Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Elf faj faji sajátosságainak változása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1779)

-(0Kristóf0)- 05-07-2007 17:16

Quote:

Originally Posted by Blacky (Post 93647)
Szeretném megkérdezni hogy hol van leirva a hoditoban bárhol is hogy KÖTELEZÖ és CSAKIS HÁBORUVAL LEHET ELÖRE HALADNI ?????
sztem sehol meg légyszives ne általánosits mert nem hiszem hogy az lenne a jellemzö hogy unalombol gyilkolnak az ELF-ek ez tiztára nonszensz..probálj meg légyszive s pl a 4-ben vagy a 3-ban passziobol gyujtogatni..Ráadásul ha MF vagy és kiszurják hogy ELF valahogy tuti rádszáll egy Fél-elf Oriás varis meg két hadis szövi azt addig nem nyugszanak mig kitekiznek..ez az unalmamban gyujtok dolog max az A ban ha van..De ott meg unalombol az orkok meg elviszik a földet egy egy akkor...

Tiszta szívemből beszélsz!

-Hiena- 05-07-2007 17:16

Quote:

Originally Posted by Blacky (Post 93647)
Szeretném megkérdezni hogy hol van leirva a hoditoban bárhol is hogy KÖTELEZÖ és CSAKIS HÁBORUVAL LEHET ELÖRE HALADNI ?????
sztem sehol meg légyszives ne általánosits mert nem hiszem hogy az lenne a jellemzö hogy unalombol gyilkolnak az ELF-ek ez tiztára nonszensz..probálj meg légyszive s pl a 4-ben vagy a 3-ban passziobol gyujtogatni..Ráadásul ha MF vagy és kiszurják hogy ELF valahogy tuti rádszáll egy Fél-elf Oriás varis meg két hadis szövi azt addig nem nyugszanak mig kitekiznek..ez az unalmamban gyujtok dolog max az A ban ha van..De ott meg unalombol az orkok meg elviszik a földet egy egy akkor...

szeretnem megkerdezni, hogy ha neked elfre van idod es tehetseged akkor miert kell neked elonyoket adni a sok idot/energiat rafordito orszagokkal szemben ?

Hege 05-07-2007 17:16

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 93649)
mi is a játék neve? Felfedező?

Időutazás egy középkori világba, ahol a Te döntéseidtől függ egy egész ország sorsa. Próbáld ki milyen vezető lennél, harccal, vagy diplomáciával lehet a Te országod a legnagyobb... Melyik stratégia lesz a nyerő? Harcos? Kereskedő? Varázsló?

Rém 05-07-2007 17:16

goldi mi a bajod? hogy begyujtottak A ba és akkor egyből véltoztatgatni kell a szabályokon?

Blacky 05-07-2007 17:18

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 93649)
mi is a játék neve? Felfedező?

De akkor hol van leirva hogy TILOS FELFEDEZÉSSEL elörejutni ?? akkor vegyétek ki a felfedés lehetöségét is ien egyszerü:)

Remedy 05-07-2007 17:19

Quote:

Originally Posted by Blacky (Post 93656)
De akkor hol van leirva hogy TILOS FELFEDEZÉSSEL elörejutni ?? akkor vegyétek ki a felfedés lehetöségét is ien egyszerü:)

Mar kivettek.... :)

Goldy 05-07-2007 17:19

Quote:

Originally Posted by Rém (Post 93654)
goldi mi a bajod? hogy begyujtottak A ba és akkor egyből véltoztatgatni kell a szabályokon?

Ó igen ez csak azért van mert engem felgyújtottak, én vagyok az elfek antikrisztusa, ide kell lőni....

A bajom szimplán az hogy az elf a többi fajhoz képest aránytalanul tápos volt...
Most lehet utálni azért is lehet utálni hogy a mészár is az én ötletem volt...

-Hiena- 05-07-2007 17:21

azt mondtatok ne beszeljunk A-rol :)
voltam elffel! a-ban is. 1x. kar volt :D
65% torony es barakk mellett is vakon atmennek rajta az orkok. az orkok ilyenek.
mindenkin vakon atmennek. ezert is lettem ott ork :D
ott speciel nem erdekli az embert ha legyujtjak mert hiphopp elhuz a kornyekrol.
a nyersanyag meg ingyen van.
onellato orszagot 1ben mindig le fognak verni idonkent. akar elf, akar nem.
sztem ez a modositas csak erositette az elf ott szamito ertekeit. (katonai vedelem)
punktum :)

Blacky 05-07-2007 17:21

Quote:

Originally Posted by -Hiena- (Post 93652)
szeretnem megkerdezni, hogy ha neked elfre van idod es tehetseged akkor miert kell neked elonyoket adni a sok idot/energiat rafordito orszagokkal szemben ?

szeretném elmondani hogy sztem az elönyök és hátrányok nem csak a Hodfüggö monitortbámulo éjjel oracsörgésrekelö zombiknak jár hanem pl azoknak is akiknek nincs esetleg annyi idejük a hodra mint egy kettö függönek..Sehol nem láttam leirva a fajválasztásnál hogy pl csak akkor választhatom az orkot ha napi 24 orában játszom és sehol nincs az sem leirva hogy ELf fel csak akkor lehetsz ha nincs idöd, d eha ELF-fel avgy akkor nem kaphatsz csak max 3 kék számot azt is minden páros évben...ne viccelj már:eek:

Rém 05-07-2007 17:22

tudod mit goldi! ha végigviszel a 5. szintről 1 gyors csopiba 1 orit az 1. szintig most elffel egyedül mf ként akkor minden elismerésem...

All times are GMT +1. The time now is 00:00.