![]() |
Valaki legyen szives megmondani, hogy mi az értelme annak, hogy szintenként növekvő bónusz adódna az élőhalottnak.
Miben különböznek a szintek a maximális hektárszámon kivül? Hisz minden más arányosan növekszik, azaz a veszteségek, költségek, stb. (kivéve 1/A-t) Csak ki lehet jobbat is találni, minthogy szintenként nyolcmillió százalék plusz támadópont és 6 millió százalék plusz férőhely. Emlitettem javaslatokat a 249. és a 328. hozzászólásban. Szerintem különlegesebb erősitések kellenének, mint az össze-vissza százalékok. |
Quote:
|
Quote:
Amugy meg, szamolhattam volna elittel is az arany nem valtozik, es ha megkapja az automatikus vedelmet (amit teszem hozzam tamogatok) akkor maris nem olyan rossz a vedelme. |
Felmerült bennem még 1 lehetőség a hulla erősítéséhez, ha nem kapja meg a védelmet, akkor a támadó seregeket, kellene gyengíteni. A hulla elvileg már egyszer meghalt, mi lenne ha az ellene irányuló seregeken nem lenne vérszomj, így azok 30% al gyengébbek lennének. Az alsó 2 szinten a hulla még 700 hekiig kb játszható faj feljebb már nem nagyon, s ez a sereg erejének a csökkentése magasabb hekin sokkal jobban fájna egy hadinak mint alacsony hekin, így a hulla ahogy jelen pillanatban gyengül minnél feljebb van úgy abban az esetben nem gyengülne, hiszen az ellene támadók gyengülnének picit. + ehez még támadóbónusz, + több férőhely, esetleg betegség növelés illetve infó szerzés, elég kemény kis faj lenne.
|
Quote:
Szerintem ez azért nem jó, mert levelek ezrei mennének a supportra, hogy pattantam a hulláról, amit simán be kellett volna vernem, szar a játék! :) |
Quote:
Azt kérdezed, miért szintenként változik a hadibon. Egyszerű a válasz, mert fölfele haladva egyre értékesebb a föld, és ezért erősebb az országok hadi beállítottsága. Legyen az védekező, vagy támadó jelegű. Először addig kellene eljutnunk, hogy mekkora legyen az ütő ereje. Utána beszélhetünk különböző különlegességekről, mint a szupervándor, a gyújtásrezisztencia, a varázslók nélküli információszerzés, vagy a büntető betegségről. Ha mind ezek meg vannak megpróbálhatjuk összefésülni az egészet. |
Látva hogy mennyire fellendült a határtalan ötletelés a hulláról, egy négyes csopi derekán összeszámláltam gyorsan mennyi körülöttem az arányuk. 19%. Föntebbi csoportokban kevesebben vannak, lentebbiben talán többen - ez közbevetőleg válasz arra Csempének hogy pl miben különböznek a csoportok a földterület nagyságán kívül.
Szóval mindenki aki erősíteni akarja a hullát, gondolom számol avval, hogy több lesz ebből a fajú országból. Mondjuk a kiragadott esetnél maradva a mostani környezetemben nem minden ötödik, hanem minden negyedik lenne zombi. Természetesen aki egysíkúbb játékra vágyik a jelenleginél, talán még örülne is ennek. Én viszont annál kevésbé. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ennek megfelelően kellene kb erősíteni a hullát. Egyéniben az orknak a vérszomjat még fel kell raknia, arra megy még néhány hektár barakkból. Hullának nincsen védelem varázslata, azt ellensúlyozza valamennyire a betegség. Alig tud termelni (mindenki lelopja), cserébe hoz katonákat -ez még mindig inkább negatív egyenleg. Mindenki tudja ártózni, akármilyen messziről -egy esetleges ütés után hetekig, sokezer pont távolságból is jön a tűzgolyó, rengés (ez utóbbi ugyan gyengítetten) -javaslom, hogy a vari reziszt a támadott hullától való ponttávolság szerint erősödjön (mint a toliknál a 10k pont szerint), és kb 20% ponttávolság után (hulla pontszámának a 20% -ánál nagyobb ponttávolság esetén) legyen 0 az okozott kár. Vagy ugyanilyen lineáris függvény alapján legyen egy alap mágikus védereje (a katonia véderőhöz hasonlóan), ami ponttávolsággal erősödik. Pl úgy belőve, hogy a hulla értékétől való %-os eltérésnyi % óriás templom (100% morállal) éppen ne vigye át. Tehát egy 150k pontos hullának az ártózásához 5k pontról szükség lenne 3.3% templomra, 30k pont távolságból pedig 20% templomra (a hulla területe alapján órisától max tekerccsel 100% morállal). (mindenki számoljon rá varázsló értékeket ha szeretne, jelenleg az elv a lényeg :) ) Ha nem sikerül a varázslat, akkor kiderülhetne számára, hogy ki próbálta ártózni (mégha nagyon messze van is az illető). |
All times are GMT +1. The time now is 20:41. |