Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol II. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4261)

Remedy 02-14-2011 18:06

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 279946)
Hanem hogy a játékostársak asszisztálnak az ilyen hozzáálláshoz. Senkit nem zavar?! Máshol egy csoport kiveti az ilyen embereket. És nem rongálnak tovább. Itt beállnak a sorba hogy átvegyék a rossz viselkedés mintát.

Ez komoly? En nem tudom, mit rongaltam, de szamold mar ossze a megvalosult javaslatoknal hany otletem van, amitol sokkal jobb lett a jatek, aztan mondj ilyeneket...

Ez a hsz egyszeruen nonszensz.

Remedy 02-14-2011 18:10

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 279948)
Nem értem mire ez a nagy Isten-imádat, hogy amit Remy ír, az úgy van, akkor már le se merem írni a saját véleményemet. Jól ismeri a játékot? Igen. Te is ismerheted jól. Semmivel nem számít jobban Remy véleménye, mint a Tied.

Rosszul latod, mostanaban forditva van 1-2 szemelynel. Amit Remy ir, az alapbol netto faszsag, el sem olvasom, nem is ertelmezem, csak nyomkodom a lefele kezeket, mert egy nagykepu faroknak tartom. Aztan meg kifakadok a forumon minosithetetlen stilusban (lelki szegeny, stb...), es meg en kritizalom a masik stilusat...

vityu 02-14-2011 18:12

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 279947)
Ha minden faj egyformán vihető és egyformán játszható és egyformák lennének a képeségei is . Akkor egy faj is elég lenne úgy érzem :DD

Látom, megmaradt benned az írásom lényege...

Kalapácska 02-14-2011 18:17

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 279952)
Látom, megmaradt benned az írásom lényege...

Hát kívülről nekem ez jött le belőle .

Kubbi 02-14-2011 18:20

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 279948)
A fórumot olvasva sok embert zavar.

Na és mi van akkor, ha Remy ezt vagy azt ír? Ez EGY ember véleménye. Nem értem mire ez a nagy Isten-imádat, hogy amit Remy ír, az úgy van, akkor már le se merem írni a saját véleményemet. Jól ismeri a játékot? Igen. Te is ismerheted jól. Semmivel nem számít jobban Remy véleménye, mint a Tied.

Ha akinek nem tetszik, amit Remy ír (vagy bárki más, általánosítani kellene most már), és emiatt nem írja le az ellenérveit, akkor való igaz, hogy ellenérvek hiányában nagyon hamar többségi vélemény lesz.

én nem istenítem, és nem is értem miért alakult így
de sokan sajnos, "talán" mérlegelés nélkül követik a véleményét vagy legalábbis mentalitását.
számtalanszor találkoztam már ezzel itt a fórumon

Ez nem "nem merem leírni" dolog.
Egyszerűen mérlegelem, hogy leírom a véleményem, és ezért magyarázkodom veszekszem 10órát egy játék miatt. Nekem egyszerűen ez így nem éri meg
és sokaknak úgyszintén nem éri meg. Egy játék miatt én nem akarom elrontani a hangulatom. Ha ennek az az ára hogy nem írom le a véleményem, én megbarátkoztam ezzel. :)
De azzal MÉG nem, hogy belém kössön egy nicknév
de lehet majd annak is eljön az ideje

Ati 02-14-2011 18:26

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 279954)
Egyszerűen mérlegelem, hogy leírom a véleményem, és ezért magyarázkodom veszekszem 10órát egy játék miatt. Nekem egyszerűen ez így nem éri meg

Ez teljesen érthető, és el is fogadom. Nem mindenki akar belefolyni annyira a történésekbe, hogy egy módosítás előkészületekor az ő véleménye is figyelembe legyen véve. Ezzel a többség így van, és teljesen normális is.

Remedy 02-14-2011 18:32

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 279950)
Rosszul latod, mostanaban forditva van 1-2 szemelynel. Amit Remy ir, az alapbol netto faszsag, el sem olvasom, nem is ertelmezem, csak nyomkodom a lefele kezeket, mert egy nagykepu faroknak tartom. Aztan meg kifakadok a forumon minosithetetlen stilusban (lelki szegeny, stb...), es meg en kritizalom a masik stilusat...

Ez az üzenet kifejezetten NEM TETSZETT a következő fórumozóknak:
-Ricsi-

Ennel szebb onkritikat regen lattam! :D :D :D

Kubbi 02-14-2011 18:35

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 279949)
Ez komoly? En nem tudom, mit rongaltam, de szamold mar ossze a megvalosult javaslatoknal hany otletem van, amitol sokkal jobb lett a jatek, aztan mondj ilyeneket...

