![]() |
Orulok hogy ennyit irogattok ide, de nem lenne erdemes elobb Atit megkerdezni, hogy van-e barmi esely fajok tekinteteben valtoztatni? Mert szerintem 0.
|
Quote:
|
hát igen...
és ráadásul szegényke a hadi mellett, egy olyan tudományt írhat 40%-ra amivel kb annyira megy mint a faji varázslatával:) mindkettő elég mókás, akkor már inkább ne is legyen faji varázslata, és csak a hadit irhassa maxra, mert így szinte gunyolódásnak hat... a fedezésmódosítás is leginkább őt sujtotta... persze lehet hogy telhetetlenek vagyunk, mert korábban még meghatározóbb volt a törpe mint faj, sőt, a rövid játékokon még mindíg egyértelműen a legerősebb faj! lehet hogy csak a többiek erősődtek közben jobban, ahogy a szabályok részletesebbek lettek és változtak de még így is nélkülözhetetlen:) |
Quote:
|
Quote:
a törpének így is kell vari, hogy felmenjen a védelem, mágikus pajzs, tisztánlátás és olykor a regenerálódás. |
Quote:
Attól még hogy vmire nincs esély lehet vele foglalkozni. Szerintem. Az eflnél éplistázik az ember... A törpnél meg gömböl és számolgat.. attól még szerintem ,nem rossz az fantoméplista dolog.. |
ami nekem torpkent a legnagyobb problemat okoz:
- tekilopas - teli a gatyam ha 36 kor szarazvihart ramraknak ha ezt a ket veszelyforrast csokkentjuk, akkor a torpe nagyon jatszhato faj. Szerintem: - a faji varit ki kell terjeszteni tekilopas ellen is. (nem zarnam ki, hogy nyerset lehessen lopni a torptol, mert akkor a tekijeit szedik le teljesen, ami sokkal rosszabb!!!) - mivel a torp jellemzoen fold alatt el, a szarazvihar ne sujtsa annyira! pl., csak otszot tobb varival lehessen ra felrakni a szarazvihart. - ipari teki helyett a tolitekit nyomnam meg. |
Quote:
Másik topikban, pont azt mondják a többiek, hogy semmit sem érnek ezek a varik, és hogy erősíteni kellene őket. Volt olyan ötlet is, hogy 64 köre lehessen feltenni... :D |
Quote:
hat en speciel leamortizalom a teljes keszim mire leszedem magamrol. :( es ha ket kor mulva is felteszik, akkor annyi ... |
Quote:
Hány % templomod van? Mert vari nélkül, azért nehéz leszedni az ártót... :) |
All times are GMT +1. The time now is 19:50. |