![]() |
Gratula Remynek is! :)
Ne bánts, Kisbogaram! (6) (#515088) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Regeleskor meg nem gondoltam, hogy ezekbol az orszagokbol kis 6-os is lesz. :) |
Gratttttt!
|
Orsi, Remy, Gratula :)
|
Én is gratulálok mindkettőtöknek!
|
Gratulálok nektek!:)
|
Nagy grat Nektek!
|
Remy! Neked is teljes szívből gratulálok :)
|
Köszönet
Sziasztok,
6 év aktív játék során abba hagyom a játékot. Jó volt veletek,ellenetek játszani.Sok embert ismertem meg a játék során rövidebb, hosszabb időre.Köszönöm Viknek,Lajosnak(Atilla, a hun)Poolnak,Jojónak,Bubbának,Zsoltnak(Linx),Atinak (Anubis),Amunak,Tamásnak,Kutyának,Cromernek,hogy megismerhettem őket és játszhattam velük.(bocs ,ha valakit kihagytam)Köszönöm a fórumosoknak is a sok beszélgetést,vitát,és tanácsokat.Black Dragonnak a sok 1/A-s csatát Pékekkel és egyéniben a saját klánomban. A búcsú nem tudom ,hogy végleges vagy nem.Nincs kizárva ,hogy valamikor még játszani fogok.A fórumra ,ha tehetem befogok nézni. Sziasztok! |
gumicsizma (6) (#353734)
FC Juventus (8) (#181753) Srácok, elismerésem mindkettőtöknek! Gratula! :) |
Köszi!
Gumicsizma most aludni fog egy kicsit. |
Szia Peti!
Igazad van. Ideje a családdal is foglalkozni,hiszen a gyermekek olyan hamar felnőnek,és amit most kihagysz,azt nem tudod egy újrával helyrehozni :) Szerencsés visszatérést az életbe! :) |
Quote:
Még egyszer mindent köszönök neked és várlak(unk) vissza!!! |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Ő is velem lépett le U-ba, grat Jojo: ~~KISSMYY~~ (5) (#333666) Peti, Neked meg külön kösz, hogy eltörpéskedtél mellettünk. 3 ork mellett ez nem lehetett könnyű feladat. Minden jót és ha valamikor újra játszanál, mindenképp keress meg!!! |
Grat Pool és Jojo!
|
Természetesen Gumicsizmának is grat, de nem tudom kinek az orija.
|
Quote:
|
Örömmel tudatom mindenkivel, hogy a mai napon kedves barátomnak és játékos társunknak: Zyclonner-nek kisfia született.
Zalán 3330 gramm és 51 cm. Mama és a baba jól vannak! Gratulálunk!!! |
Kedves Levélírónk!
Köszönjük, hogy levelével hozzánk fordult. Észrevételére az alábbi információkkal van lehetőségem szolgálni. A + *******-es GSM telefonszám esetében rendelkezett Mobile online start szolgáltatással. Bár nincs havidíja, de ha használják akkor 13 Ft/ 10Kb egységgel történik a számlázása. A szolgáltatás használatáért felelősséget nincs lehetősünk vállalni. A jó üzleti kapcsolatunk reményében, egyedileg bruttó 4000 Ft-ot feltöltöttünk egyenlegére. Szeretném javasolni a KLIKK szolgáltatásunkat, mely most 3 hónapon át teljesen díjmentesen használható. A szolgáltatásban 100 MB-ot lehet internetezni, és a negyedik hónaptól bruttó 990Ft-ba kerül a szolgáltatás. Ennél a csomagnál nincs túlforgalmazási díj. (http://www.djuice.hu/klikk) Bízom abban, hogy ezzel a megoldással segítségére lehettünk. Üdvözlettel Gyüre Gábor Djuice Internet Ügyfélszolgálat előzmény: vettem egy Dell telót, elfelejtettem, hogy ez a szolg. be van kapcsolva és mivel a telenor Data Connection nem volt kikapcsolva, ezért hiába otthoni netre csatlakoztam wifin keresztül, mikor kikapcsoltam, kiment a netre. Bebizonyosodott, hogy nem hiába vagyok régi ügyfele a pannon/telenornak. Én hibám volt ezek szerint, de a károm 50%-át megtérítették :) |
Quote:
|
Jó volna, ha nem csak 4000 forintnál lennének segítőkészek, hanem lényegesen nagyobb összegeknél is. Csak nem tudtam megállni, hogy be ne szóljak. :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Benelli (7) (#306108)
Szívből gratulálok, Bence! :) Hex, Neked is! :) |
Quote:
kívánom legyen sok örömünk a következő körben is :) |
Gratula nektek srácok! :)
|
Gratula Bence a 7-hez.
|
Royal (#389471) országát kiléptetted a szövetségből.
Külföldi munka és egy remélhetőleg szebb jövő reményében társam ~18.600 együtt töltött A-s kör után elhagyta a klánt. Volt, amikor csak ketten voltunk, még pici orikkal a klánban, ami mára kissé meghízott... A játékot is befejezte ezzel, lehet végleg... Köszönöm Dávid....... |
Grat Bence! Szép a hetes :)
|
Quote:
Minden jót Dávid és ha egyszer folytatnád mindenképp keress meg! |
IceWind Dale (#558457) (3)
köszönöm a szövimnek a legújabb kék számot :) |
Quote:
Sok sikert a játékon kívül is. |
Kard-szárnyú lepke (5)
Gratulálok Tsobi! :o |
Kard-szárnyú lepke (5)
Gratulálok Ts!! :) |
Köszönöm, bár ez még nem említésre méltó. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:23. |