![]() |
Quote:
|
Quote:
de szerintem ne mond egy kezdőnek, aki 2-3szor lép be, hogy érdemes törpével menni..:) én válaszoltam a kérdésére te meg belekötsz.. részemről lezárom a vitát, mert értelmetlen.. (ja igen mf törpe újrázhat, de akkor minek termelt? mindegy..:D) |
Quote:
mert eddig elffel voltam a legtöbbet de kipróbáltam már az óriást, hullát, félelfet és a gnómot rendszeresen a 5.-dik szinten, és most a törpét szeretném, mert itt olvasgatom hogy a 4.-dik szinttől felfelé ha kicsit szívás is szépen lehet felfelé haladni és nehéz a padlóra küldeni a sok termelés és pénz miatt ezért érdekell, hogy mennyire életképes iskola vagy munka mellett 2-3 belépéssel, mert azt itt nem nagyon olvastam természetesen azt sem akarom hogy hétköznap szabin vagyok és hétvégén meg játszok mert akkor többet tudok belépni, mert az sem valami jó |
Quote:
|
Quote:
2. Nem mondtam kezdonek, hogy torpevel legyen, ilyet nemtom hol almodtal. 3. Gondolom ideiglenes szovetsegrol nem hallottal. 4. Szerintem butasagot mondtal, nem is egyet, elmondtam a velemenyem, ennyi. |
Quote:
könnyű a padlóra küldeni a törpét (az egyik legsebezhetőbb faj:)) és nem tudsz lépni, ha folyamatossan kiütnek a topból.. törpe nagy aktivitást és türelmet igényel.. |
Mf törpével vagyok G-ben bőven a TOP30-ban.
Itt van az mnt listám: Quote:
Napi 60milla körül termel. Igaz, hogy sokszor benézek egy nap, de nem azért nincs bajom, hanem mert egyszerűen nem foglalkoznak velem. Kell egy egészséges kocsmaszám, és hamar kikopnak a tolvajok mellőled, ahogy haladsz fel. Kell hozzá idegrendszer, ez biztos, mert sokszor egyszerre hárman is lopnak, de normálisan megírt üzenetekkel, simán meg lehet beszélni a lopósok 90%-ával, hogy kérsz egy kis szünetet. :) Mondjuk volt olyan, akinek a szövetségese cserébe felrakott rám 36kör szárazvihart, de hát az már belefér :) Tehát egy mf törpe igenis eléldegél a top-ban is. Ráadásul 1-2napi termeléséből ha nem is maxot-de elég szépet lehet célzottan fedezni. |
Vityu és te milyen éplistával vagy?
és milyen felállásban vagy? gondolom íjj/ló |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:14. |