-28-2008 15:53

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 155048)
A javaslatot rossznak tartom, a továbbiakban is. Ám ama témához többet nem szólok hozzá.

egyetlen egy idézetem se a témához való hozzászólásod volt.
egyetlen egy sem.
talán ha a tárgynál maradtál volna, és nem velünk foglalkozol, hogy ez nekünk miért jó
és nem erre próbáltál volna választ találni, akkor nem alakul így, hogy nem akarsz a témába írni

többször leírtuk, hogy nem azért van 1 szabálymódósítási javaslat, hogy nekünk jobb legyen :)

ráadásul ezek a javaslatok olyan 5% eséllyel indulnak.
nagyon rosszul kell valaminek működnie, hogy azzal érdemes lenne foglalkozni.

Synkel és Remy esete meg nem tom hogy alakult ki, de én is magányosan írogatok mint Remy,és nem fog szerencsére sosem 1-1 vitában mellém állni 4-5 ember a fórumról, hogy szapulja azt, akivel vitatkozom.

Kubbi 01-28-2008 15:58

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 155050)
egyetlen egy idézetem se a témához való hozzászólásod volt.
egyetlen egy sem.

Mint mondtam, én ezt a témát, vitát befejeztem. Nem egyeznek az álláspontjaink. Ennyi.
Kérlek hagyd, és ne lovagolj rajta, ugyanis nehéz megálnom hogy ne reagáljak ezekre a beírásokra. :)

Hóhér 01-28-2008 16:01

akkor nézd meg, mi mennyit áltunk ki tőled, mire reagáltam rá.

;)

Kubbi 01-28-2008 16:09

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 155054)
akkor nézd meg, mi mennyit áltunk ki tőled, mire reagáltam rá.

;)

Akkor most már jöhetnek a többi dühöngők is?

Hóhér 01-28-2008 16:12

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 155056)
Akkor most már jöhetnek a többi dühöngők is?

eltiltottad őket ?

:confused::confused:

:mad:

J.Ati 01-30-2008 02:57

áá:(
Beakartam lépni az angol orimba,de nem tudom a jelszavam:(
Hiába kértem le,nem jött meg:(
Már nem is tudom mióta nem láttam az orimat angolban,és most se fogom látni..

Ditke 01-30-2008 17:55

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 155556)
Beakartam lépni az angol orimba,de nem tudom a jelszavam:(
Hiába kértem le,nem jött meg:(
Már nem is tudom mióta nem láttam az orimat angolban,és most se fogom látni..

Fogadd együtérzésemet...:( Kb. 1 hónapja nagyjából én is így jártam, azzal a különbséggel, hogy az A-ban feltörték az orimat, és jópárszor le kellett kérnem, mire megjöttek az adatok...:o:(

Bogár 01-31-2008 20:08

az angolból elég sokszor késnek a mailek. néha előfordulhat 1-2 óra késés is...
bár mostanában azonnal megkaptam az értesítőket, igaz hetente alig érkezik 1 vagy 2...

Ati 01-31-2008 20:24

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 155899)
az angolból elég sokszor késnek a mailek. néha előfordulhat 1-2 óra késés is...
bár mostanában azonnal megkaptam az értesítőket, igaz hetente alig érkezik 1 vagy 2...

Az angol és a magyar ugyanazon a szerverfarmon van, így ugyanazt a levélküldőt használják. Ha egyik többet késik, mint másik, akkor azzal a fogadó oldalon van a probléma.

Ati 01-31-2008 20:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 155903)
Ha egyik többet késik, mint másik, akkor azzal a fogadó oldalon van a probléma.

... ami nem kizárt, mert egyre többen egyre erősebb spam-szűrőket tesznek be, amik a valós maileket sem engedik át.

Bogár 01-31-2008 20:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 155903)
Az angol és a magyar ugyanazon a szerverfarmon van, így ugyanazt a levélküldőt használják. Ha egyik többet késik, mint másik, akkor azzal a fogadó oldalon van a probléma.

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 155904)
... ami nem kizárt, mert egyre többen egyre erősebb spam-szűrőket tesznek be, amik a valós maileket sem engedik át.

nálam csak az angolból késtek rendszeresen a mailek. a magyar, román és német verziók esetében rendesen működött.
de most már úgy vettem észre, hogy az angol mailek sem késnek...

egyébként nem hiszem, hogy a spamszűrővel van gond, mert be van állítva, hogy a hódítótól érkező leveleket tegye külön mappába.
viszont Attilánál lehet, hogy a szűrő a probléma...

All times are GMT +1. The time now is 19:18.