Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Sérelmeink (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1818)

Tsobi 05-24-2007 22:57

De legalább a hölgy felvitte a morálunkat...és nem is kellett rá költeni :D

dumdum 05-24-2007 23:01

Az is valami:)

Batu 05-24-2007 23:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 98479)
Szegény Batu meg nem hallgat a szép szóra, és nem állítja az íjászokat 50%-ra támadáskor... Ejj-ejj... :D

Szánom-bánom:( Ha átállítom 50%-ra meg dobok 2k vipet akkor felengedtek?:D

Ati 05-24-2007 23:02

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 98373)

A dúrva az, hogy semmit nem mondtam, ami ellene szólt volna, de mostmár mindegy...

Tudod milyen zavaró, amikor az ember saját magával beszélget, és valaki beleszól? ;)

(Hogy is volt ez? A saját magaddal való beszélgetésben az a legrosszabb, hogy mindig át kell ülni a másik oldalra... :D)

Cassandra 05-24-2007 23:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 98483)
Tudod milyen zavaró, amikor az ember saját magával beszélget, és valaki beleszól? ;)

(Hogy is volt ez? A saját magaddal való beszélgetésben az a legrosszabb, hogy mindig át kell ülni a másik oldalra... :D)

Nem tudom, de még ma éjjel kipróbálom közösön.:P:D
Na?:D

Remedy 05-25-2007 01:54

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 98482)
Szánom-bánom:( Ha átállítom 50%-ra meg dobok 2k vipet akkor felengedtek?:D

Ha az en orimra dobsz, siman felengedlek, es meg csak nem is utlek, mert aki sok vipet rak az orimra, az tudvalevoleg serthetetlen lesz es mindenkit betud utni :)

Goldy 05-25-2007 05:42

Hmmm
Csodálom hogy a topic még nincs a viccek közt :)

Goldy 05-25-2007 05:46

" © langelikaboxi tegnap 23:23 | Válasz | #2
A hódítós témák törlésre kerültek az érdektelenség miatt.

© langelikaboxi tegnap 23:21 | Válasz | #1
A chat csak regisztrált felhasználók számára elérhető ezután, a kultúrált beszélgetés megőrzése céljából! Ezután is ellenőrzöm az ip-címeket és a rendbontókat a továbbiakban is tiltani fogom! "

Ehh
Cass erről látod totál lecsúsztam :)

Marad a bumeráng hallgatás a reggelihez :)

Blacky 05-25-2007 06:13

Jó Reggelt Én egyvalamit tudok De nagyon sérelmezni és mivel ez a sérelmeink topic le is irom....Én az élveboncolást sérelmezem..miröl is van szó ?? Rugjunk bele abba aki nem tud vcisszarugni....Nekem roppant unalmas már ez a beidézek a kiscsajtol valamit és jol lefikázom meg egyebek hagyjátok már légyszi Békén hisz ki lett tiltva nem tud visszaütni..Azért a rendszeres forumlátogatoktol az adminoktol többet vártam...sajnálom hogy képesek voltatok egy sznt alá süllyedni..sztem ez szégyen és gyalázat....
JOGOSAN KI LETT RAKVA ennyi..aztán amiota nincs itt folyamatosan megy a fikázás elég sok ember részéröl..Ha problémátok van Vele menjetek a honlapjára azt intézzétek ott..De a háta mögött ugy hogy még ide sem irhat az sztem szánalmas.. de nagyon....
maradjatok meg ..EMBERNEK
Mert ha folytatjátok TI sem lesztek különbek annál a kiscsajnál aki ki lett Tiltva...
Amugy Tök jó a bumeráng szinpad inkább azt nézzétek a neten..

Zsáni 05-25-2007 06:42

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 98474)
Nono... engem ne említs egy lapon semmilyen kimondhatatlan nevü... Öhmmm... komoly fejbeni problémákkal kűzdő emberrel.:P

szintén!!!!!!!
pláne mivel elkezdtünk kételkedni abban, hogy lány-e egyáltalán :p

All times are GMT +1. The time now is 07:08.