![]() |
megnéztem... nem rossz... :D:D:D de azért a kama sose árthat :D
mindenesetre azért hogy mi erőlködünk a lehentelődés ellen, az nem sokat ér... KMünk jóindulata is kell.... mert járhatunk csúnyán is... (FO: srác kevés HPval, ellenfél szinte halott... kegyelem lövés szinte amit leadni készül rá a gauss pistollal... igen, de: critical miss. elejti a fegyvert. az elsül, luck roll, hogy merre lő. a létező legrosszabbat dobja... saját magát találja el a fegyverrel. dobjon sebzést. kidobja a maxot ami minden levonással együtt is éppen 1-el nagyobb, mint a túlélhető legnagyobb sezés... (azaz beviszi a HPját -6ra...) bár lehet én voltam gonosz, hogy luck rollt dobattam hogy merre lő a leejtett fegyver mikor az elsült :p) |
Kockákról jut eszembe... lesz közös karmatartalékunk? Ha igen mennyit dobunk be a közösbe?
(Versenyen volt valami közös használatú kockatartalékunk, amiből újra lehetett próbálkozni, ha valami nem lett meg. Elég rég volt, lehet fentebb nem jól írtam a nevét, és nem is karmatartalék... ha tévedtem a megnevezést illetően, bocsi :o ) |
Nehezet kérdeztem, vagy hülyeséget, hogy nem jön válasz? :o
|
Nah, próbáljuk meg összeszedni a játékosokat...:)
Szóval jelenleg van Chris és Senki, meg elvileg Enkidu és Half... Half ugyibár ki van tiltva, nem tom, tud e ide írni, vagy egyáltalán akar e még játszani... Enkiduval mi van, ő él még?? |
Quote:
|
...és akkor jött a holló sámán, és a szemben álló csúnya, gonosz ellenfélnek, adott egy nagy mágikus taslit, aztán gyorsan elfutott mert kiderült, hogy a pacáknál gépfegyver van... :D :D
Na, milyen lenne kezdésnek? :D :D |
Quote:
|
mi számít a fegyver, ha nem tudja kihúzni a kocsi alól a kezét :D:D:D:D
|
Quote:
Most én voltam ott vagy te? :D :D :D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:40. |