Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   X top, avagy hogyan kell ügyesen játszani (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2642)

none 09-30-2008 18:59

10+ orit visz vki s-ben? nem kéne butaságokat beszélni.. ha meg így van, és tudod bizonyítani ne a fórumon írd le.. (vagy ha nem így értetted, akkor miért kéne 10 ori ahhoz amihez másnak egy is elég?)
másik dolog, hogy kis csoportban 200 hekis ori is fixen tudja tartani az árakat.. legalábbis nekem régebben simán sikerült T-ben:)

Andrew 09-30-2008 19:05

Quote:

Originally Posted by none (Post 192210)
szóval ilyeneket le lehet írni orikrol? akkor azt is le lehet írni fórumon, hogy egy szöviben a tagok milyen felállásban vannak?
éplistát nem teszel fel?:)

Quote:

Originally Posted by none (Post 192240)
10+ orit visz vki s-ben? nem kéne butaságokat beszélni.. ha meg így van, és tudod bizonyítani ne a fórumon írd le.. (vagy ha nem így értetted, akkor miért kéne 10 ori ahhoz amihez másnak egy is elég?)
másik dolog, hogy kis csoportban 200 hekis ori is fixen tudja tartani az árakat.. legalábbis nekem régebben simán sikerült T-ben:)

Csak bennem ébredt fel a kisördög, hogy itt valami nem oké? :rolleyes:

Tsobi 09-30-2008 19:11

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 192241)
Csak bennem ébredt fel a kisördög, hogy itt valami nem oké? :rolleyes:

Egyértelmű,hogy egy jómadár az S topból :) Vagy A jómadár,ugye ..

:)

[HTPA]GeeForce 09-30-2008 19:17

Arra kíváncsi vagyok, mikot uralta a T-t egy 200 hekis oriból. :D Elég rég lehetett. :D

Princ 09-30-2008 19:19

Quote:

Originally Posted by none (Post 192240)

E/1-ben beszéltem.
Hogy mit kéne bizonyítanom? Jobb ha nem értem. :D

Andrew 09-30-2008 19:19

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 192243)
Egyértelmű,hogy egy jómadár az S topból :) Vagy A jómadár,ugye ..

:)

Én nem vagyok aktív már egy éve, úgyhogy nem tudhatok én ilyesmit :p
De abból amiket mond, le lehet szűrni némi következtetést. :)

none 09-30-2008 19:51

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 192244)
Arra kíváncsi vagyok, mikot uralta a T-t egy 200 hekis oriból. :D Elég rég lehetett. :D

egy két hónappal az után hogy léptél
ja, és nem a T-t csak a nyersipiacrol beszéltem..

[HTPA]GeeForce 09-30-2008 20:28

az alattunk lévő topszövi nem nyomott el a piacon? :D

(esetleg szövitag voltál, úgy mint én? 3 nagy ori +1 200 hekis raktárország? én tekercsraktár voltam a 3 legnagyobbnak)

Mindenesetre gratulálok, hogy egyedül elvitted a nyerset a nagyoktól.

none 09-30-2008 20:45

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 192259)
az alattunk lévő topszövi nem nyomott el a piacon? :D

(esetleg szövitag voltál, úgy mint én? 3 nagy ori +1 200 hekis raktárország? én tekercsraktár voltam a 3 legnagyobbnak)

Mindenesetre gratulálok, hogy egyedül elvitted a nyerset a nagyoktól.

ugye nem tévedek és kb 1 éve léptél?.. nem hiszem hogy tévedek, de lehet.. de addigra a nagy oril szabiztak az új szabályok bevezetése miatt, illetve léptek változó.. szóval nem volt nehéz:) vagy most nem 4/k-ban 600 hekin pihen az orid?:)
de ezt nem hiszem, hogy a témához kapcsolódna amúgy..

[HTPA]GeeForce 09-30-2008 21:18

olyan régen léptem volna?:D Meglehet. én már nem emlékszem. asse tudom hány hekin pihenek, mivel beújráztam a K-ban. De ez már nagyon off. Mindenesetre grat a T-hez. :D

All times are GMT +1. The time now is 15:14.