![]() |
Quote:
|
Quote:
A gond az, hogy egy olyan különleges komfortérzetet kell úgy tűnik elérnem játék előtt, amivel a hátam mögött tudok normálisan játszani. Anélkül egyszerűen nem megy.. legjobb példája ennek a tegnap előtti este, mikor Monro-ékkal lementünk pókerezni és 1 óra játék után rá kellett döbbennem, hogy én vagyok az est kacsája.. elképesztő hibákat vétettem. Az ember önbecsülését egy-egy ilyen eset rendesen romba tudja dönteni és bár a helyen, ahova járok ilyen velem még nem volt, ez nem jelenti azt, hogy nem is lesz. Jobb szeretném egy jövedelmező hobbiként kezelni ezt egyelőre, mint megélhetési forrásként, pont ezért. |
Quote:
Akkor asszem foleg a jo szerencsehez gratulalok! :) (Persze 20-bol 190-et csinalni sem piskota) (Barki aki beszall barmilyen cash gamebe esetleg sng-re, barmennyi tettel royalnal kap fix 750kt, vagy hogy van ez a szabaly?) |
Quote:
|
Quote:
Az ott levő 200 emberből 10 perc alatt 150 bizti odajött :) Volt olyan játékos, aki adott volna 20k-t, csak hogy a helyemre ülhessen. :D Jackpot jelleggel pörög a royal meg a straight flush számlálója.. és pont itt járt, mikor elvittem. (Nem tudom mondhatom-e balszerencsének azt, hogy akármikor ott jártam, 3-4 milla körül mozgott a díjazása, csak épp két hete vitte el valaki, így a számláló újraindult.) |
Quote:
(egyszer egy elo freerollon nekem is volt rogton flop utan royal flush huzom, de sajnos nem jott le) Viszont eloben mar 2x is volt, persze mind barati jatek kozben, es csak pia jart erte. :D |
Quote:
A másik véglet az, mikor valaki egyszerűen nem tud ellened nyerni és nem feltétlen azért, mert mindig erősebb leosztást kapsz, hanem a játékod miatt. Ilyenkor azt mondják, hogy ad kp-ban 20k-t, csak álljak fel és menjek haza, vagy üljek át más asztalhoz. |
Quote:
|
Quote:
Elárulod, melyik ez a terem? Ha reklám, megírhatod privben is |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:51. |