Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Miért az óriást hiszi mindenki a legjobb fajnak????? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=329)

Betelgeuse 05-09-2008 14:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 173811)
Még van pár olyan téma, amihez egy éve senki nem szólt hozzá, hajrá, azokat is keresd meg...

Nem listáznád ki ha ráérsz? Nincs kedvem keresgélni:)

Andrew 05-09-2008 14:59

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 173817)
Nem listáznád ki ha ráérsz? Nincs kedvem keresgélni:)

Nem keresgélni kell, hanem gondolkodni :D:D

laci 05-09-2008 15:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 173811)
Még van pár olyan téma, amihez egy éve senki nem szólt hozzá, hajrá, azokat is keresd meg...

De Ati, ha ennyire zavar hogy előkerülnek régi témák, akkor miért nem zárod le őket?

Ati 05-09-2008 15:16

Quote:

Originally Posted by laci (Post 173823)
De Ati, ha ennyire zavar hogy előkerülnek régi témák, akkor miért nem zárod le őket?

Az elmúlt 2 és fél év alatt nem túl sokszor jött a fórumra olyan ember, akinek mindenáron az egy évnél régebbi témákhoz kellett feltétlenül hozzászólnia. Most akadt egyvalaki, aki már nem először teszi ezt. Úgy érzem, hogy egy ember miatt teljesen felesleges lezárogatni a régi témákat. Sokkal logikusabb, ha elbúcsúzunk attól az egy embertől, akinek ez a hobbija. Így ha valaki TÉNYLEG hozzá szeretne érdemben szólni régebbi témához, az nincsen egy-két ember miatt ebben korlátozva.

szamóka 05-09-2008 20:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 173828)
Sokkal logikusabb, ha elbúcsúzunk attól az egy embertől, akinek ez a hobbija.

Csak ne feledd el kibővíteni a fórum szabályzatát egy olyan ponttal, hogy "Regisztráció után csak olyan témához szólhatsz hozzá, amelyben az utolsó hozzászólás óta nem telt el egy év".

Druida 05-09-2008 20:21

OFF/

félig értem Atit, mert én se szeretem amikor 1éves témákat bolygatnak fel. másrészt viszont nem nagyon értem mi abban a baj, ha vki kifejti a véleményét akármilyen régi témában. legyen az új tag, vagy régi. ha meg ezt nem szabad csinálni, akkor télleg írd be súgóba, mert sok új nem tudja hogy ez téged zavar.

Inczi 05-21-2008 16:38

Sziasztok!!!
En is az oriasra szavaznek, jo kiepitessel, minimalis tolival csak vari meg hadi, nagyon jol lehet vele haladni :)))

Valezius 05-24-2008 12:27

Talán ide tartozik a leginkább.

Valaki magyarázza már el nekem, hogy miért kapott az óriás anno katonai bónuszt?
Nem teljesen logikus, hogy egy varázsló fajnak ilyenre lenne szüksége :)

Zoli 05-24-2008 12:41

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 176589)
Talán ide tartozik a leginkább.

Valaki magyarázza már el nekem, hogy miért kapott az óriás anno katonai bónuszt?
Nem teljesen logikus, hogy egy varázsló fajnak ilyenre lenne szüksége :)

azért mert nem varázsló faj, hanem egy faj, aminek kevés tolira van szüksége szvsz.
a katonai bónusz,az logikus, mivel nagy állatok, a lakáshelyzeti az nem :D

Valezius 05-24-2008 12:43

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 176604)
azért mert nem varázsló faj, hanem egy faj, aminek kevés tolira van szüksége szvsz.
a katonai bónusz,az logikus, mivel nagy állatok, a lakáshelyzeti az nem :D

Ha nem varázsló faj, akkor miért írhatja 40%-ig a varitekit, és miért kap varázslókra bónt?
Meg amúgy is ;)
Quote:

a varázslataikat az ősfajoktól teljesen eltérő módon hozzák létre, olykor elképesztő könnyedséggel.

All times are GMT +1. The time now is 15:12.