![]() |
Al Pacino 1993-ba legjobb ffi főszereplő Oscar-t kapott. Ez azért már messziről mutatja hogy milyen film. Sztem is jó
|
Quote:
|
Most néztem meg a Ház a tónál c. filmet, nem hiszem h alapfilm lenne, de sztem egy jó film. Nem szeretem az ilyen időben ugrálós filmeket, főleg hogy egy hülyeségen alapul, de ez most vhogy tetszett:)
|
Szemtől szemben (Heat)
r: Michael Mann fsz: Al Pacino, Robert De Niro, Val Kilmer Azért a mellékszereplők között is vannak ismert szinészek pl Jon Voight, Ashley Jud, Tom Sizemore, Natalie Portman stb Abszolút nem érdekel, hogy alapfilm e vagy sem (mert páran felakadtak itt anno, hogy alap vagy sem), de az biztos, hogy nagyon jó film. Nah a borítón ilyeneket ír hogy: - Két megszállot férfi a törvény ellentétes oldalán - Bámulatos nagystílű mestermű Szóval... mindenkinek ajánlom :cool: |
A szakasz, Keresztapa, és persze minden ami robert de niro, harcosok klubja, blöff, a ravasz az agy...stb..:cool:
|
Elég régen írtam ide, de ma úgy érzem olyan filmet láttam, ami minden képp alapfilm kell hogy majd legyen. Szabadság szerelem. Láttam már sok '56-os filmet, bár azok nem ilyes stílusúak voltak, de ez messze a legjobban tetszett. Hátborzongató volt nekem, és aki ismeri a film történelmi hátterét (minden magyarnak ismerni kell/kellene) az érzi, hogy milyen világ is lehetett az... Nagyon jó film!
|
Nálam a Szikla és Gladiátor az alapfilm, nem tudom őket megunni. Emellet még sok mást is szeretek, de őket favorizálom.
|
Quote:
|
Nekem a Baywatch kevésszereplős Babewatch változata jött be:)
|
Quote:
Amikor reng a föld (színes magyarul beszélő amerikai dokumentumfilm, 55 perc) |
All times are GMT +1. The time now is 03:58. |