Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Klánba történő ki- és belépések módosítása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3901)

Remedy 01-16-2011 11:58

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 276263)
a nagyklánok igenis válalják be ezt a kockázatot, merjenek lépni, ne csak a biztosra utazzanak.

Vallalja a rak. En tuti nem utok addig, amig ilyen lehetoseg van. :)

(Azert, mert nektek egyszer szerencsetek volt, ez nem feltetlen jo taktika)

Ha az sem sikerult volna, valoszinu egyaltalan nem ez lenne a velemenyed.

Az a baj, hogy keptelen vagy objektiven szemlelni a dolgokat, csak a sajat (keves) tapasztalatodbol igyekszel itelni, ami kicsit deformalt is, mert kimaradt egyszer a Pekeknel egy klanpontlista figyeles...

Merengő 01-16-2011 12:01

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 276270)
Vallalja a rak. En tuti nem utok addig, amig ilyen lehetoseg van. :)

akkor ugyan úgy vagy vele, mint én az egyéni ütésekkel :) 1-1

Remedy 01-16-2011 12:04

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 276272)

Akkor erre miert is kell lefelet nyomni?

Na mindegy.

Orulnek ha olyan emberek is elmondanak a velemenyuket, akiknek van tapasztalatuk a klanutesekben, pl Serg, Monro, stb... :)

Mert a Joco velemenyet hallottuk elegszer, es eleg sztereotip mar.

Eddig ahogy nezem, harom allaspont van:

1. maradjon meg ez a kiskapu mindenkepp

2. ne maradjon

3. ne maradjon, de akkor elfokozas se legyen.

(Bar a Jocoet pl nem tudnam hova rakni, hol azt irja, kockaztasson egy nagyklan, hol meg azt hogy valtozzon meg az elfokozas is)

Remedy 01-16-2011 12:07

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 276272)

Olvasd el Kuty beirasat, hogy miert is mas ez, mint az egyeni. Ott nem veszitesz semmit ha elfokoz az ellen...

Merengő 01-16-2011 12:08

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 276276)
Olvasd el Kuty beirasat, hogy miert is mas ez, mint az egyeni. Ott nem veszitesz semmit ha elfokoz az ellen...

jahh nem veszítek ha rámjön 5 hiéna sereg a semmiért??

Remedy 01-16-2011 12:10

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 276278)
jahh nem veszítek ha rámjön 5 hiéna sereg a semmiért??

Ez nem valos esemeny... Mindegy, Veled befejeztem a beszelgetest, mert ertelmetlen. Par ev mulva talan okosabb leszel, de tapasztaltabb mindenkepp. :)

none 01-16-2011 12:15

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 276276)

nem más ez semmiben.. mindkettő szerencsejátékká teszi a játékot..
ha elvonatkoztatnál a saját érdekeitektől ezt te is belátnád.. :)
de mindegy, mert úgyse vagyok méltó, hogy vitába szálljak veled:D
véleményem szerint az elfokozás ugyanannyira stratégia, mint a kidobálás.. (vagy inkább ugyanannyira nem stratégia..:))

Merengő 01-16-2011 12:20

oké bocsánat remy, hogy hozzá merek szólni egy témához, remélem csak a magadfajta tapasztalt játékosok fognak írni ezentúl minden témához, és hiába fogunk kapni levelet a hódtól, hogy szoljunk hozzá, nekem ezek után elment a kedvem. ha az ember kifejti a véleményét és hozzászól egy fejesztéshez, akkor hülye, és nem ért hozzá, kezdő, és ne szóljon bele semmibe. az ilyeneket tiltanám ki mint te. részemről lezárva a téma azt csináltok amit akartok.

1 fórumozóval kevesebb.

Remedy 01-16-2011 12:25

Quote:

Originally Posted by none (Post 276281)
nem más ez semmiben.. mindkettő szerencsejátékká teszi a játékot..
ha elvonatkoztatnál a saját érdekeitektől ezt te is belátnád.. :)
de mindegy, mert úgyse vagyok méltő, hogy vitába szálljak veled:D
véleményem szerint az elfokozás ugyanannyira stratégia, mint a kidobálás.. (vagy inkább ugyanannyira nem stratégia..:))

A koltsegekre gondoltam, nem az alapelvre.

(Utoljara irom, ha egy egysegunk sem lenne, akkor is ugyanezt mondanam, miert kell mindig felhozni ezt a sajat erdekes baromsagot?)

Plusz elfokozas ellenes sem vagyok, csak ertelmes alternativa kellene, ami nem eredmenyez a felso szamara "en nyertem" taktikakat.

Szoval innentol megkoszonnem ha ezt a sajat erdekes dolgot melloznenk. :)

(Persze lentebb irjatok itt, hogy elbont vki 100k pontot... Azert az sem eletszeru pelda, csak full mnt-s, vagy ritka pontlistaban lehet olyat csinalni, kulonben szerintem halott az adott orszag...)

Reaktor 01-16-2011 12:26

Quote:

Originally Posted by reichz (Post 276148)
Amennyiben a kilépés ideje megnövekszik, azzal egy terülj-terülj asztalkámat lehet létrehozni a nagy klánokból kiugráló korlátlan anyagi háttérrel rendelkező ütőgép kisklánoknak , szépen rácsapva a csórók orrára az utolsó ajtót is.

A gazdasági háttér megteremtése is a játék része!!!
Az, ha csóró a klánod az azt jelenti, hogy a játék ezen része kihívást, nehézséget jelent Neked.
Ezen a területen kell fejlődnöd.
Ne panaszkodj, hogy másnak több van, hanem tegyél érte, hogy Neked is több legyen.
Lehet termelni, kereskedni...... Egy klán sem úgy kezdte, hogy áldott az Úr sok milliárdot a semmiből.

Klánunk kora: Kor: 50.972 kör
Nem a semmiből teremtettük meg gyorsan a hátteret, és más nagy vagyonos klánok sem karácsonyra kapták.

All times are GMT +1. The time now is 20:45.