![]() |
Harcosok, rosszul gondolkodsz.
A rovid parbajon kell utni :) Hosszun az eletbe nem hozod be a dolgokat. Az elsot biztos nem, ha bevernek 4 sereggel, hiaba varizod...Az elejen tudod varizni a tagot, aztan atkepez es magikus pajzzsal visszafogja a viharjaidat. S van 700 ember hatranya, na bumm :) De 90 hekivel magasabban van mint Te :) Viszont erdemes itt kicsit tagabban gondolkodni: 155 hekin valoszinuleg nem fogsz tudni nagy nepesseget osszehozni, mert elfogynak az epuletek igen hamar >> Utsz vagy fedezel. (Altalaban utobbit valasztjak az embere az olcsosag miatt.) S mire felzarkozol, addig a masik ha ugyesen csinalja, akkor 245 hekin osszehoz 7-8 ezres nepesseget, mig Te 5,5k-nal (amikor mar teljesen haz-koncentraltsagu az orid) kenytelen vagy megallni. Igy hosszutavon biztos, hogy nem birod elverni...persze, ha ugyesen jatszik az ember es nem kapkodja el. A roviden (2-3 oras) is hasonlo a szituacio. Mert azert meg mindig erdemes arra gondolni, hogy 1 hektar beepitett terulet 225 lakosnak felel meg pontban. Tehat -10 hekivel +2,2k lakossal kell rendelkezned, amig igen sok... Ezert en mindig utesre jatszottam, amikor csak tudtam, es persze, hogy szejjelvariztad az orimat :) |
Quote:
de hosszu távon könyebb felállni nekem ne mond kaptam én -40hekit egy emebrtöl a végén 6értékkel lehagytam:D4orásban:D(3.lettem így) iagazad van abban ha beütnek 4x nem nagyon fogsz tudni nyerni de hosszu távon elérhető a dobogó ja és ha egyszer van -700néped az elején akkor kb nem félorán át szivsz hanemaddig amig meg nem tel az összesnekaz épülete mivel ha +700néped van több is vándorol be.P ja és én is aztirtam,hogy rövidpárbajon nem hozhatod be a -40hekit de hosszun talán a dobogot megoldhatod ugy is:) |
Quote:
de mindig valamit máshogyan csináltam mindig amikor ezt csináltam, de az már hadi titok, hogy miket csináltam:D :D |
Harcosok, de ne ugy gondolkozz, hogy csak Teged vernek be :)
Hanem ugy, hogy pl. Te alabontasz a feled tarto 4 seregnek es Te pedig alulrol tudsz utni :) Adok-kapok strategia :) S maris jobban kijottel... |
Quote:
ja és honan tudod ki jön rád 4sereggel?sehonnan:) én álltalában rémeket látok mondjuk ha valaki 10értéket is csökken még bontok gyorsan pár épületet:D |
Ismerd meg az ellenfeled! :)
ez az elso lepes... |
a második meg az, hogy irtsd ki:D:D:D
|
Quote:
de most megyek el sziasztok midnenre válaszolok majd:) látom közbe megmondták a 2.-at ugyhogy jvaítottama beirását:D |
hopp:o hát akkor az a 3. lépés lesz amit mondtam:p
|
Na látod, Harcosok. Nyiss egy párbaj topicot, és ott osztogasd az észt. Fogalmam sincs, hogy amit itt megvitattatok hogy működik, meg mennyire hatásos, és megmondom az őszintét, nem is érdekel. De amíg neked magas hekis játékban annyi tapasztalatod van, hogy rendeztek párbajt 1000 heki kezdőfölddel, addig légyszi tartsd magad távol a többi topictól.
|
All times are GMT +1. The time now is 23:20. |