Ezen is túlvagyok SGU 1-9. rész
Pár dolog
A leszbikus dolog a 9. részben Minek bele ?, ez nem a született feleségek vagy a melrose place vagy akármilyen barátok közt meg mit tudomén milyen nyálfolyam már most félek hogy mi lesz ha kiderül hogy valamelyik pasi meleg a hajón, kibéreli a földi katona - nemtom mi a neve és nem is nagyon érdekel - testét és megcsináltatja magát, ezzel majd ő is rájön hogy jobb nem más nőjét meghúzni, és jobban fáj mint az orrbaverés . Egyébként támogatom a melegeket, sőt a házasságukat is ( tudják meg ők is mi az igazi szenvedés ).
De ez egy Sci-fi, nem pedig egy Esmeralda, Rosalinda, Isaura, BSG, Teresa Orlowski-dugok hogy teljen az idő, keverék.
Legdrágább SG. Ezen gondolkodom az eleje óta. Mi ebben a sorozatban a drága? Mert látványban, helyszínekben, cselekményben messze alulmúlja azt amiért a rajongók SG-t néznek .
A művészi értéke is csekély számomra, és rájöttem hogy a BSG sem engedte meg magának hogy ennyire leüljön, visszanéztem pár epizódot és rájöttem bőven volt benne akció, az SGU hoz képest. A BSG nyomába sem érhet ez a sorozat, rajongók nagy százalékát bukja el világszerte, biztosan akadnak új rajongói a sorozatnak de úgy tűnik hogy ők kevesen vannak ahhoz hogy ezt életben tudják tartani, pár évadon keresztül. Így is olyanok tartják életben a sorozatot akik már csak a neve miatt nézik.
Pokoli nehéz, végignéznem azt hogy mi lett a kedvenc sorozatomból. Reménykedem abban hogy az SGA-t mivel "igazából" nem lett lezárva, előveszik , leporolják, és folytatják ahol abbahagyták.
A sorozat egyre gyengébb, a karakterek számomra egyáltalán nem szerethetők, csak lézengenek a vásznon, remélem hamar kipusztulnak a képernyőről.
Sajnálom de én ezt csak "tekerős" Sorozatnak hivom 50 perc 5 perc alatt lemegy ...igazi Szomszédok feeling
Ami felháborít az egészben, hogy emiatt a gyenge Universe miatt kellett cancel-t kapnia az Atlantisnak , hogy ez valami új lesz, amire majd rákap a fiatal generáció. SGU megkapta az esélyt, de hogy ennyi részen át ne történjen semmi érdekes, csak az unszimpatikus szereplők téblábolnak erre/arra és szenvednek egy sötét nyomasztó lehangoló kaszniba zárva, az már túlzás.
SGA nézettsége felmenő ágban volt, az 5. évad szuper volt, Robert Picardo remek volt Atlantis vezetőnek, erre cancel és ezt kapjuk.
Az egészhez egy kis adalék a külföldi oldalakról
"If you read the notes on Joseph Mallozzi's blog (producer and writer of SGU), he has admitted more than once that the show does not aim to be science fiction. "
Azaz a producernek nem is az a célja ,hogy scifit csináljon sokkal inkább egy drámát akar ami ilyen egzotikus környezetbe zajlik. Szóval aki reménykedik hogy lesz ez jobb is az ne tegye, full tudatos a részükről hogy ők drámázni akarnak... Ez az SG teljes megalázása szerintem részükről... De hát megvan írva az összes rész akármilyen a véleményünk ezek már így lemennek semmi ráhatása nincs a ténynek hogy csomó sg fan kiábrándult.
|