Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Raktárkulcs helyett más törpe fajivarik: (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=404)

Remedy 02-28-2007 18:21

Orulok hogy ennyit irogattok ide, de nem lenne erdemes elobb Atit megkerdezni, hogy van-e barmi esely fajok tekinteteben valtoztatni? Mert szerintem 0.

Penya 02-28-2007 18:34

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 76625)
Penya, ne essél azért túlzásokba te sem. én a B-t mf-ként játszottam végig, és túléltem. nagyon gyakran loptak tekiket tőlem, de így is nagyobb volt a bevételem, mint amennyit elvittek. a hullával, az orkkal, a félelffel és szerintem az emberrel ugyanezt nem tudtam volna megcsinálni. nem hiszem, hogy ilyen sok erősítésre lenne szüksége a törpének. vagy raktárvédelem, vagy pedig fantomépületek.
a +15%-os tolivédelemmel már nagyon közelítene az elfhez... szerintem ez így fair: ha egy faj sokat termel, akkor legyen sebezhető tolikkal. tény, hogy nem gyenge idegzetűeknek és nem kezdőknek való faj...

amúgy sztem figyelembe kellene venni azokat a dolgokat is, amikről a "Kis felfedezés módosítás" topicban van szó. ott is a törpe faj erősítése a téma akár közvetlen, akár közvetett módon...

Köszi h figyelmeztetsz Bogárkám ;) Próbálok a földön maradni. Nem azt mondom h nem lehet vele játszani de áh többet nem ismétlem magam. Csak h bebizonyítsam h ez a varázslat egy kalap szrt (söt egy kancso langyos hurkazsirt sem ) sem ér én úgy játszok h nem teszem fel, ennek ellenére én is elég jól megvoltam megvagyok a törpivel.

skiti 02-28-2007 19:34

hát igen...
és ráadásul szegényke a hadi mellett, egy olyan tudományt írhat 40%-ra amivel kb annyira megy mint a faji varázslatával:)
mindkettő elég mókás, akkor már inkább ne is legyen faji varázslata, és csak a hadit irhassa maxra, mert így szinte gunyolódásnak hat...
a fedezésmódosítás is leginkább őt sujtotta...
persze lehet hogy telhetetlenek vagyunk, mert korábban még meghatározóbb volt a törpe mint faj, sőt, a rövid játékokon még mindíg egyértelműen a legerősebb faj!
lehet hogy csak a többiek erősődtek közben jobban, ahogy a szabályok részletesebbek lettek és változtak
de még így is nélkülözhetetlen:)

Kutyuleee 02-28-2007 23:30

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 76704)
hát igen...
és ráadásul szegényke a hadi mellett, egy olyan tudományt írhat 40%-ra amivel kb annyira megy mint a faji varázslatával:)
mindkettő elég mókás, akkor már inkább ne is legyen faji varázslata, és csak a hadit irhassa maxra, mert így szinte gunyolódásnak hat...
a fedezésmódosítás is leginkább őt sujtotta...
persze lehet hogy telhetetlenek vagyunk, mert korábban még meghatározóbb volt a törpe mint faj, sőt, a rövid játékokon még mindíg egyértelműen a legerősebb faj!
lehet hogy csak a többiek erősődtek közben jobban, ahogy a szabályok részletesebbek lettek és változtak
de még így is nélkülözhetetlen:)

Hát igen a törpe egy egész jó játszható faj(nem úgy mint a hulla), de tény hogy a faji varázslata semmit sem ér... ha legalább értelmesebb varázslata lenne akkor megérné egy törpének több varázslót tartani hogy fent tartsa, mert nem elég hogy a varázslói gyengék még a faji varázslata is gyengébb

Bogár 03-01-2007 07:18

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 76764)
ha legalább értelmesebb varázslata lenne akkor megérné egy törpének több varázslót tartani hogy fent tartsa, mert nem elég hogy a varázslói gyengék még a faji varázslata is gyengébb

ez így nem egészen igaz. :)
a törpének így is kell vari, hogy felmenjen a védelem, mágikus pajzs, tisztánlátás és olykor a regenerálódás.

LotR 03-01-2007 10:00

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 76688)
Orulok hogy ennyit irogattok ide, de nem lenne erdemes elobb Atit megkerdezni, hogy van-e barmi esely fajok tekinteteben valtoztatni? Mert szerintem 0.

Rendben Remy akkor felesleges és Te ne beszélj róla:P
Attól még hogy vmire nincs esély lehet vele foglalkozni. Szerintem.

Az eflnél éplistázik az ember...
A törpnél meg gömböl és számolgat.. attól még szerintem ,nem rossz az fantoméplista dolog..

collateral 03-01-2007 11:38

ami nekem torpkent a legnagyobb problemat okoz:
- tekilopas
- teli a gatyam ha 36 kor szarazvihart ramraknak

ha ezt a ket veszelyforrast csokkentjuk, akkor a torpe nagyon jatszhato faj.

Szerintem:
- a faji varit ki kell terjeszteni tekilopas ellen is.
(nem zarnam ki, hogy nyerset lehessen lopni a torptol, mert akkor a tekijeit szedik le teljesen, ami sokkal rosszabb!!!)
- mivel a torp jellemzoen fold alatt el, a szarazvihar ne sujtsa annyira! pl., csak otszot tobb varival lehessen ra felrakni a szarazvihart.
- ipari teki helyett a tolitekit nyomnam meg.

Kubbi 03-01-2007 11:42

Quote:

Originally Posted by collateral (Post 76847)
- teli a gatyam ha 36 kor szarazvihart ramraknak

Miért félsz a szárazvihartól?
Másik topikban, pont azt mondják a többiek, hogy semmit sem érnek ezek a varik, és hogy erősíteni kellene őket. Volt olyan ötlet is, hogy 64 köre lehessen feltenni... :D

collateral 03-01-2007 11:45

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 76848)
Miért félsz a szárazvihartól?
Másik topikban, pont azt mondják a többiek, hogy semmit sem érnek ezek a varik, és hogy erősíteni kellene őket. Volt olyan ötlet is, hogy 64 köre lehessen feltenni... :D

hat en speciel leamortizalom a teljes keszim mire leszedem magamrol. :(
es ha ket kor mulva is felteszik, akkor annyi ...

Kubbi 03-01-2007 11:50

Quote:

Originally Posted by collateral (Post 76849)
hat en speciel leamortizalom a teljes keszim mire leszedem magamrol. :(
es ha ket kor mulva is felteszik, akkor annyi ...

Bocsi 72körrről is volt szó. :D:D

Hány % templomod van?
Mert vari nélkül, azért nehéz leszedni az ártót... :)

All times are GMT +1. The time now is 19:50.