![]() |
Quote:
|
Quote:
Láttam egy nagy szakadékot, rákérdeztem mi az. Baj? |
Quote:
|
Quote:
|
skype szmájli
Név: Poolparty Ezt kell beírni: (poolparty) És ez a kép jelenik meg:http://www.skype-emoticons.com/image...-poolparty.gif Szóval ez egy Pool party :D |
TÖRLÉS:
Jobbik Magyarország (#615825) Indoklás: Nem elfogadható országnév Megkérdezhetem, hogy ez miért számít nem elfogadhatónak? Ahogy újra és újra elolvasom a regisztrációs szabályzat erre vonatkozó részeit még mindig nem találom. Nem én regisztráltam, de nagyon érdekelne, előre is köszönöm az ötleteket. :) |
Mert náczi, fasiszta, rasszista, trappista, kirekesztő, berekesztő, újnyilas, gyűlölködő és nem politizálunk, mert azt demokráciában nem szabad, ott csak 4 évente rakhatsz egy ikszet.
|
Quote:
És gondolom egyetértesz, hogy egy orinév-választás távol esik a politizálástól azért. |
Quote:
Másrészt nem egy engedélyezett vagy észre nem vett Győzzön a fidesz, győzzön a jobbik és hasonló orineveket látok mai napig a pontlistában (bizonyára Te is). |
És ezért kérdem, mivel nem sérti a reg.szabályokat, hogy egyéni elbírálás történt-e unszimpátiából, mert ahhoz joga van a vezetőségnek?
|
All times are GMT +1. The time now is 06:31. |