![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mondtam is Goldy-nak, hogy várhatott volna még 2-3 napot... Csak hogy tudja miért is megy a kukába :) Mind1, van még országa más csoportokban... Majd "megvizsgálom" őket :D Jah, és köszi a kezdőkkel való együttérzést, és a bíztatást :D (mostanában úgyis mindenki útál itt a külsőn :)) |
Quote:
on amúgy ha látok ilyet akkor én is "összebarátkozok" vele:D |
Jó érzés az igazság bajnokaival egy fórumon működni :p :p :p
|
Quote:
L-ból nekem is van hasonlo történetem kb 20-30 hely környékén történt ,h egy rozzant ember MF elkezdte piszkálni a szövinket, mivel nem tett negy kárt próbáltuk lebeszélni a dologról, ledipizni vele, de erre elkezdett keménykedni hiába próbáltam győzködni, h ember nézzél már kikbe kötsz bele.. Erre 2-3 moráljavító fosztás után a hadiknak, leütöttem földre nekem pont kellett, ebből gondoltam tanul, de ó dehogy 7 körröl elkezdte gyilkolni a varijaimat... a top elején már azért jelentősen sokat kellett volna bontani, h ártsunk neki, nekem meg peregtek a varijaim és néztük tehetetlenül... A diplomácia se naon segített hiába írtam neki h gondoljon már bele mit tehettünk volna vele, ahelyet a jelzés értékű fogalás után... eltel 1 hét h megunta, bíztunk abba hátha vki kiszurja mennyire üthető az orija és leverik, de nem... nos ekkor elgondolkodtató volt számomra az emberi faj távolról való sérthetetlensége... A gyerek megunta a dolgot és mivel nem volt sok pénze ,el kellett volna tartania magát így abbahagyta,és mikor közelebb jött mi meg neki estünk... A végén már sajnáltam értelmetlen háboru min. 400 milla veszteség és 1 szétvert ori. :confused: A csunya h még így isolcsóbban jöttunk ki mintha a közelébe bontunk, az akkor nyers árak és a távolság miatt... |
Törlés
Quote:
Sziasztok! Szeretném tisztázni a Kisbér által félreértett dolgokat. Gyorsba leirom a dolgokat amit akármelyik admin vissza tud keresni.... 1, Békésen építgettem az orimat és mint uj ori aki kamatoztatja a bankba pénzét ugy volt nálam általában 3-4millio amit annak rendje modja szerint le is fosztottak Na ebből volt 7db. természetes 1 ori Kérdem ez nem lehetetleniti el a játékot ? 2, A fosztások után ugygondondoltam visszafosztom a pénzemet és egy orkkal elkezdtem a környéket fosztogatni. 3. Egy nap 6 sereg 3 különböző országhoz ment fosztani olyanokhoz akik még gömbölni se tudtak volna és mf ek voltak 4. Mit ad isten a beütés után kapom rengéseket felülről 8-10 körről. 5. Ekkor határoztam el hogy a rengéseket ledolgozva megnézem melyik kezd el ujra rengetni. 2 orihoz be is néztem hogy állnak az épületei. 6. Kisbér kolléga ekkor érezte azt hogy közbe kell avatkozni és lopni a tekimet 5 napon keresztül ami szintén nem lehetetleniti el a játékomat mert tök szabályos és vagyonokat kereshet vele ha már csak 50db okat tud lopni. 7. Regeltem uj óriás ori ami végül a törlés szintjére jutott. 8. Ezekután légyszives döntsétek el melyik volt fair, A 7-8 sereg amit kaptam fosztás, vagy az 5 napig tartó tekilopás, vagy a 10 körről való rengetés. üdv Tisztelettel. Feta |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Ahogy hallottam az a jelentgetős fajta vagy, tehát miért nem jelentetted? :D Még ha így is volt, ahogy mondtad, nem gondoltál bele, hogy abból a 4 oriból akikhez bementél bulizni 3 ártatlan? És esetleg szeretné élvezni a játékot? Quote:
Összesen 1.5 napig loptam a tekercseidet... Az első "figyelmeztető" üzid 1.5 nappal az újrázásod előtt jött... Quote:
És azok után, hogy nyíltan leírtad nekem, hogy ne lopjam a tekercseidet, mert így nem tudod a török, meg litván kezdőket 7 sereggel beütni, ne haragudj... Tudod ők azok, akik nem gondolkoznak azon, hogy befizetik-e a VIP-et vagy sem. Ott nincs olyan, hogy nincs bankkártyám, stb, stb... Ha egy icipici lojalitás lenne benned, akkor felkarolod ezeket a játékosokat, és nem ütöd őket. Egyértelműen magadba kell nézned, és elgondolkozni, hogy jó-e az, hogy királykodsz az angol kezdőkön, ezzel kompenzálva a magyarban az esendőségedet, vagy elhagyod a hódítót örökre! De hát ki vagyok én, hogy erre kérjelek Téged... És többet nem is szeretnék róla beszélni... Tisztelettel, Robin Kisbér Hood |
Originally Posted by SiMON
4. Mit ad isten a beütés után kapom rengéseket felülről 8-10 körről. Ez lehetséges, be is mutattad nekem. De nem gondolod, hogy valaki azért rengetett mert látta a teljest? És hasonlóan gondolkozik, mint én? Ez is valami játékon kívüli összejátszásnak minősül vagy nem ? |
All times are GMT +1. The time now is 05:21. |