![]() |
Quote:
Igazából tényleg ez a jelentéktelenebb része, de a logika szerint tényleg ennek is az eredeti normális mértékre lehetne visszaesni |
Quote:
|
Quote:
bár nem jártam még A-ban nem tudom ott milyenek a rúnaigények, ezért amit mondatam azt 2.csopig mondtam, odáig vagyok egyenlőre "jártas" másrészt ha olyan nagy kiadás akkor senki nem fog passzióból ártózni, hanem rúnát tartogat a háborúkra |
40-80%-os ártó maluszal én ki tudnék békülni, tán még a tolvaj elfemmel is...
Kutyulinak az a (barakk+2*torony)/összterület számítása tetszik, bár az nem 14-14% amivel el lehet érni hanem inkább 13-13%, de istenem, valamit valamiért... |
Quote:
másrészről sokat számithat az az 5xös rúna... én már nem 1x vettem piacon rúnát, pedig nem is ártóztam csupán védelem/szieszta volt fent, viszont folyamatosan kaptam a száraz vihart, azért könnyen elfogy ilyenkor, és ha emellé ártóztam is volna... |
elhiszem h pácban kell a plusz rúna, de akkor az előbbin javítok kicsit:
az elf alapvetően könnyen tud rúnát szerezni:2 felállást javasolnak elf-el és ezek az ésszerűek: a hadis egy két jó fosztással könnyen juthat rúnához, a tolis meg lop egy keveset ha pakolnák rám a szárazat meg a vihart azért úgy nekem is elfogyna, de az 5*ös rúna egyértelműen a heccből ártózók ellen van(akikkel én még sosem találkoztam), szerintem ez egy olyan dolog amit mi engedhetünk, inkább jobb varázslás, viszonylag sok rúnával, mint h ne bírjunk varázsolni kevés rúnával se |
Quote:
|
Quote:
nah tolis orivaa ezt nem néztem, meggyőztetek, bele se merekgondoloni,h mennyibe kerülhet egy lekészülizés:( |
Quote:
és ez csak 400heki... |
Quote:
----- Ha a 80%-os malusz csökkentése csak 50%-ig elképzelhető, lehet h nem éri meg az egész tornyos-barakkos bonyolítás az egészet.. Már most is úgy néz ki az elf leírás, mint egy káposzta. (folt hátán folt) Az elkeseredett elfek lehet hogy beletörődnének a malusz egy sima mérséklésébe is. (?) ----- A rúnafogyasztás drasztikus megemelése hátterében lehet hogy egy korábbi megbeszélés áll. http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1005 Mondván h 2 legyet egy csapásra. |
All times are GMT +1. The time now is 12:14. |