Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Hódítós Dühöngő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=70)

Zsáni 12-20-2006 17:32

igyekeztem ízléses maradni, és a stílusomnak megfelelően bájos :D :D :D
ezért nem írom le mit gondolok, és mi minden hangzott még el velem kapcsolatban :D :D :D

Gyula 12-20-2006 17:32

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 57415)
NYah, a tömör lényeg a következő, volt egy kis vita tegnapelőtt estefelé a W fórumán :)
Igazából nem nevezhető vitának, mert ahhoz 2 ember kell, de én nem voltam rá vevő :)
És a másik delikvens azt írta nekem, hogy:
tini pu.... vagyok, gondolom a női nemi szervre gondolt, de Remy nagyon találóan inkább tinipudingként fordított :)
Ennyi a nagy történet, kérdezzétek Remyt, hogy igazából mit jelenthet :D

Köszönöm Zsáni :) ezt szerintem bátran le lehetett irni ide is :)

Senki 12-20-2006 17:33

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 57415)
NYah, a tömör lényeg a következő, volt egy kis vita tegnapelőtt estefelé a W fórumán :)
Igazából nem nevezhető vitának, mert ahhoz 2 ember kell, de én nem voltam rá vevő :)
És a másik delikvens azt írta nekem, hogy:
tini pu.... vagyok, gondolom a női nemi szervre gondolt, de Remy nagyon találóan inkább tinipudingként fordított :)
Ennyi a nagy történet, kérdezzétek Remyt, hogy igazából mit jelenthet :D

Ejnye királylány, te mindig huncut vagy, aztán sokakat provokál ez... még szerencse, hogy nem reagálod le ezeknek a nem minősíthető embereknek a nem minősíthető reakcióit... ( többnyire :p ) :D:D:D

Senki 12-20-2006 17:34

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 57419)
igyekeztem ízléses maradni, és a stílusomnak megfelelően bájos :D :D :D
ezért nem írom le mit gondolok, és mi minden hangzott még el velem kapcsolatban :D :D :D

többnyire... :D

Zsáni 12-20-2006 17:34

ja, igen, szóba került, hogy kihasználom, hogy nő vagyok, de ez csak addig jó, amíg nem megy át popsi nyalásba :)
Szó szerint idéztem, szal bocsánat :)
Valaki felfedné a mondat értelmét nekem? :)

Zsáni 12-20-2006 17:35

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 57423)
többnyire... :D

mi az, hogy többnyire? :p
én mindig is bájos királylány vagyok :p

Senki 12-20-2006 17:38

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 57427)
mi az, hogy többnyire? :p
én mindig is bájos királylány vagyok :p

többnyire nem reagálsz ilyesmire... :D:D:D:D:D

amúgy szerintem piszkálta a büszkeségét, hogy egy nő játtszik :D bírom az ilyen éretlen ego-kat :D megalázó, ha egy férfi nem tudja kezelni a nőiességet, vagy egy nő nem tud kultúráltan nő lenni... lsd.: hímsoviniszták, harcos-amazon-feministák , p×csák (elnézést, szebben nemlehet fogalmazni, mert akkor nem azt jelenti :p) stb.... :rolleyes:

Zsáni 12-20-2006 17:41

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 57432)

amúgy szerintem piszkálta a büszkeségét, hogy egy nő játtszik :D bírom az ilyen éretlen ego-kat :D megalázó, ha egy férfi nem tudja kezelni a nőiességet, vagy egy nő nem tud kultúráltan nő lenni... lsd.: hímsoviniszták, harcos-amazon-feministák , p×csák (elnézést, szebben nemlehet fogalmazni, mert akkor nem azt jelenti :p) stb.... :rolleyes:

direkt nem jegyeztem meg, hogy a delikvens milyen nemű :)

Remedy 12-20-2006 17:52

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 57432)

Te, mi lenne ha nem mondanal olyanrol velemenyt, amirol egy szot sem tudsz? Megkoszonnem...... (Kiveve persze, ha csak nagy altalanossagan beszeltel, es nem errol a konkret esetrol...)

Zsáni 12-20-2006 17:55

általánosságban beszélt, nyugi :)

All times are GMT +1. The time now is 23:54.