![]() |
Főleg, hogy az általad jelzett topicban is a normálosoknak volt megalomániája...
Kijelentették, hogy csak azért jó egy javaslat, mert az anarchosok ellenzik... Kijelentették, hogy az 1/A sokkal fontosabb az egész anarchista játéknál. :D De a megalomániásak mi vagyunk, ugye Ts? :D Nem gáz... Főleg, hogy az igen művelt barátunk gondolom én totál tisztában van azzal, hogy a játékot, amivel ő játszik, nagyrészben az általa alsóbbrendű sz@rnak titulált anarch tartja el.... Ha mi nem fizetnénk annyi VIP-et, lehet, hogy rég nem lenne már fejlesztve a hőn szeretett felsőbbrendő 1/A-ja se. (Megspékelve azzal, hogy a normálba küldött VIP-ek egy része is anarcból származik... Nem egyszer, nem kétszer küldtem már VIP-et normálos, sőt, 1/A-s országra. Egyik se az enyém volt.) Ennyit a felesleges megalomániáról. |
Maradjon így, ahogy most van!
Szerintem minden változtatás, csak ártana, vagy csak maszatolás lenne. Gyökeres változtatásra, pedig nincs szükség. |
Ja.
végül is ahogy már többször említve vagyon. Az nem akar változtatni a dolgon akinek mindegy, és előteremtetette a forgásához szükséges feltételeket. Az összes többi játékos meg csináljon azt amit akar. |
Quote:
ON/ Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Azok, akiknek nem tetszett, nyugodtan írhatják az érveket, hogy miért nem (a lefelé mutató ujjacskák senkit nem hatnak meg). Ugyanis megoldja a jelenlegi problémát, kiküszöböli az alapötletre felhozott ellenérvet is, és nem tart vele több ideig egy forgás, annak, akinek van fent orija, amivel játszik, továbbá kevesebb ideig sem. Sőt, nem kell egy alap top30-as ori, hogy utána folyamatosan forogj, hanem elég egy ország is, amivel normális feltételek mellett lehet forogni. És az egyetlen hátrányát is meg lehet könnyedén oldani (lásd fentebb)... |
Ha ilyen lenne a cél, és ez úgy tűnik jó.
Akkor ennyi erővel létre lehet hozni az A/0 forgós szintet? :D Én nem tartom ezt jó ötletnek. Addig ameddig évek óta az alsó szinteken a szint lépésre fordított tevékenység szinte állandó, és megvalósítható keretek között van. Addig az A-ban úgy elszaladtak ezek a lehetőségek, hogy most úgy látszik szinte megállíthatatlan. Akkor nem érzem azt, hogy ezen nem kellene változtatni. Miért ne lehetne a fix heki a legjobb ötlet? Ha pár éve még elég volt a 3800-hogy forduljak, és az sem tűnt akkor könnyűnek akkor most megszólnak azért mert szeretnék 6000-el? Érdekes akkor senkit nem zavart, hogy ennyi hekivel tudtam kék számot szerezni. És még hányan szereztek akkor ennyivel, vagy kevesebbel. Akkor ennyi erővel el kellene tőlük is venni, mert könnyen szerezték maguknak? Kicsit olyan minhta szélmalom harcot folytatnék.:( |
Ezt pont nem a járható út, hogy megpróbálod szabályozással elérni, hogy ne tudják segíteni egymást az orik. Úgyis fogják. Piacon keresztül, szövitagokon keresztül, stb-stb, a lehetőségek végtelenek.
Csak úgy működhet ahogy Fegya írta, hogy muszáj egy szöviben lenniük, és a forgós oriban 500 topkör után már gyújtogatni kezdenek az emberek. (Az a forgós ori, amelyikben kevesebb a topkör, és csak akkor tud forogni, ha mindkét oriban megvan a 336 topkör) De sejtésem szerint Ati az egészre ennyit mondana: felejtős :) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Csakhogy Dus egyáltalán nem ismered az 1/A-t. Itt van klánraktár, és szinte bármekkora értékkülönbség esetén hatékony egy szövetség, nem kell két körre lenniük.
Sehogy nem lehet kiszűrni, hogy a vagyonomat áttolom a szövitársamnak a klánraktáron keresztül, ő kilép, átlép a másik klánba és ott odatolja a pénzt a másik orimnak. Máris egy kiszűrhetetlen dolog, amivel a két ori tudja segíteni egymást. |
All times are GMT +1. The time now is 09:52. |