Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol II. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4261)

Remedy 03-16-2014 14:48

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 307433)
Remélem tudod, Ati, hogy annak hogy be fogom fejezni a játékot

Már egyszer befejezted, nem? :P

vityu 03-16-2014 15:47

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 307441)
Már egyszer befejezted, nem? :P

Már egyszer azt is elmondtam, hogy miért jöttem vissza.

Pool, csak azért ne változtassunk, mert te aktív játék nélkül tudsz minden szinten top 1 lenni?

Pool 03-16-2014 16:29

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 307443)
Már egyszer azt is elmondtam, hogy miért jöttem vissza.

Pool, csak azért ne változtassunk, mert te aktív játék nélkül tudsz minden szinten top 1 lenni?

Lehet csak számomra fura, hogy két kigyúrt ország (a másik Merengő) már 2 hete várja, hogy történjen változás. Ennyi idő alatt, mivel gazdag klánban vagytok, már rég túl kellett volna lépnetek a szakadékon (és a problémán is).

A másik meg, hogy azzal fenyegetőzni, hogy abbahagyod emiatt egy ilyen régi, tapasztalt játékostól kissé vicces...

vityu 03-16-2014 17:41

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 307446)
Lehet csak számomra fura, hogy két kigyúrt ország (a másik Merengő) már 2 hete várja, hogy történjen változás. Ennyi idő alatt, mivel gazdag klánban vagytok, már rég túl kellett volna lépnetek a szakadékon (és a problémán is).

A másik meg, hogy azzal fenyegetőzni, hogy abbahagyod emiatt egy ilyen régi, tapasztalt játékostól kissé vicces...

Mindig többet várok tőled. Sajnálom.

vityu 03-16-2014 17:49

Lehet hogy te játéknak tartod a fedezest, nálunk az elfek se szoktak sokat. Te vagy a sztár, biztos neked van igazad. Sehova sem sietek. Csak kellemetlen, hogy szabira menekültek vesznek körül meg beronelfek. Igazi élmény a játék.

Nem fenyegetőztem. Csak jeleztem atinak, hogy nem csak a játék jatszhatatlansaga miatt lehet itthagyni, hanem mondjuk sokat jelent ha torolgetik az ember kommebtjeit. De nem kell ezt neked érteni.

Pool 03-16-2014 17:56

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 307448)
Lehet hogy te játéknak tartod a fedezest, nálunk az elfek se szoktak sokat. Te vagy a sztár, biztos neked van igazad. Sehova sem sietek. Csak kellemetlen, hogy szabira menekültek vesznek körül meg beronelfek. Igazi élmény a játék.

Nem fenyegetőztem. Csak jeleztem atinak, hogy nem csak a játék jatszhatatlansaga miatt lehet itthagyni, hanem mondjuk sokat jelent ha torolgetik az ember kommebtjeit. De nem kell ezt neked érteni.

Nem kell 24 órán belüli klánütést kitenni és megmarad az írásod...

vityu 03-16-2014 18:02

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 307449)
Nem kell 24 órán belüli klánütést kitenni és megmarad az írásod...

Ha okosat nem tudsz mondani, hülyeséget ne mondj. 3 óra a limit klanutesnel. Egyenire vonatkozik a 24 óra...

Pool 03-16-2014 18:40

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 307451)
Ha okosat nem tudsz mondani, hülyeséget ne mondj. 3 óra a limit klanutesnel. Egyenire vonatkozik a 24 óra...

Én úgy tudom, kimásolni nem lehet 24 óránál korábbi eseményt. A támadó fél akár még kinn is lehetne...
Amiről Te beszélsz, az az, hogy megjelenik a kláneseménynél.
De az nem egy mindenki számára hozzáférhető esemény.
Itt viszont bárki láthatja.

Merengő 03-16-2014 18:47

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 307452)
Én úgy tudom, kimásolni nem lehet 24 óránál korábbi eseményt. A támadó fél akár még kinn is lehetne...
Amiről Te beszélsz, az az, hogy megjelenik a kláneseménynél.
De az nem egy mindenki számára hozzáférhető esemény.
Itt viszont bárki láthatja.

akkor az A-S topikba hogyan vannak másolva? mivel az mindenki számára hozzáférhető Ati álláspontja, hogy ki lehet másolni amint megjelenik a klánütés.

Pool 03-16-2014 18:48

Ez lett a szeretett Forma-1-emből:

Az Ausztrál Nagydíj sportfelügyelői kizárták a végeredményből Daniel Ricciardót, a Red Bull második helyen célba érő ausztrál pilótáját, mert az autójában az új szabályokban rögzített 100 kilogramm per óránál nagyobb volt az üzemanyag áramlása a futam során.

All times are GMT +1. The time now is 11:06.