![]() |
Steve, szereted a könnyű melót mi? :D
Ati, tényleg hol jársz te most? nem nagyon látunk játékban... nem érsz rá ennyire? :rolleyes: :eek: |
Quote:
|
végülis tényleg el vagy havazva, nade hogy bírod játék nélkül :D:D:D:D
|
Kezdőnek számítok, ezért ide írom a kérdésem:)
Arra lennék kíváncsi, hogy publikus-e a képlet ami alapján a rendszer számolja a seregek sikerességét? Pl ha megyek 1 nagy sereggel vagy két kissebbel , mennyi a zsákmánybeli különbség? Tudom, hogy a védő/támadó pontok arányától függ valahogy. Azt is tudom, hogy több kis sereg, ha befér, többet hoz/pusztít/stb mint 1 nagy. Legalább a nagyságrendekkel szeretnék tisztában lenni. Válaszokat előre is köszönöm!:) |
az úgy van hogy a zsákmány az fix, nem függ a támadó védőerőtől. max a veszteségnél lehet valami stikli benne...
szóval 1 nagy sereg az kicsit több, mint feleannyit hoz, mint kettő kisebb. mert az első kisebb ugyanannyit visz mint a nagy, a második meg a frissüld adatok alapján visz ugyanannyi %ot... tehát földszerzésnél egy nagy az ori 7%át foglalja el, a kicsi meg 7% + a megmaradó 93% 7%át... azaz 13.51%ot hoz a két kisebb összességében. |
Értem! Én eddig azt gondoltam, hogy az is számít, hogy mennyivel fér be a sereg (mennyivel több)! Ezek szerint nem.Köszönöm. A különböző támadások százalékait lehet tudni? Bár gondolom próbálgatással megtudhatom,de nem szívesen mészárolnék senkit.Gondolom a földszerzésé akkor 7%.
|
1/A-n kívül 7% a földszerzésé, vagy 8% ha harcos vagy.
1/Aban a szövetségek közötti létszmákülönbség is változtatja, de az más tészta, nem is írom ide... :) A többi támadásfélét én se tudom. |
Quote:
|
Quote:
|
Katonai morál.
Sziasztok,
Arra lennék kíváncsi, hogy a katonai morál milyen mértékben befolyásolja a katonai támadásokat, illetve a védekezést. Konkrétan, ha egy orinak 1000 íjásza van 50 % kat morál mellett, az olyan mintha csak 500 íjásza lenne? Köszi |
All times are GMT +1. The time now is 03:18. |