![]() |
Quote:
bár az nem csak az 1/A problémája, de arra is ott a legtöbbek által támogatott szintenkénti egyszeri újrázási javaslat, szerintem azt már csak megvalósítani kell, úgy rémlik mér ki is van vesézve :) |
Quote:
Egyszerre egy dologgal foglalkozzunk, ez jelenleg a felfedezés. :) |
Sziasztok! :)
Sajnos nem érzem magam eléggé hozzáértőnek, hogy komolyabban hozzászólhassak a témához, de lenne egy kérdésem. (lehet már volt róla szó, de én nem találtam meg, pedig egy ideje folyamatosan követem a fejleményeket... :o ) Szóval azt szeretném tudni, hogy ez a fedezős újítás anarchban is be lesz-e vezetve, vagy esetleg csak A-ra, netán a teljes normálra vonatkozik? |
Quote:
|
Quote:
egyetlen megoldatlan probléma a százalék csökkentése miatti ide-oda ütések. de lévén van minimum katona mennyiség talán nem lesz annyira jellemző, ha mégis akkor ez az eseménylistából elég egyértelműen kiderül, ezesetben pedig Atinak kellene beavatkozni. |
Quote:
|
Quote:
amúgy nem értem, hogyha az van írva, hogy "Minden csoportra." akkor mi a kérdés?? :confused: |
Quote:
És anarchra is... |
Quote:
(sokdolga lesz a regisztrációs központunknak :cool: ) nem volt számomra egyértelmü Ati válasza :( lehet én tettem fel rosszul a kérdésem, és azért, de nekem nem derült ki belőle, hogy a "minden csoport" az az An kivüli többi normálos csoportot jelöli, vagy a Hódító összes csoportját :) |
Quote:
köszi a gyors választ! :) |
All times are GMT +1. The time now is 12:57. |