![]() |
De legalább a hölgy felvitte a morálunkat...és nem is kellett rá költeni :D
|
Az is valami:)
|
Quote:
|
Quote:
(Hogy is volt ez? A saját magaddal való beszélgetésben az a legrosszabb, hogy mindig át kell ülni a másik oldalra... :D) |
Quote:
Na?:D |
Quote:
|
Hmmm
Csodálom hogy a topic még nincs a viccek közt :) |
" © langelikaboxi tegnap 23:23 | Válasz | #2
A hódítós témák törlésre kerültek az érdektelenség miatt. © langelikaboxi tegnap 23:21 | Válasz | #1 A chat csak regisztrált felhasználók számára elérhető ezután, a kultúrált beszélgetés megőrzése céljából! Ezután is ellenőrzöm az ip-címeket és a rendbontókat a továbbiakban is tiltani fogom! " Ehh Cass erről látod totál lecsúsztam :) Marad a bumeráng hallgatás a reggelihez :) |
Jó Reggelt Én egyvalamit tudok De nagyon sérelmezni és mivel ez a sérelmeink topic le is irom....Én az élveboncolást sérelmezem..miröl is van szó ?? Rugjunk bele abba aki nem tud vcisszarugni....Nekem roppant unalmas már ez a beidézek a kiscsajtol valamit és jol lefikázom meg egyebek hagyjátok már légyszi Békén hisz ki lett tiltva nem tud visszaütni..Azért a rendszeres forumlátogatoktol az adminoktol többet vártam...sajnálom hogy képesek voltatok egy sznt alá süllyedni..sztem ez szégyen és gyalázat....
JOGOSAN KI LETT RAKVA ennyi..aztán amiota nincs itt folyamatosan megy a fikázás elég sok ember részéröl..Ha problémátok van Vele menjetek a honlapjára azt intézzétek ott..De a háta mögött ugy hogy még ide sem irhat az sztem szánalmas.. de nagyon.... maradjatok meg ..EMBERNEK Mert ha folytatjátok TI sem lesztek különbek annál a kiscsajnál aki ki lett Tiltva... Amugy Tök jó a bumeráng szinpad inkább azt nézzétek a neten.. |
Quote:
pláne mivel elkezdtünk kételkedni abban, hogy lány-e egyáltalán :p |
All times are GMT +1. The time now is 07:08. |