![]() |
Na itt már nem lesz 5 pont.
4 fős párbaj izgi lesz... |
Szeva Bob.
Ketten vagyunk :D |
Azt hiszem tolok pár íjast, aztán lépek, mert ennek így nem sok értelme van.
5 óráson, majd leszünk többen :) |
Quote:
|
Eddig volt egy oda-vissza ütés!
Most már jöhetnek az íjas komák:) |
Azért így nem olyan jó nyerni :S
Azzal megnyerni egy párbajt, hogy én ültem itt a végéig, nem egy nagy dicsőség :confused: |
Köszönöm, Attilának, hogy egy kicsit nehezítette a dolgomat, és köszönöm Principiusznak, hogy legalább jelentkezett, és kicsivel több pontot kaphattam.
|
Eredmények itt: http://hodito.hu/parbaj/1269.html
A végére sajna nem jött össze az 5 pontos párbaj, de azért még nincs minden veszve. Jó lett volna egy szorosabb mezőny, dehát úgy néz ki, hogy később kell ezt megoldani. :) Összesítés pár perc múlva. |
1 Attachment(s)
A 4. forduló utáni összesített eredmény mellékelve.
Tuvalu továbbra is elől, egy ponttal megelőzve a követőket. |
Júliusban kezdődik az 5. forduló, ami a leghosszabb, 5 órás párbajokból fog állni. Utána elkezdenek csökkenni a párbajok idejei, utána 4 órás, majd 3 órás, 2 órás és végül ismét 1 órás párbajok lesznek.
Most viszont egy forduló erejéig 5 órás hosszú párbajokon kell bizonyítani. Az éles játék július elején folytatódik, addig mindenkinek jó pihenést! Ha szeretnétek gyakorlópárbajt, akkor jelezzétek. Kifejezett igény nélkül nem indítok, mert 5 óra az elég hosszú idő... :) |
Quote:
Ahogy nézem, 5 fősre szűkült a végső győztesek száma... Bár Bobnak és nekem elég nehéz lesz behozni 3 pontot, így inkább 3 fősre... De részemről igyekszem minden tőlem telhetőt megtenni... |
Quote:
Nem hiszem, hogy olyan nehéz az. Tuvalunak se jöhet be minden, ahogy te is buktál már el. Sok van még hátra. Quote:
De 5 órát tuti nem kínlódok végig,3-4 orival. |
Quote:
|
Grat Bob!
Győztes párbajt hagytam itt :D 3 hekivel mentem, csak lett más dolgom. |
Quote:
De megvagyok nélküle is...;) |
Én is benne vagyok egy gyakorló párbajban.
Időpontot javasoljatok. |
Quote:
|
Lényegében hétvége kivételével nekem mindegyik nap jó.
Hétvégében most nálam a péntek is bele tartozik. |
Akkor egy csütörtök 12-17 közötti párbaj jó lenne nektek?
És persze még kéne legalább 2 ember, hogy értelme is legyen a játéknak. |
Quote:
|
Ati!
Esetleg nem lehetne megoldani, hogy ez a gyakorló párbaj mindenkinek elérhető legyen? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Csütörtök déli kezdéssel kiírtam egy gyakorlópárbajt. Ez kivételesen mindenki számára nyitva, nem kell a párbajsorozaton résztvennie a jelentkezőknek. Ennek megfelelően nevezési díj is van (nyeremény is :)), és az elfogadás is kézzel történik.
|
Quote:
|
Quote:
|
Na ez így jó lesz, remélem leszünk legalább öten :)
Legalább van egy kis tétje is. |
Quote:
|
Quote:
Csak, hogy tudják a srácok, hogy mennyi idő van jelentkezni. |
Quote:
Mivel az elfogadás ezúttal nem automatikus, ezért az utolsó percekben jelentkezők bevételét nem garantálom. Sőt, az utolsó órákban jelentkezők bevételét sem. Aki jönni szeretne, az lehetőleg minél előbb jelentkezzen! Már ha egyáltalán eszembe jut elfogadni a jelentkezőket, mert olyan rég kellett ezzel kézzel foglalkozni. :D |
Nem jelentkeztek valami sokan :(
Lehet félnek tőlem :rolleyes: |
Quote:
Quote:
|
Ismét megemlítem, hogy holnap délben gyakorlópárbaj. Mivel most az elfogadás kézzel történik, ezért az utolsó pillanatban leadott jelentkezések szinte biztosan nem lesznek elfogadna. Aki jönni szeretne, az jelentkezzen lehetőleg még ma.
|
Quote:
(Még 2-3 ember azért jelentkezzen ám! :)) |
Quote:
|
Elvileg még jön Bob is, csak most lefoglalja az arénában vívott harc :eek::D
|
Bobbá, gyerünk, gyerünk! Meg még egy pár ember... Nem sok gyakorlási lehetőség lesz az éles játék előtt már! Talán semmi! :)
|
Holnap délben tehát gyakorlópárbaj, amire azok is jöhettek volna, akik nem vesznek részt a párbajsorozaton.
|
Rossz hírem van Attila!
Erős az esély arra, hogy nem tudok részt venni a gyakorláson :S A rendes gépem is épp szerelőnél van, és halmozódnak a dolgaim is rendesen. Szóval ne számítsatok rám, és elnézést! |
| All times are GMT +1. The time now is 09:03. |