Ez a hsz egyszeruen nonszensz.

annyira jobb lett a játék, hogy kb tizedére csökkent a játszók száma

de amúgy én nem is értem, ezt senki nem kérdőjelezte meg! (tényleg azt honnan vetted megint hogy én azt írtam hogy neked nem volt jó javaslatod?) Én se kérdőjeleztem meg hogy ne lett volna sok jó ötleted.
igen, volt sok jó ötleted. És? ettől még nem lehetsz tapló senkivel.
És igen, itt most neked írom, mert te rúgtál éppen belém. De sajnos mások is így viselkednek, szóval általánosítva lehet értelmezni a megfelelő részeket.

de sztem azt is felesleges megkérdőjelezni, hogy rossz irányba halad a hódító ha tetszik ha nem.

-Ricsi- 02-14-2011 18:36

Quote:

Egyszerűen mérlegelem, hogy leírom a véleményem, és ezért magyarázkodom veszekszem 10órát

ebben minden benne van és sok soha vissza nem térő fórumozó véleményét írtad most le
minek írjam le a sajátomat bármiről is, ha jön 5-6 okostojás és megmondja a frankót? mindenki más hülye, de ez az 5-6 emberke überbrutál

és hogy spóroljak 10órát, inkább nem szállnék be jobban ebbe a vitába

szerk:

igen erről beszélek :D taps!

Quote:

Ennel szebb onkritikat regen lattam!
Igen remy, ez így van!
Quote:

mert egy nagykepu faroknak tartom.

Kalapácska 02-14-2011 18:37

Quote:

én nem istenítem, és nem is értem miért alakult így
de sokan sajnos, "talán" mérlegelés nélkül követik a véleményét vagy legalábbis mentalitását.
számtalanszor találkoztam már ezzel itt a fórumon

Ez nem "nem merem leírni" dolog.
és sokaknak úgyszintén nem éri meg. Egy játék miatt én nem akarom elrontani a hangulatom. Ha ennek az az ára hogy nem írom le a véleményem, én megbarátkoztam ezzel. :)
De azzal MÉG nem, hogy belém kössön egy nicknév
de lehet majd annak is eljön az ideje

Mi van veled ? Ha valakit sokan nem szeretnek szerintem az nem biztos, hogy te vagy :)
Szed már össze magad ....... és nem kell egyből sírni, hogy beléd kötnek :))

Kalapácska 02-14-2011 18:40

Quote:

Originally Posted by -Ricsi- (Post 279959)
ebben minden benne van és sok soha vissza nem térő fórumozó véleményét írtad most le
minek írjam le a sajátomat bármiről is, ha jön 5-6 okostojás és megmondja a frankót? mindenki más hülye, de ez az 5-6 emberke überbrutál

és hogy spóroljak 10órát, inkább nem szállnék be jobban ebbe a vitába

Persze vannak emberek akik nem képesek kiállni a saját véleményük mellet és megvédeni se képesek azt .

-Ricsi- 02-14-2011 18:42

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 279961)
Persze vannak emberek akik nem képesek kiállni a saját véleményük mellet és megvédeni se képesek azt .

Ja, de órákig?

Tsobi 02-14-2011 18:43

Quote:

Originally Posted by -Ricsi- (Post 279962)
Ja, de órákig?

A jóízű viták sem 2 percesek. :)

Kalapácska 02-14-2011 18:43

Quote:

Originally Posted by -Ricsi- (Post 279962)
Ja, de órákig?

Szerintem bőven elég olyankor 2-3 óránként ránézni és 5 percben válaszolni :))
Annyi idő alatt úgy is beszálnak mások is a beszélgetésbe :)

Ati 02-14-2011 18:44

Quote:

Originally Posted by -Ricsi- (Post 279959)

Talán mert az "okostojások" véleménye is csak ugyanannyira számít, mint a Tied?

De nem, ez nem igaz, hiszen ők leírják, Te pedig nem, úgyhogy az eredmény: az övék számít, mert leírták, a Tied nem, mert nem írtad le.

Remedy 02-14-2011 18:45

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 279957)
annyira jobb lett a játék, hogy kb tizedére csökkent a játszók száma

Nemhiszem, hogy a fejlesztesek miatt lenne ez. Szerintem rengeteg jo fejlesztes volt az utobbi par evben.

