![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Időutazás egy középkori világba, ahol a Te döntéseidtől függ egy egész ország sorsa. Próbáld ki milyen vezető lennél, harccal, vagy diplomáciával lehet a Te országod a legnagyobb... Melyik stratégia lesz a nyerő? Harcos? Kereskedő? Varázsló? |
goldi mi a bajod? hogy begyujtottak A ba és akkor egyből véltoztatgatni kell a szabályokon?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A bajom szimplán az hogy az elf a többi fajhoz képest aránytalanul tápos volt... Most lehet utálni azért is lehet utálni hogy a mészár is az én ötletem volt... |
azt mondtatok ne beszeljunk A-rol :)
voltam elffel! a-ban is. 1x. kar volt :D 65% torony es barakk mellett is vakon atmennek rajta az orkok. az orkok ilyenek. mindenkin vakon atmennek. ezert is lettem ott ork :D ott speciel nem erdekli az embert ha legyujtjak mert hiphopp elhuz a kornyekrol. a nyersanyag meg ingyen van. onellato orszagot 1ben mindig le fognak verni idonkent. akar elf, akar nem. sztem ez a modositas csak erositette az elf ott szamito ertekeit. (katonai vedelem) punktum :) |
Quote:
|
tudod mit goldi! ha végigviszel a 5. szintről 1 gyors csopiba 1 orit az 1. szintig most elffel egyedül mf ként akkor minden elismerésem...
|
All times are GMT +1. The time now is 00:00. |