![]()  | 

2 nap eltelt azóta, hogy ez a módosítás bekerült, azt hiszem, hogy akit érint vagy érdekel a téma, az ezidő alatt regisztrált, és mostanra már itt van a fórumon, hogy ezúttal elmondja a véleményét, igaz csak utólag... 
	Elöljáróban azzal kezdeném, hogy nem hiszem el, hogy a kis (5), (6) jelzésű országok, akik rendszeresen fórumoznak a belső fórumon, nem találnak időt arra, vagy nem tartják fontosnak, hogy olvassák a fejlesztéseket. Elhiszem, hogy aki 2 hete játszik, az nem fog a fejlesztésekben részt venni -- ne is tegye. De Amikor pontosan lehet tudni, hogy fejlesztések vannak (és pontosan tudni, mert erről e-mailt kapott mindenki!), akkor azt gondolom nem az a helyes, hogy még véletlenül se nézek oda, majd utólag elkezdek reklamálni, hogy jajj. Éppen ezért NAGYON keserű szájízzel vettem fel ezt a témát azok közé, amivel foglalkozok. Örülnék neki, ha a jövőben nem utólag reklamálna mindenki, hogy jajj mi lett, olyan dolgokban, amiket hónapokon keresztül tárgyaltunk, és amikbe hónapokon keresztül beleszólhatott bárki. Ezekután nézzük, hogy eddig milyen javaslatok születtek: 
 A 6-os javaslatnak túl sok értelme nincs, mindenki beteszi az 1 személyiségű országát az A-ba, és top30%-ot kell teljesítenie, úgyhogy megegyezik a 2-es javaslattal. A 7-es javaslat elvetve. Marad 1-től 5-ig, és a 8-as. Amit én ezek közül nagyon erőltetettnek érzek, az a 3-as, 4-es és 5-ös. Ezek olyan hasraütés-szerű ötleteknek tűnnek nekem. Megkérek mindenkit, hogy maradjunk a témánál, és ne abba az irányba menjen el a beszélgetés, hogy ki miért jobb játékos. Ez a téma nem azért lett létrehozva. Ha erről szeretne valaki beszélgetni, akkor az általános beszélgetések között lehet rá témát nyitni. Maradjunk a témánál. Nem kell, hogy egy nap alatt döntés szülessen, az előző változást is kb 3 hónapig tárgyaltukm vagy talán tovább is (aki nem volt itt, arról nem tehetek, e-mail ment mindenkinek arról, hogy fontos megbeszélések zajlanak, amikbe bárki beleszólhat). De ha egymás szapulására van a téma használva, akkor tuti, hogy sose lesz semmi döntés, mert megunom a téma olvasását. :) Úgyhogy nézzük a konkrétumokat. :) Köszönöm. :)  | 

Quote: 

| 

Storno amit írtam, jogos, hagyjuk.. inkább... 8as:) 
	 | 

Az Ati összegzéséből szerintem a 4-dik verzió érdemes további tárgyalásra. 
	 | 

Quote: 

| 

továbbra is az 1-es verziót támogatom. 
	Ati: Abban teljes mértékben igazad van, hogy hamarabb kellett voln a reagálni. Nehéz a megszokáson változtatni, vártam a maileket, hogy jönnek. Nem jöttek, még akkor sem kattantam rá, csak akkor amikor már lezárták a témát. Mostantól itt leszek igérem:) Én megkérdezném Tuvalu-t is, hiszen ő a "legnagyobb" róka, mit gondol erről. Arrakis: 124883 itt magtalálsz, dobsz egy zöldet és megkapod az infókat.  | 

Tök mindegy melyik, csak ne kelljen felmenni az A-ba 
	 | 

Quote: 

Én személy szerint olyan verziót semmiképp nem támogatok, hogy az A-t ki lehessen hagyni. Akinek kék szám kell, az tényleg tegyen is érte valamit, már csak azt lőjük be, hogy mennyit  | 

Szerintem meg ne eröltessük rá az A-t arra akinek nem tetszik. Csak azért hogy az A-soknak legyen tölteléke. A kényszer kényszert szül, aki nem akar ott játszani az nem is fog, és akkor csodálkoznak hogy sok a fedezö ember aki csak köröket várni megy fel 
	 | 

Quote: 

Quote: 

Ne haragudj meg, hogy ezt mondom, és tartsd szem előtt, hogy alapból bunkó vagyok, de felmerült 8 javaslat, amiből EGY, azaz EGY darab olyan, amiben nem kötelező felmenni az A-ba. Ezután közlöd, hogy teljesen mindegy melyik javaslat, csak ne kelljen felmenni az A-ba? Elolvastad egyáltalán, hogy mik merültek eddig fel? Szerintem nem. Nagyon nehéz ám úgy megbeszélni valamit, hogy: 
  | 
| All times are GMT +1. The time now is 05:28. |