Viszont reszemrol ez a tema befejezve, szerintem Te is elvetetted cseppet a sulykot, ha mar itelkezel, Te magad legalabb mutass jo peldat. (Ez vonatkozik Ricsire is)

(Tenyleg bosszanto, amikor van egy(sok) jo(nak tartott) otleted, aztan anelkul nyomkodjak a lefele kezet, hogy elmondanak, mi nem tetszik benne)

(neha mar csak szemelyes ellenszenvnek erzem, tartalomtol fuggetlenul)

Redback 02-14-2011 18:46

Igen paprikás itt a helyzet... Mi történt ma az emberekkel?

BimmBimm 02-14-2011 18:48

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 279967)

Nem kaptak szívecskés kitűzőt...

-Ricsi- 02-14-2011 18:48

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 279965)

De nem, ez nem igaz, hiszen ők leírják, Te pedig nem, úgyhogy az eredmény: az övék számít, mert leírták, a Tied nem, mert nem írtad le.

Ati, én már leírtam.
De nem azért, hogy megmagyarázzák: hogy a félig teli pohár, az valójában félig üres...

Ati 02-14-2011 18:53

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 279967)

Más fórumon is azt látom, hogy egymásnak estek az utóbbi napokban az emberek. Valami a levegőben lehet. :) Már mindenkinek elég volt a télből? :)

Remedy 02-14-2011 18:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 279965)

Nemtudom, ez nem nagyon tetszik. Ha regelne pl 1000 ujonc, es mind azt akarna, hogy lehessen a tolvajokkal foldet lopni, anelkul, hogy jatszott volna egy joizut, akkor az tortenne?

Kubbi 02-14-2011 18:54

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 279966)
Nemhiszem, hogy a fejlesztesek miatt lenne ez. Szerintem rengeteg jo fejlesztes volt az utobbi par evben.

Viszont reszemrol ez a tema befejezve, szerintem Te is elvetetted cseppet a sulykot, ha mar itelkezel, Te magad legalabb mutass jo peldat. (Ez vonatkozik Ricsire is)

Bámulatos, hogy ezek után még képes vagy megint osztani az észt. Szomorúan látom hogy amit eddig leírtam, egy szó nem jutott el a tudatodig. Bele se gondoltál szerintem.

Az életben, ha én bunkó vagyok, és erre rájövök, akkor bocsánatot kérek. Nekem így tanították! És ha erre sor kerül, mindig egyenesebbnek érzem a gerincem. (fórumon is volt már rá sok példa)

Tsobi 02-14-2011 18:55

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 279970)
Más fórumon is azt látom, hogy egymásnak estek az utóbbi napokban az emberek. Valami a levegőben lehet. :) Már mindenkinek elég volt a télből? :)

Nem is a télből, hanem a hihetetlen szélsőségekből, amik ezt a telet jellemzik. Egyszer rügyet fakasztana mindenki, másszor az Isten hidege vesz meg..

Kubbi 02-14-2011 18:57

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 279971)
Nemtudom, ez nem nagyon tetszik. Ha regelne pl 1000 ujonc, es mind azt akarna, hogy lehessen a tolvajokkal foldet lopni, anelkul, hogy jatszott volna egy joizut, akkor az tortenne?

ezzel kapcsolatban, én emlékszem egy hunor a sirály nevű fórumozóra. Volt vagy 20hülye ötlete, de asszem volt kettő tökéletes ötlete is, ami bekerült a játékba.

azt a kettő jó ötletet -a rossz magatartás miatt, most a hódító folyamatosan elveszíti

Remedy 02-14-2011 19:02

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 279972)
Bámulatos, hogy ezek után még képes vagy megint osztani az észt. Szomorúan látom hogy amit eddig leírtam, egy szó nem jutott el a tudatodig. Bele se gondoltál szerintem.

Az életben, ha én bunkó vagyok, és erre rájövök, akkor bocsánatot kérek. Nekem így tanították! És ha erre sor kerül, mindig egyenesebbnek érzem a gerincem. (fórumon is volt már rá sok példa)

Jelen esetben ne haragudj, kizarolag Te voltal bunko. Ez sem eszosztas volt reszemrol, hanem normalis velemeny. Asszem maradjunk a jovoben is annal, kinek mi megy - en irok neha otleteket, te meg nyomkodod a lefele kezeket, es sajnalkozol, hogy de rossz iranyba halad a hodito...
Ertelmetlen egymashoz szolni, ha ilyen a mentalitasod. Hogy pedig ne csak egy nick legyek, gyere el nyugodtan barmelyik Gun bulira, ha ugy erzed, ott esetleg jobban el tudnad mondani a velemenyed.

