Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Tippek törpe országoknak... Stratégiák törpékkel... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=167)

Paliking 06-22-2010 09:15

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 256774)

Bar en mar tudas nelkuli mf torpeket is lattam mar pl a B elso helyen... :P

ezt nem veszem magamra :D

none 06-22-2010 09:19

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 256774)
Jatszottam igen, es egyaltalan nem ertek Veled egyet.

Ennyi erovel ujrazhatna is.. Nem latom sok ertelmet annak, amit irsz. :)

Amugy meg szovis torpet konnyebb beverni, mint mf-et... :P Plane 2-3 belepessel... Szoval ebben sem ertek egyet.

Idegrendszer es/vagy kapcsolatrendszer kell hozza, es jatektudas, ennyi.

Bar en mar tudas nelkuli mf torpeket is lattam mar pl a B elso helyen... :P

a gyakorlat nem azt mutatja, mint amit te állítasz, de feleslegesnek látom veled a vitát..:D
de szerintem ne mond egy kezdőnek, aki 2-3szor lép be, hogy érdemes törpével menni..:)
én válaszoltam a kérdésére te meg belekötsz.. részemről lezárom a vitát, mert értelmetlen..
(ja igen mf törpe újrázhat, de akkor minek termelt? mindegy..:D)

szoviet t56 06-22-2010 09:57

Quote:

Originally Posted by none (Post 256776)
de szerintem ne mond egy kezdőnek

ha a törpére értetted akkor igaz
mert eddig elffel voltam a legtöbbet de kipróbáltam már az óriást, hullát, félelfet és a gnómot rendszeresen a 5.-dik szinten, és most a törpét szeretném, mert itt olvasgatom hogy a 4.-dik szinttől felfelé ha kicsit szívás is szépen lehet felfelé haladni és nehéz a padlóra küldeni a sok termelés és pénz miatt
ezért érdekell, hogy mennyire életképes iskola vagy munka mellett 2-3 belépéssel, mert azt itt nem nagyon olvastam
természetesen azt sem akarom hogy hétköznap szabin vagyok és hétvégén meg játszok mert akkor többet tudok belépni, mert az sem valami jó

Paliking 06-22-2010 10:03

Quote:

Originally Posted by szoviet t56 (Post 256779)
ezért érdekell, hogy mennyire életképes iskola vagy munka mellett 2-3 belépéssel, mert azt itt nem nagyon olvastam
természetesen azt sem akarom hogy hétköznap szabin vagyok és hétvégén meg játszok mert akkor többet tudok belépni, mert az sem valami jó

így szerintem semennyire. erre elf kell

Remedy 06-22-2010 10:06

Quote:

Originally Posted by none (Post 256776)
a gyakorlat nem azt mutatja, mint amit te állítasz, de feleslegesnek látom veled a vitát..:D
de szerintem ne mond egy kezdőnek, aki 2-3szor lép be, hogy érdemes törpével menni..:)
én válaszoltam a kérdésére te meg belekötsz.. részemről lezárom a vitát, mert értelmetlen..
(ja igen mf törpe újrázhat, de akkor minek termelt? mindegy..:D)

1. _szerinted_ nem azt mutatja

2. Nem mondtam kezdonek, hogy torpevel legyen, ilyet nemtom hol almodtal.

3. Gondolom ideiglenes szovetsegrol nem hallottal.

4. Szerintem butasagot mondtal, nem is egyet, elmondtam a velemenyem, ennyi.

none 06-22-2010 10:36

Quote:

Originally Posted by szoviet t56 (Post 256779)
ha a törpére értetted akkor igaz
mert eddig elffel voltam a legtöbbet de kipróbáltam már az óriást, hullát, félelfet és a gnómot rendszeresen a 5.-dik szinten, és most a törpét szeretném, mert itt olvasgatom hogy a 4.-dik szinttől felfelé ha kicsit szívás is szépen lehet felfelé haladni és nehéz a padlóra küldeni a sok termelés és pénz miatt

épp ezt írtam előző oldalon, hogy én 2-3 belépéshez nem ajánlom neked a törpét:)
könnyű a padlóra küldeni a törpét (az egyik legsebezhetőbb faj:)) és nem tudsz lépni, ha folyamatossan kiütnek a topból..
törpe nagy aktivitást és türelmet igényel..

vityu 06-22-2010 14:24

Mf törpével vagyok G-ben bőven a TOP30-ban.
Itt van az mnt listám:
Quote:

Meglévő egyezményeid
Jelenleg a következő megnemtámadási egyezményeid vannak érvényben. Ezek bármelyikét megszüntetheted. A kölcsönös egyezmények megszüntetése után azok még 24 óráig érvényben maradnak!

Új egyezmény
Ha új megnemtámadási egyezményt szeretnél létrehozni, akkor itt adhatod meg annak az országnak a számát, akit nem szeretnél megtámadni.
Eddig 1 ország ütött be, egy mf hulla vakon.

Napi 60milla körül termel. Igaz, hogy sokszor benézek egy nap, de nem azért nincs bajom, hanem mert egyszerűen nem foglalkoznak velem. Kell egy egészséges kocsmaszám, és hamar kikopnak a tolvajok mellőled, ahogy haladsz fel. Kell hozzá idegrendszer, ez biztos, mert sokszor egyszerre hárman is lopnak, de normálisan megírt üzenetekkel, simán meg lehet beszélni a lopósok 90%-ával, hogy kérsz egy kis szünetet. :) Mondjuk volt olyan, akinek a szövetségese cserébe felrakott rám 36kör szárazvihart, de hát az már belefér :)

Tehát egy mf törpe igenis eléldegél a top-ban is. Ráadásul 1-2napi termeléséből ha nem is maxot-de elég szépet lehet célzottan fedezni.

szoviet t56 06-22-2010 15:41

Vityu és te milyen éplistával vagy?
és milyen felállásban vagy? gondolom íjj/ló

none 06-22-2010 15:44

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 256804)
Mf törpével vagyok G-ben bőven a TOP30-ban.
Itt van az mnt listám:

Eddig 1 ország ütött be, egy mf hulla vakon.

Napi 60milla körül termel. Igaz, hogy sokszor benézek egy nap, de nem azért nincs bajom, hanem mert egyszerűen nem foglalkoznak velem. Kell egy egészséges kocsmaszám, és hamar kikopnak a tolvajok mellőled, ahogy haladsz fel. Kell hozzá idegrendszer, ez biztos, mert sokszor egyszerre hárman is lopnak, de normálisan megírt üzenetekkel, simán meg lehet beszélni a lopósok 90%-ával, hogy kérsz egy kis szünetet. :) Mondjuk volt olyan, akinek a szövetségese cserébe felrakott rám 36kör szárazvihart, de hát az már belefér :)

Tehát egy mf törpe igenis eléldegél a top-ban is. Ráadásul 1-2napi termeléséből ha nem is maxot-de elég szépet lehet célzottan fedezni.

értem ezek szerint napi 2-3 belépéssel ajánlod neki a törpét..

vityu 06-22-2010 16:23

Quote:

Originally Posted by none (Post 256816)
értem ezek szerint napi 2-3 belépéssel ajánlod neki a törpét..

Nem mondtam, hogy ajánlom. Viszont nem lenne értelme azt mondanom, hogy a gyakori belépés miatt nem ütnek le, mert ez nem igaz. Gyakorlatilag a belépéseim nagy többsége távolozással zajlik, meg a képzések, termelés eladásával.

All times are GMT +1. The time now is 14:14.