![]() |
Quote:
Ez a hsz egyszeruen nonszensz. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de sokan sajnos, "talán" mérlegelés nélkül követik a véleményét vagy legalábbis mentalitását. számtalanszor találkoztam már ezzel itt a fórumon Ez nem "nem merem leírni" dolog. Egyszerűen mérlegelem, hogy leírom a véleményem, és ezért magyarázkodom veszekszem 10órát egy játék miatt. Nekem egyszerűen ez így nem éri meg és sokaknak úgyszintén nem éri meg. Egy játék miatt én nem akarom elrontani a hangulatom. Ha ennek az az ára hogy nem írom le a véleményem, én megbarátkoztam ezzel. :) De azzal MÉG nem, hogy belém kössön egy nicknév de lehet majd annak is eljön az ideje |
Quote:
|
Quote:
-Ricsi- Ennel szebb onkritikat regen lattam! :D :D :D |
Quote:
de amúgy én nem is értem, ezt senki nem kérdőjelezte meg! (tényleg azt honnan vetted megint hogy én azt írtam hogy neked nem volt jó javaslatod?) Én se kérdőjeleztem meg hogy ne lett volna sok jó ötleted. igen, volt sok jó ötleted. És? ettől még nem lehetsz tapló senkivel. És igen, itt most neked írom, mert te rúgtál éppen belém. De sajnos mások is így viselkednek, szóval általánosítva lehet értelmezni a megfelelő részeket. de sztem azt is felesleges megkérdőjelezni, hogy rossz irányba halad a hódító ha tetszik ha nem. |
Quote:
minek írjam le a sajátomat bármiről is, ha jön 5-6 okostojás és megmondja a frankót? mindenki más hülye, de ez az 5-6 emberke überbrutál és hogy spóroljak 10órát, inkább nem szállnék be jobban ebbe a vitába szerk: igen erről beszélek :D taps! Quote:
Quote:
|
Quote:
Szed már össze magad ....... és nem kell egyből sírni, hogy beléd kötnek :)) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Annyi idő alatt úgy is beszálnak mások is a beszélgetésbe :) |
Quote:
De nem, ez nem igaz, hiszen ők leírják, Te pedig nem, úgyhogy az eredmény: az övék számít, mert leírták, a Tied nem, mert nem írtad le. |
Quote:
Viszont reszemrol ez a tema befejezve, szerintem Te is elvetetted cseppet a sulykot, ha mar itelkezel, Te magad legalabb mutass jo peldat. (Ez vonatkozik Ricsire is) (Tenyleg bosszanto, amikor van egy(sok) jo(nak tartott) otleted, aztan anelkul nyomkodjak a lefele kezet, hogy elmondanak, mi nem tetszik benne) (neha mar csak szemelyes ellenszenvnek erzem, tartalomtol fuggetlenul) |
Igen paprikás itt a helyzet... Mi történt ma az emberekkel?
|
Quote:
|
Quote:
De nem azért, hogy megmagyarázzák: hogy a félig teli pohár, az valójában félig üres... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Az életben, ha én bunkó vagyok, és erre rájövök, akkor bocsánatot kérek. Nekem így tanították! És ha erre sor kerül, mindig egyenesebbnek érzem a gerincem. (fórumon is volt már rá sok példa) |
Quote:
|
Quote:
azt a kettő jó ötletet -a rossz magatartás miatt, most a hódító folyamatosan elveszíti |
Quote:
Ertelmetlen egymashoz szolni, ha ilyen a mentalitasod. Hogy pedig ne csak egy nick legyek, gyere el nyugodtan barmelyik Gun bulira, ha ugy erzed, ott esetleg jobban el tudnad mondani a velemenyed. |
lálálálá. Nincs véletlenül jobb dolgotok ? az asszony pl. virágra vár :p Vigyetek neki egy csokorral aztán töltsétek együtt az estét :) csak egy jó tanács
|
Quote:
nem megyek el a bulira köszi a meghívást, mert ha már itt nem akarok veled kommunikálni, majd pont veszem a fáradságot és utazom azért hogy személyesen is elmondjam? most se szóltam volna hozzád Az, hogy rossz fele megy a hódító, részben a te hibád is. Most felhívom a figyelmed rá és meg se hallod. :) Ezek után nem mondhatod hogy csak sajnálkozom. Megtettem, felhívtam erre a figyelmed. Rosszul csinálod értsd meg Az, hogy jól ismered a játékot tök sok jó lehetőséget biztosítana. De az egészet elcsapod ezzel a nyegle hozzáállásoddal az emberekhez. |
Quote:
de csak hogy a hétfő estém elszúrhassam a Remyvel :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
köszi.. jót nevettem a "beszélgetéseteken" :)
|
Kubbi, ha nem akarsz véleményt nyilvánítani a fejlesztésben a te dolgod. De akkor asszem ne másokat hibáztass,hogy rossz irányba megy a játék, mert ha te másképpen látod, akkor csakis TE és azok tehetnek róla, akik hasonló véleményen vannak, és nem adnak ennek hangot. Ne felejtsd el azt se,hogy nem szópárbajozni,hanem érvelni kell, és nem kell feltétlenül 10órát vitázni. lehet az az egy érv is amit irsz meggyőzi Atit. mert elsősorban nem a támogatók száma, hanem az érvek számítanak Atinál...
Quote:
|
Quote:
Majd fényezte önmagát hogy milyen szuper ötletei vannak és hogy számoljam össze a megvalósult javaslatait. (minek is?!) Erre ment a sarkított megfogalmazás Remynek a fejlesztéssel kapcsolatban mert megint a hátam közepére nem kívánom hogy egy szaros ujjacska miatt cseszem itt az estémet... Azt hogy miért nem adok ennek hangot már leírtam, gondolom olvastad :) |
Quote:
már csak annyi kell hogy még a tetszik nem tetszik gombot se nyomjam meg ez hamarosan bekövetkezik szerintem |
Quote:
|
en sosem voltam aktiv tagja a forumnak, es nem is leszek, mert nem megy itt mas csak a masik csesztetese:mad:
|
Quote:
Szóval evvel pont ugyanúgy reagáltál rá mint ő rád. És épp ezt kifogásoltad te korábban. |
Quote:
de nyilván ha valaki jól pofon vág, nem sütivel kínálod meg nagy hirtelen. Lehet ugyanúgy, ahogy ő tette te is jól pofon vágod. szándékosan ugyanúgy |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:44. |