![]() |
Én a kilépésem előtt durván 3-4 percet vártam. Közben babráltam a felületet, de nem jött helyre semmi. (ki-be kattingattam a chatből, ide-oda kattingattam a térkép és a karakterlap között)
miután nem hozott eredményt, kiléptem. visszalépve én MÁST tapasztaltam, mint a többiek. engem visszaengedett. (nem írta, hyog már be vagyok lépve.) Viszont nem votl se karakterem se térkép se semmi. (pár HSZ-el, feljebb linkeltem képet!!!) Utána megint kiléptem, és vissza. Utána jó volt. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Oks várunk holnap :) |
Semmi nem volt. Az az egy darab (egyébként hibás) térképkocka.
(Azért hibás, mert én a városban álltam, tehát nem láthattam volna folyórészletet - vagy mi az...) Direkt megvártam, amíg a böngésző fullra tölti az oldalt. Ennyi. Kattingattam is, hátha csak szétesett a térkép - mivel régebben mozgással helyre lehetett "rántani". Nem jött be. Ezért léptem be újra. utána minden jó volt, és utánam a többiek is be tudtak lépni. :) |
Quote:
|
Jóéjt, holnap jöszök. Hagyjatok pár polgárt nekem is. :D
|
Ati,
ha már megnézed a faágat akkor légyszíves nézz rá a kovakőre is mert 1500 mp-ből egy darabot sem találtam a tárnában sima kereséssel. Akkor majd holnap! |
Quote:
|
Egyoldalú csatával találkozott-e valaki tegnap este óta? (Addig azt mondtáok, hogy nem. :))
|
All times are GMT +1. The time now is 04:01. |