![]() |
Quote:
|
Quote:
Pool, csak azért ne változtassunk, mert te aktív játék nélkül tudsz minden szinten top 1 lenni? |
Quote:
A másik meg, hogy azzal fenyegetőzni, hogy abbahagyod emiatt egy ilyen régi, tapasztalt játékostól kissé vicces... |
Quote:
|
Lehet hogy te játéknak tartod a fedezest, nálunk az elfek se szoktak sokat. Te vagy a sztár, biztos neked van igazad. Sehova sem sietek. Csak kellemetlen, hogy szabira menekültek vesznek körül meg beronelfek. Igazi élmény a játék.
Nem fenyegetőztem. Csak jeleztem atinak, hogy nem csak a játék jatszhatatlansaga miatt lehet itthagyni, hanem mondjuk sokat jelent ha torolgetik az ember kommebtjeit. De nem kell ezt neked érteni. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Amiről Te beszélsz, az az, hogy megjelenik a kláneseménynél. De az nem egy mindenki számára hozzáférhető esemény. Itt viszont bárki láthatja. |
Quote:
|
Ez lett a szeretett Forma-1-emből:
Az Ausztrál Nagydíj sportfelügyelői kizárták a végeredményből Daniel Ricciardót, a Red Bull második helyen célba érő ausztrál pilótáját, mert az autójában az új szabályokban rögzített 100 kilogramm per óránál nagyobb volt az üzemanyag áramlása a futam során. |
All times are GMT +1. The time now is 11:06. |