![]() |
Abban nem vagyok biztos hogy te alulrol mesz.
Tudom sarkitott a helyzet de ha 80 % barakk kell ahhoz hogy egy tornyos klánt biztosan beuss.Es ő neki meg abban a körben van modja visszamenni rad akkor elleg neki egy joval kisebb sereg + sokkal több lebontasra varo epulete marad.Igaz a tamdonak marad meg 1 frissitese de hat a vedo ha nem biz semmit a veletlenre es drasztikusan lebont akkor o marad alul... De ami most van az biztosan nem jo, mert igy aztan a vedio tok eselytelen...De a lo masik oldalara se szabad atesni |
Quote:
Atis, abban teljesen egyet értek veled, hogy a sunyi támadásokat nem támogatod, mert azokat én sem, de a mostani rendszer ugyibár pontosan ez van támogatva, mert a játékosok nagyon nagy része éjjel alszik és nem azt nézi, hogy az a klán ami eddig 3 körre volt, éppen 2 körre van e tőle hajnal 2-kor... ráadásul ha valaki eleve 2 körre volt eddig is és az támad, majd bont le, akkor mint azt már sokszor elragoztam símán visszakísérhetetlen most... Chris egyébként tuti arra gondolt a javaslatában, hogy ki lehetne próbálni, hogy a felvetett ötletek tesztszinten mennyire működnek, mert nagyon sok a HA mindegyik felvetésben... |
Quote:
azt hizsem nem olvaol elég figyelmesen :) az eredeti javaslat volt ez, azóta elment a téma Arwyl javaslata felé, ami az, hogy körönként 1x frissítheted csak a saját klánodnak a pontjait |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Arwyl legutolsó javaslatában keresztezte a Monró által javasolt 1frissítés/3kör-t... Olvass figyelmesebben! :P |
Quote:
akkor a védőnek semmi más dolg a nincs, mint óra 50-kor (másik javaslat szerint 59 kor) frissíteni és elmenni mieléőtt indítanád sereget, majd kirakni vagy bevenni egy tagot, és máris jópár körre van, ha jól emléxem pont a te problémád volt, hogy egy ugráló klánra az odaállás lehetősége 0.1%. ezestben ha nem 59 kor ugrasz oda, akkor a támadás elindítására 0.1% az esélyed. szal ha ez bejön nem marad más mint az ucsó pillanatban való odaállás, vagy nem tudsz támadni, mert a támadott elfrissít mielőtt támadnál. tehát vagy frissítéssel állsz oda, vagy nem tudsz támadni ha frissítéssel állsz oda akkor felülről ütsz miközben téged alulról jössz nekem itt állandóan, hogy nem akarok esélyt adni a védőknek.. vazze te nem adnál esélyt a támadónak. nagy problémád, hogy az Ati javasolta 10mpel a védő sereg már 2 körről megy miközben a támadó 1 körös. felhívom figyelmed, hogy egyéniben is iugyanez van az összes csoportban. + nem nem véletlen hívjuk VISSSZA TÁMADÁSNAK, ha támadni akarsz akkor támadj, ha védekezni akarsz akkor védekezz. ha nem tudod a támadó sereget fogni akkor támadj VISSZA, de ne legyen már az a probléma, hogy nem tudsz ugyanbban a körben indulni, lévén VISSZA támadsz azt már csak akkor teheted ha téged már támadnak, ez szerintem így logikus. |
Quote:
|
Quote:
CL ebben mi nem igaz?:) bármely csopoban ha kv előtt indulsz 1 másodperccel, akkor csak kv után veszed észre, hogy tánmadnak amikor a támadó már 1 körös, azaz a védő 1 kör csúszással tud visszatámadni. |
Quote:
|
Quote:
csak annyiban, hogy akkor a támadó is eleve ebben a 10 mp ben indul :) azaz megint nem marad idő észrevenni :) |
All times are GMT +1. The time now is 06:21. |