![]() |
Quote:
Hmm akkor a deception point-ot ideje lenne kivégezni :) De az a story annyira nem kötött le, az amcsi elnökválasztási intrikák annyira nem jöttek be. |
Quote:
|
Quote:
|
Újraolvastam pár cuccot, például a 14karátos autót, de ezekről nem írok.
Remarque: Nyugaton a helyzet változatlan Olvastam mér pár háborús regényt (Oroszlánkölykök, Akiért a harang szól, 22-es csapdája, meg még pár) de egyik se ábrázolta ilyen sötétnek és értelmetlennek a háborút. Ezt a regényt minden embernek el kéne olvasnia, az egész világon. |
Bulgakov: Mester és Margaríta Sokadszor:)
|
Mikszáth Kálmán: Jó palócok és tót atyafiak
|
Quote:
|
én meg még midnig Asimovozok.. :D
azért a kecskéért meg kapsz egy kockát :D |
Edgar Allan Poe - Összes III. kötet (versek)
vannak elég, khmm furcsa versek benne, de vannak, amik annyira megragadják az embert, hogy... Itt az egyik legismertebb, de szerintem az egyik legszebb verse: Dal Menyegződ napján láttalak, Láttam bús arcod bús tüzét, Pedig a boldog ég alatt Minden szerelmes volt beléd. Futó fény lobbant szemeden, S akármi volt is az a fény, Nem látott szebbet sohasem Borús szemem e földtekén. Lányos szemérem volt talán Arcod parázsa, meglehet, De tőle forróbb lett a láng, Forróbban marta szívemet, Mert nászod napján láttalak, S láttam bús arcod bús tüzét - Pedig a boldog ég alatt Minden szerelmes volt beléd. Mindegy hányszor olvasom el, mindig megfog ez a vers! Nem hiszem, hogy tudnék mondani sok nagyszerűbb, jobbnál jobb műveket író költőt/írót aki túlszárnyalná. És középiskolában megemlítjük csak, és egyszer elolvassuk a hollót... |
segítségeteket szeretném kérni :rolleyes:
nem is olyan régen sikerült elolvasnom Laurell K. Hamilton által írt Meredith "Merry" Gentry sorozat első három kötetét, a negyedik kötet magyar fordításban idén ősszel jelenik meg állítólag. Az angol címe: A STROKE OF MIDNIGHT. Két hete mikor rákerestem guglin, akkor (mivel gugli a barátom ugyebár - legalábbis két hete még az volt) aranyosan kidobta, hogy október akármikor jelenik meg. Voltam oly butus, hogy nem jegyeztem meg a dátumot, sőt azt sem, hogy melyik kiadó gondozásában fog megjelenni (az eddigieket az Agave adta ki) és azóta egyszerúen nem találom. Szó, mi szó; szeretném tudni, hogy pontosan mikor adják ki magyarul és melyik kiadó, de túl béna vagyok a nyomozáshoz úgy tűnik :( |
All times are GMT +1. The time now is 04:22. |