Dragi 02-14-2011 19:04

lálálálá. Nincs véletlenül jobb dolgotok ? az asszony pl. virágra vár :p Vigyetek neki egy csokorral aztán töltsétek együtt az estét :) csak egy jó tanács

Kubbi 02-14-2011 19:12

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 279975)
Jelen esetben ne haragudj, kizarolag Te voltal bunko. Ez sem eszosztas volt reszemrol, hanem normalis velemeny. Asszem maradjunk a jovoben is annal, kinek mi megy - en irok neha otleteket, te meg nyomkodod a lefele kezeket, es sajnalkozol, hogy de rossz iranyba halad a hodito...
Ertelmetlen egymashoz szolni, ha ilyen a mentalitasod. Hogy pedig ne csak egy nick legyek, gyere el nyugodtan barmelyik Gun bulira, ha ugy erzed, ott esetleg jobban el tudnad mondani a velemenyed.

Nem haragszom, de gondolom te se haragszol hogy szerintem meg te vagy a bunkó!
nem megyek el a bulira köszi a meghívást, mert ha már itt nem akarok veled kommunikálni, majd pont veszem a fáradságot és utazom azért hogy személyesen is elmondjam?
most se szóltam volna hozzád
Az, hogy rossz fele megy a hódító, részben a te hibád is. Most felhívom a figyelmed rá és meg se hallod. :) Ezek után nem mondhatod hogy csak sajnálkozom. Megtettem, felhívtam erre a figyelmed. Rosszul csinálod értsd meg

Az, hogy jól ismered a játékot tök sok jó lehetőséget biztosítana. De az egészet elcsapod ezzel a nyegle hozzáállásoddal az emberekhez.

Kubbi 02-14-2011 19:14

Quote:

Originally Posted by Dragi (Post 279976)
lálálálá. Nincs véletlenül jobb dolgotok ? az asszony pl. virágra vár :p Vigyetek neki egy csokorral aztán töltsétek együtt az estét :) csak egy jó tanács

azt szombaton tartottuk
de csak hogy a hétfő estém elszúrhassam a Remyvel :D

Remedy 02-14-2011 19:23

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 279977)
Az, hogy rossz fele megy a hódító, részben a te hibád is. Most felhívom a figyelmed rá és meg se hallod. :) Ezek után nem mondhatod hogy csak sajnálkozom. Megtettem, felhívtam erre a figyelmed. Rosszul csinálod értsd meg

Bocs, de ennel nagyobb butasagot reg olvastam...

Kubbi 02-14-2011 19:27

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 279980)
Bocs, de ennel nagyobb butasagot reg olvastam...

nem gond, te is sok hülyeséget hordtál össze

Princ 02-14-2011 19:35

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 279981)
nem gond, te is sok hülyeséget hordtál össze

Csak visszajöttél "közénk". :) Mint látszik nem olyan könnyű ezt elkerülni. :/

none 02-14-2011 19:38

köszi.. jót nevettem a "beszélgetéseteken" :)

Kutyuleee 02-14-2011 19:41

Kubbi, ha nem akarsz véleményt nyilvánítani a fejlesztésben a te dolgod. De akkor asszem ne másokat hibáztass,hogy rossz irányba megy a játék, mert ha te másképpen látod, akkor csakis TE és azok tehetnek róla, akik hasonló véleményen vannak, és nem adnak ennek hangot. Ne felejtsd el azt se,hogy nem szópárbajozni,hanem érvelni kell, és nem kell feltétlenül 10órát vitázni. lehet az az egy érv is amit irsz meggyőzi Atit. mert elsősorban nem a támogatók száma, hanem az érvek számítanak Atinál...

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 279977)

Amúgy pont nem Remy az az ember aki miatt annyira rossz irányba megy a játék... hanem pont a játékot nem,vagy csak részben ismerő fedező matyi A-s elfek egyesült szakszervezete, és főszószóli. Kik mindent megtesznek azért,hogy nehogy játszható legyen az A egy picit kevésbé aktív, nagy ismeretséggel,A-s tapasztalattal nem rendelkező friss fellépőnek... mert minden olyan módositást, ami az inaktív orik segítését, támogatását szolgálná rögtön lehordanak.

