![]() |
Quote:
Anyumtól kaptam még a kemény fedeles ETK-t szülinapomra és onnantól anyukám drága rájött, hogy elkövette élete egyik legnagyobb baklövését :D Amúgy nekem maga a világ tetszik, a hangulat.. meg a nosztalgia :p |
Szegény aquirokat állandóan bántják, hogy milyen csúnyák meg gonoszak, meg minden...
Pedig a sumi sejteti, hogy ők voltak az elsők ezen a ööö..."világon", így a föld elviekben az övék volt (a teremtőjük nekik adta), mindenki más betolakodó, hóditó csak szemükben. Némelyik aquir öregebb, mint az emberek istenei, szal annyira nem egyértelmű a jogi probléma, ugyebár...:) |
Deni :) Nekem anyámék nem merték megvenni, mert látták mijen lelkesen nézegetem mellette a többi Mókusos könyvt és tudták, h ha eccer engednek akkó nem lesz fék :)
Massza :) Hát eléggé bonyolult is lenne jogi úton megoldani :) "Bíró a felekhez: -És most felkérem az Aquirok képviseletében megjelent Ősatyát, hogy tartsa meg beszédét. -Hát ké .... most mijért pusztult meg mindenki? Hahó? Hát akkor kinek magyarázzak? |
Na pont ezért nem jogi síkon folyik a pereskedés :)))
Hanem a jó öreg acél, amivel életet kizáró bemetszést okozunk a páciensen, aki erre azonnal és visszamenőleg is elismeri igazunkat és érveink pontosságát. :D |
De a "műtét" előtt (vagy utánna is, elvégre a nekromancia sok mindenre képes) azért aláírja a szervei felajánlásáról szóló nyilatkozatot, még akkor is ha csak borotválást kért. :)
|
ömm.. nincs meg vkinek a Harcosok kiegészítő ebook formában ? :rolleyes:
|
Nekem megvan, de 34 MB...
|
Én meg asse tudom mijaza ebikönyv vagy mi :D:D:D:D
Illuzijonista aquir-nak "álcázza" magát erre jön szembe egy másik aquir: -De jó! Végre beszélgethetek az anyanyelvemen! |
Utolsó mondás(s)ok:
JK: Én tudom ám, hogy aquir alakváltó vagy... JK: Mit is mondtál, honnan jöttél? JK: hát láttam az imént egy elfet, de elég szurtos ábrázata volt... JK: na itt most felmászok... A kedvencem (a mesélésem alatt történt): JK: KM te ott azt rosszul rajzolod... |
JK: Né má! Mekkora repülő gyík jön ottan!
JK: Akkor most berontunk és elvágjuk azoknak az imádkozó szerzeteseknek a nyakát és jól kiraboljuk a templomot. Tharr templomt :) JK: Tudok egy rövidebb utat! |
All times are GMT +1. The time now is 02:58. |