Kubbi 02-14-2011 19:46

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 279984)
Kubbi, ha nem akarsz véleményt nyilvánítani a fejlesztésben a te dolgod. De akkor asszem ne másokat hibáztass,hogy rossz irányba megy a játék, mert ha te másképpen látod, akkor csakis TE és azok tehetnek róla, akik hasonló véleményen vannak, és nem adnak ennek hangot. Ne felejtsd el azt se,hogy nem szópárbajozni,hanem érvelni kell, és nem kell feltétlenül 10órát vitázni. lehet az az egy érv is amit irsz meggyőzi Atit. mert elsősorban nem a támogatók száma, hanem az érvek számítanak Atinál...

Amúgy pont nem Remy az az ember aki miatt annyira rossz irányba megy a játék... hanem pont a játékot nem,vagy csak részben ismerő fedező matyi A-s elfek egyesült szakszervezete, és főszószóli. Kik mindent megtesznek azért,hogy nehogy játszható legyen az A egy picit kevésbé aktív, nagy ismeretséggel,A-s tapasztalattal nem rendelkező friss fellépőnek... mert minden olyan módositást, ami az inaktív orik segítését, támogatását szolgálná rögtön lehordanak.

nyilván van sarkítás abban amit Remynek írtam, mert bunkó módon a vita hevében olyanba kötött bele aki nem is vitázott.
Majd fényezte önmagát hogy milyen szuper ötletei vannak és hogy számoljam össze a megvalósult javaslatait. (minek is?!)
Erre ment a sarkított megfogalmazás Remynek a fejlesztéssel kapcsolatban
mert megint a hátam közepére nem kívánom hogy egy szaros ujjacska miatt cseszem itt az estémet...

Azt hogy miért nem adok ennek hangot már leírtam, gondolom olvastad :)

Kubbi 02-14-2011 19:48

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 279982)
Csak visszajöttél "közénk". :) Mint látszik nem olyan könnyű ezt elkerülni. :/

hidd el könnyű elkerülni :)
már csak annyi kell hogy még a tetszik nem tetszik gombot se nyomjam meg
ez hamarosan bekövetkezik szerintem

Kutyuleee 02-14-2011 19:53

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 279985)
Azt hogy miért nem adok ennek hangot már leírtam, gondolom olvastad :)

Olvastam, ezért is irtam,hogy nem kell 10órát vitáznod. elég 1x beirni,jól alátámasztva érvekkel a véleményed, azt a válaszokat majd megnézed 2nap múlva és röhögsz,hogy miken akadnak fel egyesek. hidd el az a 20-30válasz ami csak személyeskedés, meg szimplán ellenzése az ötletnek az semmit nem jelent, ha a tied tele van érvekkel, olyankor mintha ott sem lennének:)

jampi 02-14-2011 19:55

en sosem voltam aktiv tagja a forumnak, es nem is leszek, mert nem megy itt mas csak a masik csesztetese:mad:

Princ 02-14-2011 19:55

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 279986)
hidd el könnyű elkerülni :)
már csak annyi kell hogy még a tetszik nem tetszik gombot se nyomjam meg
ez hamarosan bekövetkezik szerintem

hinném én szívesen, de épp az előbb írtad Remy írásaira, mennyi közte a hülyeség. Lehet igaz, lehet nem, majd Szent Péter megnézi. Bár talán ő se ért hozzá, gondolom még egy 200 hekis orit se tudna elvinni. :D

Szóval evvel pont ugyanúgy reagáltál rá mint ő rád. És épp ezt kifogásoltad te korábban.

Kubbi 02-14-2011 19:58

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 279989)
Szóval evvel pont ugyanúgy reagáltál rá mint ő rád. És épp ezt kritizáltad te korábban.

hasonlat,
de nyilván ha valaki jól pofon vág, nem sütivel kínálod meg nagy hirtelen. Lehet ugyanúgy, ahogy ő tette te is jól pofon vágod.
szándékosan ugyanúgy

Princ 02-14-2011 20:01

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 279990)
hasonlat,
de nyilván ha valaki jól pofon vág, nem sütivel kínálod meg nagy hirtelen. Lehet ugyanúgy, ahogy ő tette te is jól pofon vágod.
szándékosan ugyanúgy

értem én, jogos az indulat. A helyedben ugyanezt tettem korábban. Nem eredményes. Rosszabb lesz tőle neki is, és neked is.

All times are GMT +1. The time now is 10:44.